Αφιέρωμα Tool στο Twisted’s Radio – Αύριο 19.00


Από τη στιγμή που αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το blog, όλες οι αποφάσεις μου ήταν βασισμένες σε εμπνεύσεις της στιγμής. Έτσι κι αυτή η ανακοίνωση, την οποία σκεφτόμουν από χτες και αποφάσισα χωρίς πολλά πολλά να την πραγματοποιήσω! Ένα αφιέρωμα για το αγαπημένο μου συγκρότημα.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, στις 19.00 θα ξεκινήσω μια εκπομπούλα που θα έχει ως θέμα τους Tool. Αυτό σημαίνει ότι τα κομμάτια που θα ακούσουμε θα είναι κατά βάσην από Tool, αλλά και από σχετικές με αυτούς μπάντες (A Perfect Circle, Puscifer, Peach, Pigmy Love Circus και Volto! αν καταφέρω να βρω κάτι από αυτούς μέχρι εκείνη την ώρα).

Λέω να την κρατήσω για ένα δίωρο μέχρι τις 21.00, αλλά αν μαζευτεί καλή παρέα και το επιθυμείτε, θα κάτσουμε όσο πάει, μέχρι να λιποθυμήσει ο DJ!

Φωνάξτε τους φίλους σας, μαζευτείτε κι εσείς κι ελάτε να ακούσουμε καλή, σκεπτόμενη δυνατή, απαλή, συναισθηματική, όμορφη μουσική από ανθρώπους που αφήνουν τον ακροατή να ερμηνεύσει αυτό που ακούει, χωρίς να τον περιορίζουν δίνοντας δικές τους ερμηνείες.

Danny Carey, Adam Jones, Justin Chancellor, Maynard James Keenan: θα μας ομορφύνουν το απόγευμα με το δικό τους τρόπο! Be there!

Aν κάποιος επιθυμεί να βάλει ένα bannerάκι στο blog του, ας το ζητήσει ή ας το πάρει από μόνος του. Το έχω και σε μικρό μέγεθος.

Το link είναι:  http://twistedradio.listen2myradio.com/ και αποθηκεύστε το από τώρα!


8 responses to “Αφιέρωμα Tool στο Twisted’s Radio – Αύριο 19.00”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *