Δύο Χρήσιμα και Δωρεάν Online Εργαλεία


Πριν από μερικούς μήνες σας παρουσίασα 5 Χρήσιμες και Δωρεάν Ιστοσελίδες. Σήμερα σας έχω δύο εργαλεία που νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε σε κάποια φάση της internetικής μας εμπειρίας.

Πατήστε στις ονομασίες με τα κόκκινα γράμματα για να μεταφερθείτε στα αντίστοιχα sites.

1. YourOldPic: Δώστε στις έγχρωμες φωτογραφίες σας το κιτρινωπό χρώμα και το περίγραμμα που είχαν οι παλιές φωτογραφίες. Απλούστατο στη χρήση και γρήγορο. Επιλέγετε την εικόνα που θέλετε να μεταμορφώσετε, πατάτε Upload, περιμένετε λίγο και η ρετρό φωτογραφία σας είναι έτοιμη! Δεξί click και “View Image” για να τη δείτε και να την αποθηκεύσετε όπου θέλετε!

Δείτε αυτήν που έφτιαξα εγώ σήμερα:

2. Kwout: Διαβάζεται ακριβώς όπως το “Quote” και η δουλειά του είναι να παίρνει screenshots από όποια σελίδα θέλετε, στα οποία, όμως, τα ενεργά links παραμένουν ενεργά, δίνοντας μας τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε χρειαστεί! Για τους χρήστες του Firefox υπάρχει και ως addon, το οποίο κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη! Στο τέλος, μας δίνεται ένας κώδικας τον οποίο μπορούμε να ενσωματώσουμε όπου θέλουμε για περαιτέρω χρήση. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το αρχείο του Twisted’s Wallpapers όπως το “πήρα” με το kwout. Δοκιμάστε να πατήσετε τα links!

Δοκιμάστε τα και πείτε μου τις εντυπώσεις σας! Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα!

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *