Δημόσια απολογία


Θέλω να απολογηθώ δημόσια σε όσους, έστω και χωρίς να το ξέρετε, έκρινα ως υπερβολικούς για τις αντιδράσεις σας σε περιπτώσεις που νεαρά άτομα του περίγυρού σας εκάμαν μωρό τζιαι πελλανίσκουν σας περί του μωρού τζιαι του μωρού τζιαι του μωρού.
Εννοείται ότι δεν απολογούμαι σε όσους όντως ήσασταν υπερβολικοί. Διότι ξέρω τζιαι νέους γονιούς που εν νάκκον φυσιολογικοί, μιλούν τζιαι για άλλα πράματα, έχουν ζωή δική τους, χωρίς να μεν αγαπούν τζιαι να αγνοούν το μωρό τους.
Έφτασεν όμως η στιγμή μου τζιαι μένα να γνωρίσω ζωντανό παράδειγμα του άλλου άκρου.
Μια συνάδελφος εγέννησεν πριν κάτι μήνες, εν θυμούμαι ακριβώς πόσους. Έλειψε μερικούς μήνες μετά λόγω άδειας μητρότητας τζιαι μετά επέστρεψεν. Θέλετε παραδείγματα. Τραβά τα ο κώλος σας.
Ας πούμεν, για χάρη της συζήτησης, ότι το μωρόν της λαλούν το Κθούλου.
Με το που μπαίνει δουλειά.
-Καλημέρα κόρη! Είσαι καλά;
-Καλημέρα! Καλά είμαι, εξύπνησεν νωρίς ο Κθούλου μου σήμερα, εσηκωστήκαμεν τζιαι επήραμεν τον στον τάδε τόπο τζιαι μετά στη μάνα μου τζιαι τωρά άφηκα τον στο σταθμό. Α, περίμενε να πιάσω να δω τι κάμνει!! Τζιαι πιάνει τηλέφωνο στο βρεφονηπιακό σταθμό.
Σημειώσεις:
1. Πιάνει τηλέφωνο στο βρεφονηπιακό σταθμό που εξαπόλησεν τον Κθούλου πριν που μάξιμουμ δέκα λεπτά.
2. Εν την ερωτήσαμεν για τον Κθούλου. Ερωτήσαμεν την αν εν καλά.
Αποδεκτές, θετικές απαντήσεις στην ερώτηση “Είσαι καλά;”:
1. -Ναι.
2. -Ναι, εσύ;
3. -Ναι, είμαι καλά. Εσύ;
4. -Ναι, είμαι πολύ καλά σήμερα, ευχαριστώ. Εσύ πώς νιώθεις αυτή την υπέροχη μέρα του Απρίλη;
Άλλον παράδειγμα.
Κατά τη διάρκεια της δουλειάς τη συγκεκριμένη μέρα, κάποιος την ερώτησεν για τον Κθούλου.
-Εε, εν καλά ο Κθούλου;
-(Τσιρριλλιστά, φέρνοντας τα σιέρκα της στες βούκκες της) Ααααα, μάνα μου το Κθουλούιν μου, τζιαι εν καλά ο πούρεκκος μου!!!!!1!! Μάνα μου τον ρε τζιαι εψές μετά που με ξικώλωσεν στο θήλασμαν, έσυρεν μου τζιαι έναν εμετούιν μόλις έκαμα μπάνιο…. Μάνα μου τον ρε!!
Σημειώσεις:
1. Λιαξ με τους εμετούς του Κθούλου. (+1 πόντον όποιος θυμάται το “Δέαξ” [Grouta μου, πού είσαι;!])
2. Εν την ερωτήσαμεν για το τι έκαμεν εψές ο Κθούλου.
Αποδεκτές απαντήσεις:
1. -Ναι.
2. -Ναι, εν καλά ο Κθούλου.
Ξέρετε πώς πάει παρακάτω.
Τρίτον και τελευταίον παράδειγμα για να μεν το κουράζουμεν.
Ήταν άρρωστος ο Κθούλου τζιαι εκρατήσαν τον μέσα για μερικές μέρες. Έπιασεν τζιαι τούτη άδεια, για να εν κοντά στο τέκνον της ως σωστή μάνα. Όταν επέστρεψεν, εκάμαμεν το μοιραίο λάθος:
-Εε, πώς επήεν ο Κθούλου; Έγιανεν, εν καλά;
-Μάαααααανα μου το Κθουλάκι μου τζιαι εταλαιπωρήθηκεν ο μώρατσος μου!! Εν τον κανούν τα άλλα ούλλα.. Τη μέρα που γεννήθηκε εδυσκολεύτηκεν να φκει,, μόλις έφκηκεν έκλασα του τζιαι ελιποθύμησεν για 11 λεπτά, 3 μέρες μετά είσιεν πυρετούς, 12 μέρες μετά είσιεν κολικούς, 1 μήνα και 22 μέρες μετά είσιεν πόνους στο στομαχούιν του, 3 μήνες και 8 μέρες μετά έκαμεν εμετούθκια, 3 μήνες και 19 μέρες μετά έκλαννεν τζιαι εβρώμεν πολλά, 5 μήνες παρά δύο μέρες μετά εκόπηκεν η όρεξη του για 9 ώρες και 40 λεπτά.. [και συνεχίζει το ιστορικό της υγείας του Κθούλου που τη μέρα που εγεννήθηκεν, για να φτάσουμεν (απ)αισίως στο παρόν].. ε τζιαι τωρά είπαν μας ήταν ένα είδος σπάνιου καρκίνου της αύρας που προκαλεί Aids στις τρίχες του αριστερού ρουθουνιού και η μόνη θεραπεία είναι το μωρό να έχει πρήχτισσα μάνα τζιαι είπαν μας ευτυχώς εν θα έσιει κανέναν απολύτως πρόβλημα ο Κθούλατσος μου, μάνα μου τον ρε!!1!!έντεκα!!1!
Απολογισμός συζήτησης: ένας αυτοκτόνησεν από υπερβολική δόση Panadol Extra, δύο εξιριζώσαν τα φκια τους τζιαι εφάαν τα τζιαι μια έσσιησεν το στήθος της με τον χαρτοκόπτη, έφκαλεν την καρκιάν της τζιαι ετάισεν την με το ζόρι σε 2 μούγιες.
So, ναι. Όσοι αντιμετωπίζετε έτσι καταστάσεις, έσιετε δίκαιο να αντιδράτε τζιαι να παραπονιέστε.. Τζιαι please ρε νέοι γονιοί, δείξετε νάκκον έλεος, ρε κοπέλια!
, ,

5 responses to “Δημόσια απολογία”

  1. Περιμένω το "δημοσια απολογια 2" που ννα καμεις μωρα τζιαι εννα γινεις τεθκιος! Χαχα 🙂

  2. Περιμένω το "δημοσια απολογια 2" που ννα καμεις μωρα τζιαι εννα γινεις τεθκιος! Χαχα 🙂

  3. Να σου πω την ειλικρινή μου άποψη. Η μάνα μόλις γίνει μάνα γίνεται obsessed με το μωρό της. Και ναι είναι φυσιολογικό εν η φύση που την καλεί να το προστατέψει. Εν ορμόνες εν χημεία ότι θέλεις πε το. Εν τος αδικώ καθόλου. Το αντίθετο αρέσκει μου αυτή η αλλαγή πάνω τους. Εγώ ένα σκυλλάκι έιασα και πρήζω τους. Επεξήγηση: το αδύναμο έχουμε ανάγκη να το προστατέψουμε το αγαπαμε πιο εύκολα και πορωνόμαστε και μαζί του

    Φιλιά Άμυ

  4. Συμφωνώ απόλυτα. Όπως δεν με ένοιαζαν οι προετοιμασίες του γάμου σου, άλλο τόσο δεν με ενδιαφέρει αν έχεσε ο ρόκολος σου ή αν δεν τρώει ή αν εν χαριτωμένος. Να προσθέσω και τους γονείς που δείχνουν βίντεο 8 λεπτών σε ανυποψίαστους φίλους/συναδέλφους με τα κοπελλούθκια τους να πιάνουν το πόδι τους.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ
    Και ναι όταν με το καλό γίνω μάνα θα το έχω υπόψη και δεν θα πρήζω κόσμο με το κοπελλούδι μου.

  5. Όταν τα έλεεν το Τριολούιν, ήταν υπερβολικό τζιαι ο Φόνισσος! Λουθείτε τα τωρά! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *