Ούτε εσύ θέλεις να αναβαθμίσεις σε Windows 10;


Σου έσπασαν τα νεύρα οι συνεχείς ειδοποιήσεις για την αναβάθμιση του PC σου σε Windows 10;
Βαρέθηκες να βλέπεις το εικονίδιο κάτω, δίπλα από το ρολόι στην οθόνη σου;
Είσαι happy με το λειτουργικό που χρησιμοποιείς τώρα και θέλεις να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς, χωρίς να αναβαθμίσεις σε Windows 10, είτε επειδή βαριέσαι να μάθεις κάτι καινούργιο, είτε επειδή δεν εμπιστεύεσαι τη νέα πολιτική συλλογής προσωπικών δεδομένων από τη Microsoft;
Welcome to the club.
Ήμουν κι εγώ έτσι μέχρι πρόσφατα. Έκανα υπομονή και αγνοούσα τα σπαστικά notifications. Μέχρι που, προχτές, αποφάσισε η Microsoft ότι ήταν ώρα να ξεκινήσει να αναβαθμίζει το PC μου χωρίς την έγκρισή μου.
Με μια σύντομη, σχετικά, έρευνα, βρήκα την ολοκληρωτική λύση.

Ονομάζεται Never10, είναι δωρεάν και δημιουργήθηκε από την Gibson Research Corporation. Το κατεβάζεις από εδώ, πατάς πάνω του και, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε installation στον υπολογιστή σου, βρίσκει και διαγράφει τα files που είναι υπεύθυνα για την αναβάθμιση σε Windows 10 και σε κάνει να ξενοιάσεις μια και καλή!
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι, αν αποφασίσεις αργότερα πως θέλεις να δοκιμάσεις τα Windows 10, το Never10 σου δίνει την επιλογή να επαναφέρεις τα συγκεκριμένα files και να προχωρήσεις κανονικά με την αναβάθμιση!
Εγώ το δοκίμασα και ησύχασα, γι’ αυτό το μοιράζομαι και μαζί σας, επειδή είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς είναι στη θέση που ήμουν μέχρι πρόσφατα.
Enjoy!
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *