Κυπριακή Αποκλειστικότητα: e-shopkeeper!


Okay, θα παίξω λίγο το ρόλο του Invictus, αλλά σιγά το πράμα. Αν έσιει κανένα πρόβλημα, ας με μηνύσει. Να θυμάται, όμως, ότι το βραβείο του, έχω το εγώ ακόμα!

Λοιπόν, για να δω τις γνώσεις σας.

Θέμα: Τεχνολογία.

Ερώτηση: Ποιές ηλεκτρονικές συσκευές ή υπηρεσίες ξέρετε;

Ηλεκτρονικό Υπολογιστή; Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Ηλεκτρονικές κάρτες; Ηλεκτρονικά παιχνίδια; Ηλεκτρονικά βιβλία;

Μόνο αυτά; Είσαστε πολύ πολύ πίσω, παιδιά μου!

Στην Κύπρο έχουμε ήδη τον πρώτο Ηλεκτρονικό Καταστηματάρχη! Τον βάζετε στη μπρίζα και αυτός αναλαμβάνει να δουλέψει το κατάστημα σας, σα να ήσασταν εσείς εκεί! Τα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτει εγκατεστημένα του επιτρέπουν να κάνει όλες τις δουλειές αψεγάδιαστα, με εγγυημένη επιτυχία και ακρίβεια. Καθαρίζει, συγυρίζει τα προϊόντα, κάνει πωλήσεις, δίνει ρέστα, βάζει παραγγελίες για αντικείμενα που τελειώνουν, ανοιγοκλείνει το κατάστημα στην ώρα του, ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό. Μπορεί επίσης να δουλέψει υπερωρίες χωρίς να εκφράσει κανένα παράπονο! Απλά αφήστε τον περισσότερες ώρες στο ρεύμα!

Η τεχνολογία που χρησιμοποίησαν οι Κύπριοι επιστήμονες στην κατασκευή αυτού του θαύματος του 21ου αιώνα, είναι τόσο προηγμένη, ώστε το αποτέλεσμα δείχνει απολύτως φυσιολογικό. Ακούει, μάλιστα, σε ένα πολύ συνηθισμένο ανθρώπινο όνομα.

Ο πρώτος e-shopkeeper που δημιουργήθηκε, ακούει στο όνομα Αντρέας και οι ομοιότητες του με τους Κύπριους δε σταματούν εκεί. Εξωτερικά είναι ένας χαρακτηριστικός Κύπριος με φαλάκρα, που φοράει και παραπλανητική μπλούζα η οποία αναγράφει NASA, προδίδοντας για τους γνώστες, τον τεράστιο όγκο τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή του!

Και για του λόγου το αληθές:

, , , ,

10 responses to “Κυπριακή Αποκλειστικότητα: e-shopkeeper!”

 1. Με τόσην πλάτσαν πας τη κκελλέ θα μπορούσεν κάλλιστα να βάλει τζαι 2-3 φωτοβολταϊκά να δουλεύκει τζαι με τον Ήλιο 😀

 2. Καλα ρε απαραδεκτε, ακόμα στη ζελατίνα την έχεις την τηλεόραση? Τς τς τς τς τς μπας και είσαι τίποτα Ιταλός.

 3. Αμερικλάνε, είναι από το κατάστημα που δουλεύω ρε 🙂 Η τηλεόραση είναι για πώληση!

 4. @doukaton: Σωστόοοος! Έν το σκέφτηκα! Χαχαχαχαχα!

  @Ινβίχτ: Αν εν με τζείνην που νιώθει άνετα ο άθθρωπος, ποιόν εν το πρόβλημα σου; 🙂 Μπορεί να αποφάσισε να τους μαειρέψει κάτι ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΝ!

 5. Ο Αντρέας μοιάζει να το τρώει όλο το φαγητό του και σίγουρα δεν είναι σε ταμπλέτες,όπως η διατροφή των κοσμοναυτών της NASA.
  Σε κοψίδι τον κόβω τον γλυκούλη μου.
  Ούτε ψίχουλο δεν αφήνει να πάει χαμένο το παλικάρι μου.

 6. Και στην εκπομπή που προβλήθηκε στην Ελλάδα την Παρασκευή έφαγε και το γλυκό της διπλανής του συμπαίκτριας που την φάνηκε "βαρετό" 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *