Ιούλιος 2010: Μήνας TOOL για το Twisted’s!


Tool1

I hereby κηρύσσω το μήνα των γενεθλίων μου μήνα Tool για το blog μου. “Και τι σημαίνει αυτό, ρε Twisted;” θα ρωτήσεις. E, δεν ξέρω, θα δούμε!

Στο μυαλό μου το έχω ως εξής:

α. Όλοι οι Lyrics Of The Day θα είναι από Tool. Άντε τυχεροί, θα ξεχειλίσετε από έμπνευση. Ελπίζω να εκμεταλλευτείτε αυτό το δώρο μου!

β. Όλα τα posts –παράλληλα με τα σχετικά για Γερμανία στο Mundial– θα έχουν να κάνουν με τους Tool. Ίσως παρουσιάσω τις βιογραφίες των Keenan, Carey, Chancellor, Jones, ίσως βάλω videάκια με τραγούδια και στίχους, ίσως δείξω artwork και, γενικά, εικόνες σχετικές με το συγκρότημα, ίσως σας γνωρίσω άλλους ανθρώπους που συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με τους Tool κ.λπ.

γ. Στις 29 που έχω τα γενέθλια μου, οι Tool θα εμφανιστούν για μια μοναδική συναυλία, μόνο για το κοινό του blog, στο σπίτι μου. Οι εγγεγραμμένοι φίλοι του Twisted’s θα έχουν δωρεάν είσοδο και pass για backstage!

Όλα αυτά θα γίνουν. Φτάνει να βρίσκω τον απαιτούμενο χρόνο, πράγμα το οποίο θα προσπαθήσω να πετύχω! Θα βλέπετε τη σχετική εικονίτσα στο πάνω μέρος του blog, η οποία με ένα πάτημα θα σας οδηγεί σε αυτό το post, για σχολιασμό, βρισιές, κατάρες και λοιπά πολιτισμικά δείγματα. Αν υπάρξει κανένα update σχετικά με την καταπληκτική αυτή ιδέα μου, πάλι εδώ θα το βρείτε.


4 responses to “Ιούλιος 2010: Μήνας TOOL για το Twisted’s!”

  1. Αναμένουμε λοιπόν έναν όμορφο μήνα, που παρεμπιπτόντως μόλις άρχισε, οπότε και καλό μήνα σε όλους 🙂

  2. Καλό Toolμήνα σε όλους και περισσότερο σε όλες, αφού μόνο οι κοπέλες μας κάνουν την τιμή φαίνεται!

    @Perpetuous Dreamer: Πίνω νερούιν, Κοτς, κόπιασε να σε τζιεράσω 🙂

    @Rebel Soul: Θα προσπαθήσω Κατ μου 🙂

    @MarMar: Αν είναι όπως τον σχεδίασα, θα είναι όντως όμορφος. Θα προσπαθήσω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *