Αγανακτισμένοι των δρόμων, ας ενωθούμε


Ου γαμώ το, εν ζωντανός!

Ναι, είμαι. Τζιαι μεν λαλείς ψέματα, εν με πεθύμησες τόσο πολλά!
Έχω μιαν ιδέα τζιαι είπα να περάσω να τη μοιραστώ με την υπόλοιπη κυπριακή blogόσφαιρα για να δω απόψεις τζιαι αν υπάρχει διάθεση να γίνει κάτι.
Κάθε μέρα βρίσκω τον εαυτό μου την ώρα που οδηγά να έshει μιαν πολλά συγκεκριμένη ευχή/φαντασίωση/ανάγκη. Θέλω να έχω έναν αυτοκίνητο κατασκευασμένο από άφθαρτα υλικά, αλλά που να φαίνεται απολύτως φυσιολογικό εξωτερικά. Τζιαι κάθε φορά που θωρώ ένα μαλάκα ή μιαν αμπάλατη οδηγό, να παίρνω φόρα τζιαι να διώ πάνω τους, να τους την καθίσκω που πίσω, να τους σύρνω που το γκρεμό, να τους σπρώχνω πάνω σε τοίχους τζιαι κιγκλιδώματα, πέρκει απαλλαγούμεν που τους οδηγούς της κακιάς ώρας. Αλλά επειδή τούτο που τη μιαν εν πολλά μακάβριο τζιαι κάμνει με να φαίνομαι κακός άνθρωπος (τι εννοείς είμαι;) τζιαι που την άλλη εν πολλά δύσκολο τζιαι ακριβό να γίνει, ηύρα μιαν αναίμακτη και πιο πολιτισμένη εναλλακτική.
Όσοι οδηγείτε συχνά όπως εγώ, αλλά κυρίως όσοι εν η δουλειά σας να κυκλοφορείτε μες τους δρόμους, βλέπετε καθημερινά καταστάσεις που σας σπάζουν τα νεύρα τζιαι κάμνουν σας να αγανακτείτε. Κάποιος παρκάρει σαν το γαούρι πάνω σε πεζοδρόμια ή χώρους στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων, κάποια κρατά τη μεσαία λωρίδα στο χάι-γουέι τζιαι πάει με 90 χιλιόμετρα τζιαι εν παίρνει χαπάριν ότι την προσπερνούν που δεξιά τζιαι αριστερά, κάποιος μιλά στο κινητό, θκιαβάζει εφημερίδα τζιαι παίζει ping pong την ώρα που πάει να προσπεράσει χωρίς να δει το καθρεφτούιν του, ο άλλος στρίφκει χωρίς να δείξει τζιαι μόλις που εν του την έμπηξες τζιαι να φταίεις τζιόλας.. You get the picture.
Η ιδέα μου είναι ένα blog. Το όνομα του εν το σκέφτηκα ακόμα, μπορείτε να προτείνετε ελεύθερα!
Στο blog θα υπάρχουν κάποια άτομα σαν υπεύθυνοι, οι οποίοι θα το διαχειρίζονται. Θα υπάρχει ένα email επικοινωνίας, στο οποίο θα μπορεί οποιοσδήποτε να στείλει την περίπτωση που τον έφκαλε που τα ρούχα του τζιαι οι διαχειριστές θα αναλαμβάνουν τη δημοσίευση της.
Η κάθε περίπτωση θα είναι κι ένα ξεχωριστό post.
Ο τίτλος του post θα είναι ο αριθμός εγγραφής του οχήματος και η βλακεία που έκαμε μαζί με την ημερομηνία που συνέβη το γεγονός. Θα έχουμε κωδικοποιήσει τες βλακείες για ευκολία.
Παράδειγμα τίτλου: ΑΑΑ111 –  Αχαπαρίαση στη μεσαία λωρίδα του χάι-γουέι – 33/7/13
Το post δεν πρέπει να έχει υποχρεωτικά κείμενο, αλλά αν υπάρχει, μπορεί να περιέχει επιπλέον πληροφορίες όπως μάρκα οχήματος, μοντέλο, αν οδηγούσε άντρας, γυναίκα, γέρος, κοριτσάκι, ρινόκερος κ.λπ.
Παράδειγμα κειμένου: BMW 650 άσπρη, ο οδηγός έμεινε στη μεσαία λωρίδα από το ΓΣΠ μέχρι την έξοδο του Πέρα Χωριού. Του έπαιξα πουρού, αλλά αυτός απλά ξισταύλισε λίγο και με αγνόησε επιδεικτικά.
Στο τέλος, το post πρέπει να έχει tags. Στα tags θα μπαίνει ο αριθμός εγγραφής του οχήματος, ούτως ώστε όταν και αν μαζευτούν πολλά posts να μπορεί κάποιος, πατώντας πάνω στο tag συγκεκριμένου οχήματος, να δει πόσες καταχωρήσεις είχε το συγκεκριμένο όχημα στο blog μας μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή. Στα tags μπορεί επίσης να μπει κωδικοποιημένη η βλακεία του οδηγού.
Παράδειγμα tags: AAA111, μεσαία-λωρίδα.
Τούτη ήταν η ιδέα μου. Τι νομίζετε εσείς (όσοι διαβάζετε ακόμα, that is); Εισηγήσεις, υποδείξεις, διορθώσεις, παρατηρήσεις, ξιτιμαshιές δεκτές!
,

8 responses to “Αγανακτισμένοι των δρόμων, ας ενωθούμε”

 1. Εγώ είμαι μέσα! Είπα πριν καιρό πως εννα κάτσω να γράφω τους μαλάκες κάτω τουλάχιστον να θυμούμε τζε να τους αποφεύγω αν τύχει ξάνα αλλά μετά εβαρέθηκα να ασχοληθώ.

 2. Κινέζα.
  Ποδήλατον.
  2 χ.α.ω.
  Αριστερά μου.
  Σαν ένεφκα να στρίψω αριστερά.
  Πουρού μετά επιφωνήματος "που πάεις βρα shεπαρνομούτσουνη;".
  Χαπάριν.

  Τί εννοείς εν εξεκινήσαμεν να γράφουμεν ακόμα;

 3. εξανακυκλοφορησε η ιδεα αν δεν απατομαι. μεσα τζιε εγω αν τζιε θα απουσιαζω τον παραπανω τζιαιρο

 4. Έχει ένα αυτοκίνητο που ονομάζεται Land Rover…look it up…
  Όσο για το blog τζαι εγώ είμαι μέσα..αν και προτιμώ να τονίζω την μαλακοσύνη του οδηγού στην εκείνη στιγμή…

 5. Θετική ανταπόκριση, αλλά όι αρκετή για να πωρωθώ..
  Να το κάμουμε τζιαι ό,τι γίνει λαλείτε;

  Ασπρουλιάρη, τζιαι τα λαντρόβε παθαίνουν ζημιές! Εννα προτιμούσα κάτι σε τανκ που λαλεί τζιαι η Ουφ!
  Εννοείται ότι εννα τονίζουμε τη μαλακοσύνη τους τζιαι τζείνη την ώρα!

 6. Αγαπούλα μου, δεν είμαι και από τις καλύτερες οδηγούς. Δε με συμφέρει η πρότασή σου. Ευτυχώς όμως δεν μένω στην Κύπρο και δε θα μάθετε ποτέ τον αριθμό του κουβά μου! χαχα

  Φιλιά πολλά
  Μου λείψατε.

  ΥΓ Έχεις ενα mail από coulakaicoulagmail.com
  Εγω είμαι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *