Βουλευτικές Εκλογές 2011 : 3 Απλές Συμβουλές


22 Μαΐου, την ερχόμενη Κυριακή, δηλαδή, θα έχουμε τις Βουλευτικές Εκλογές στην πατρίδα μας την Κύπρο. Το λοιπόν, προσέξετε ούλλοι οι Κυπραίοι. Έχω σας τρεις συμβουλές, απόσταγμα τούτων ούλλων των χρόνων εμπειρίας που έχω στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Αν τες ακολουθήσετε, έν έσιει τίποτε να φοηθείτε.

Οι συμβουλές απευθύνονται σε πολίτες ΜΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΠΡΟΒΑΤΑ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Εσείς που εννα πάτε με κλειστά μμάθκια να ψηφίσετε ό,τι σας είπεν το κόμμα σας ή η μάμμα σας, να πάτε στο καλόν με την ευτζιήν μου. Οι υπόλοιποι που θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με πλήρην επίγνωση των πράξεων τους τζιαι εν θέλουν να μετανιώσουν μετά που λλίες ημέρες, να θκιαβάσουν προσεχτικά.

Οι τρεις συμβουλές είναι οι εξής:

1. Μεν πάτε να ψηφίσετε.
2. Επαναλάβετε το βήμα 1.
3. Επαναλάβετε το βήμα 2.

ΟΚ κοπέλια μου τζιαι κοπέλλες μου; Δείξετε τους ότι εν στα αρχίδια σας, ότι εν μπαίνετε καν στον κόπο να ασχοληθείτε, εν πάτε στο εκλογικό κέντρο ούτε για περίπατο, ούτε για να δείτε κόσμον.

“Η άσκηση του δικαιώματος της ψήφου είναι η κορύφωση της έκφρασης της Δημοκρατίας σε ένα κράτος”.

Όι ρε μαλακισμένο, χαραμοφάη, καλοπερασάκια, που μιλάς για την ανεργία τη στιγμή που εσύ πιάνεις 4 φορές το βασικό μισθό, που μιλάς για επικοινωνία με τον πολίτη μόνο ένα μήνα πριν τες εκλογές, που εγέμωσες τες στράτες με την κωλόφατσα σου, που αντιγράφεις τα συνθήματα του Obama, που μου έπρησες τα αρτσίθκια μου με την “ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ” σου, που λαλείς ό,τι ακριβώς σου συμφέρει, ξιάννεις επιλεκτικά τζιαι γενικολογείς κατά το δοκούν.

Όι, έννεν οι εκλογές η κορύφωση της Δημοκρατίας. Κορύφωση της Δημοκρατίας θα είχαμε αν εμπορούσα, αφού σε είχα ψηφίσει, να σε κατεβάσω που το βΟλευτικό σου θρόνο τη στιγμή που αποφάσιζα ότι εν μου κάμνεις για εκπρόσωπος του Λαού.

Ώσπου να μου δοθεί το συγκεκριμένο δικαίωμα, να πάτε να γαμηθείτε. Τζιαι εσείς τζιαι ούλλον το σινάφι σας το κοστουμαρισμένον.

Εν ταράσσω που έσσω μου, όσο τζιαι να μου γλείψεις την κωλοτρυπίδα μου. Ψήφον που μέναν εν θωρείς.

Ελπίζω να έκαμα έστω τζιαι έναν που εσκέφτετουν να πάει να ψηφίσει να το μετανιώσει. Ειλικρινά, ελπίζω το.

Υ.Γ.: Εν έχω καθόλου εμπειρία στην πολιτική ζωή. Αν είχα, ήταν να ήμουν αυτοκτονημένος εδώ και καιρό.

Υ.Υ.Γ.: Μεν γελιέστε. Το να πάω τζιαι να σύρω άκυρον, γράφοντας ξιτιμασιές ή κάτι άλλο στο ψηφοδέλτιον, εν καθαρός κόπος. Ό,τι γράψουμεν, εννα το δει ο καημένος που εννα μετρά τες ψήφους. Ο άλλος που θέλουμε να τα δει, εν θα πάρει χαπάριν, εννα κάθεται στην καρεκλούν του να κνίθει τα αρτσίθκια του.


14 responses to “Βουλευτικές Εκλογές 2011 : 3 Απλές Συμβουλές”

 1. Φιλούι μου Twisted η λέξη ΣΥΜΦΩΝΩ εν υπερβολικά λίη για να σου δείξω πόσο νιώθω τούτα που λαλείς. Δηλαδή με τόσο πρήξιμο άρκεψα να νιώθω το στένεμα στον κάβαλλο. Άτε να παν τα ρίφκια να ψηφίσουν να ησυχάσουμεν. Όπως είπα ούκ ολίγες φορές ζω για την μέρα που εν θα πάει κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ να ψηφίσει. Έτσι για να δουν ότι είμαστεν όξυπνοι τζιαι να μεν μας σερβίρουν τον κάθε βολεμένο που κάμνει ότι τον κόφτει τζιόλας!! Επάλαρα νυχτιάτικα τωρά!!

 2. Ξενοφίλιε, έτσι ακριβώς!

  Idiot, ο καθένας με τον πόνο του, φίλε μου 🙂

  Ποιού ρε Έβρο;

 3. Δηλαδή, off, δεν υπάρχει άλλη επιλογή;

  Αν θα το παρατραβήξουμε και να πούμε για δικτατορία, εγώ θα επιμείνω σε αυτό που έγραψα: "Κορύφωση της Δημοκρατίας θα είχαμε αν εμπορούσα, αφού σε είχα ψηφίσει, να σε κατεβάσω που το βΟλευτικό σου θρόνο τη στιγμή που αποφάσιζα ότι εν μου κάμνεις για εκπρόσωπος του Λαού."

  Νομίζω είναι κατανοητό και χωρίς απόδοση στη νέαν ελληνική, ε; 🙂

 4. Αν συμφωνεί η πλειοψηφία μαζί σου, θα τον κατεβάσει με την ψήφο της μετά από την τετραετία. Το να μην μπορείς να καθαιρείς μια κυβέρνηση αν παύει να σου αρέσει εν μέσω της θητείας της είναι θεμιτό, διαφορετικά καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να πάρει αποφάσεις μη αρεστές στο λαό, ακόμα και αν ήταν οι σωστές για τον τόπο.

 5. Δε λέω να τον κατεβάζω εγώ ή ο όποιος ένας κάθε φορά, αλλά, τουλάχιστον, η πλειοψηφία. Όχι όμως κάθε 4 ή όσα χρόνια, αλλά όταν η πλειοψηφία αποφασίζει ότι ο συγκεκριμένος δεν παράγει το έργο που έπρεπε ή είχε υποσχεθεί να παράξει.

  Πόσο δημοκρατικό είναι να ψηφίζω, μεν, "όποιον θέλω" κι από την άλλη, δε, να είμαι αναγκασμένος να τον ανεχτώ όσα κακά κι αν κάνει για 4 χρόνια;

 6. οι μαλακίες πληρώνονται, τουλάχιστον ας πληρώνεις τις δικές σου, όχι των άλλων.

 7. Αν η πρόταση σου είναι να το παίρνουμε τόσο παθητικά και απλά να ψάχνουμε ποιού τις μαλακίες θα πληρώνουμε, πάω πάσο..

 8. ΠΕΣΣΣΣΣΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕ!!!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ)…

  (ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *