Ανακοίνωσις!


Η σημερινή ανακοίνωση σερβίρεται σε δύο μέρη. Το πρώτο λέει ότι δεν έχω internet στο σπίτι κι όπως κάθε φορά, δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύει αυτό. Προφανώς μέχρι να δεηθεί ο άσωτος πατήρ να πάει να πληρώσει τη CYTA. Το δεύτερο λέει ότι Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στα βουνά της Χοιροκοιτίας με όπλο, κράνος, εξάρτυση, κρουασάν, mp3-player και sleeping bag. Πάω έφεδρος, μπας και ξεκουραστώ και λίγο επιτέλους.

Άρα, έτσι κι αλλιώς δε θα ήμουν κοντά σας τις τρεις αυτές μέρες. Γι’αυτό μη με πεθυμήσετε πολύ, ψηφίστε όσοι δεν ψηφίσατε στο διαγωνισμό (τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προμηνύουν μάχη, ήδη υπάρχει ισοψηφία στην πρώτη θέση) και θα τα πούμε, hopefully, την Κυριακή.

Σε περίπτωση που δε θα έχω internet στο σπίτι τη μέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. θα φροντίσω να μπω από αλλού, ώστε να κρατήσω την υπόσχεση μου.

Get some motivation:

, ,

5 responses to “Ανακοίνωσις!”

  1. Χιχιχι… Διαβάζω και εγώ "όπλο,κράνος,εξάρτυση" και περιμένω οι επόμενες λέξεις να είναι "σουγιάς, χειροβομβίδες, γαλέτα και ξηρά τροφή για 5 ημέρες, το εγχειρίδιο του Τσακ Νόρρις για την επιβίωση" και αντί αυτών διαβάζω "κρουασάν και mp3". 🙂
    Καλή ξεκούραση λοιπόν (πως συνδιάζετε την ξεκούραση με την ύπαιθρο και τις δραστηριότητες τέτοιου είδους ποτέ δεν το κατάλαβα) και περιμένουμε τα αποτελέσματα πώς και πώς!

  2. Υ.Γ.=(! Wait…What? Καλά κατάλαβα; Αυτό το comic που ανέβασες σε αυτό το ποστ είναι ΔΙΚΟ σου; ΑΛΗΘΕΙΑ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *