Η Secret Santa μου [reprise]


Ανακοίνωσα τη Secret Santa μου πριν να πιάσω το δώρο μου. Μετά την επιβεβαίωση ήρταν οι αντιδράσεις. Πού το ήξερα; Πώς το κατάλαβα; Γιατί το έκαμα; Ποιός σκότωσε τον Άγιο Βασίλη;
Λοιπόν, καταρχάς, εν μου το είπεν κανένας. Απόδειξη τούτου είναι το ότι ακόμα τζιαι η Πρασινάδα, που ήταν η μόνη που ήξερε που πριν τα ζευκάρκα, έκαμε μου παραπονούθκια τζιαι ερώτησε με πώς ήξερα τη Secret Santa μου. Ε, εν θα σας πω. Εννα πω μόνο ότι μπορεί να είμαι λλίον πιο έξυπνος απ’ όσο νομίζουν μερικοί τζιαι ότι παρατηρώ πολλά τες λεπτομέρειες τζιαι πιάνω σήματα που το τίποτε. Αυτά.
Ναι, σωστά εκαταλάβετε, η ανάρτηση τούτη έννεν για να πω τα προηγούμενα, αλλά για να υπενθυμίσω το σκοπό για τον οποίο γίνεται τούντο παιχνίδι: η φιλανθρωπία. Όσοι εν το εκάμετε ακόμα (ευτυχώς έκαμα το, διότι αγχώνουμουν ότι εν θα εύρισκα ώρα), να πάτε σε αυτό το όμορφο blog για να συνεισφέρετε όποιο ποσό θέλετε και μπορείτε. Στις 14 του μήνα, όταν έγραφα το Optimistic [6] για το συγκεκριμένο σκοπό ήμασταν στα 249 ευρά. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα 504 ευρά και έχουμε ακόμα την παραμονή των Χριστουγέννων! Προλαβαίνετε να κάμετε την τελευταία σας καλή πράξη για φέτος! Σπεύσατε!

3 responses to “Η Secret Santa μου [reprise]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *