Ο Άρρωστος [An Update]


Θυμάται κανένας τον Άρρωστο; Πρόκειται για το γατί για το οποίο είχα γράψει αρχές Νοεμβρίου τούτο το post, το οποίο συνοδευόταν από κάποιες φωτογραφίες. Κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον και είπα σήμερα να ενημερώσω όσους ενοιάστηκαν για την πορεία του Αρρώστου.

Μετά το post τζείνο, εν τον επήρα στο γιατρό. Μια υπέροχη κορούα, που ήξερε την υπόθεση και τις λεπτομέρειες, όταν επήρε τη γάτα της στον κτηνίατρο της, ενημέρωσεν τον και τζείνος έδωσεν της ένα χαπούι ενάντια στα παράσιτα. Έπρεπε να φάει ο Άρρωστος μισό χαπούι μια μέρα και το υπόλοιπο μισό μετά που μιαν εφτομάδα. Έκαμα το σκόνη τζιαι έβαλα το μέσα σε κάτι κεφτέδες τζιαι εκατάφερα τον να το φάει τζιαι τες θκυο φορές.
Λλίον καιρό μετά εξεκίνησε να γίνεται πιο κοινωνικός, να τρώει ακόμα πιο πολλά τζιαι να δείχνει παραπάνω ζωντάνια. Σήμερα εν ένα βορτίν, τρώει κανονικότατα τζιαι θεωρώ ότι εν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε ανησυχίας. Οι τριχούες του συνεχίζουν να είναι περίεργες, κάμνοντας τον πιο fluffy που τους υπόλοιπους. Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί τελικά να εν κορούα, αλλά ουδόλως μας χαλά το γεγονός.

Τζιαι τζείνα τα μμάθκια..


5 responses to “Ο Άρρωστος [An Update]”

 1. χαιρομαι πάρα πολύ που είναι καλά,είναι κούκλος α !!
  η σαλιάρα του είναι βρόμικη τρώγοντας την λερώνει;
  φιλια

 2. 🙂 always good to know. En adorable. Είπα σου ότι ήταν κρίμαν να τον αφήκεις έτσι. Συνήθως εν παράσιτα που έχουν τζι εν έτσι, τπτ άλλο. Εξακρίβωσε φύλο, έχει όξα εν έχει αρχιδάκια; Όνομα θα του φκάλεις όξα έννα μείνει ο άρρωστος;

 3. Μαναμου ιντα ασhημος ο καημενος! Πολλα καχλης α!

  Πε μου? Πον να ξηχορτιζεις την αυλη υστερα σκουπιζεις τα σhερκα σου πανω του? :Ρ

 4. Ουφ! μου, I know 🙂

  Έτσι είναι το χρώμα του τριχώματος του εκεί, Φουλάκι μου! Φιλιά!

  Moonlight, το τρίχωμαν του κωλουθκιού του εν με αφήνει να σιουρευτώ περί φύλου. Προς το παρόν φωνάζω τον 'Αρρωστουλη' 🙂

  Groutού, εν κούκλατσος τζιαι ζηλεύκεις του! Σιωπήν 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *