Πρόβα Flash Mob : I Was There


Σήμερα παρεβρέθην μετά της εκλεκτού συνοδείας της οικογενείας αστροναύτη εις την σημερινήν δοκιμήν της χορογραφίας του flash mob. Proof follows!

Όι, εν εχόρεψα. Για θκυο λόγους: α. εν χορεύκω τζιαι β. το Σάββατο, δυστυχώς, η ώρα 14.00 σκολάννω, οπότε εν έshει chance να σας προλάβω, ούτε για να συμμετάσχω, ούτε για να σας θαυμάσω!

Σήμερα εστεκούμασταν πίσω σας τζιαι εθαυμάζαμεν σας τζιαι επέψαμεν τζιαι την Άφρο μας να σας βοηθήσει! Για να καταλάβετε πού εστέκουμουν τζιαι για να πιστέψετε, δέτε πόθθεν σας έφκαλα:

Ελπίζω να μεν πειράζει που βάλλω φατσούες, που τη στιγμή που εν έχω ονόματα να αντιστοιχίσω! Για να καταλάβετε, ήμουν τζείνος ο παshής ο άshιμος που εστέκετουν τζιαι εκούμπαν πας τα ττέλια!

Σε τούτο το σημείο, πριν ξιάσω, πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στη χορογράφο μας, διότι έδειχνεν ότι το έκαμνε με την όρεξη της, εν ένιωθεν υποχρέωση ή κόπο. Τζιαι τέθκοια πλάσματα, δύσκολο να εύρεις τη σήμερον ημέρα.

Λοιπόν, θκυο προτάσεις.

Την Πέμπτη μάλλον θα ξαναέρτουμε διότι θέλει τζι’άλλην πρόβα η Άφρο μας. Προτείνω να κάμουμε κάτι για να γνωριστούμεν εμείς των blogs. Η μια σκέψη είναι να βάλουμεν ταπελλούες με τα nicknames μας. Η άλλη είναι να έρτετε να μου μιλήσετε, αφού με εντοπίσετε τζιαι να μαζευτούμεν ούλλοι. Αν βρίσκετε τες ταπελλούες κάπως περίεργες, εννα είναι εύκολο να με εντοπίσετε: εννα είμαι ο παshής με τα μαλλιά, τες φαβορίτες τζιαι το μουσούι κάτω που το στόμα, δίπλα που έναν λεπτό τζιαι σοβαρό κύριο με σοβαρό κούρεμα τζιαι σοβαρή φάτσα. Αν δυσκολευτείτε, εννα προσπαθήσω να φορώ τη φανέλλα που εφόρουν σήμερα, μια μαύρη με το logo του pirate bay πάνω:

Πέτε μου τι προτιμάτε για να ξέρω. Αν δε θέλετε να φανερωθείτε, κατανοητόν. Πέτε το όμως για να ξέρουμεν τζιαι οι υπόλοιποι, αν τζιαι πιστεύκω ότι πολλοί που σας ήδη εγνωριστήκαν. Οξά εν είμαστεν τόσοι τελικά;

Τζιαι η δεύτερη πρόταση εν προς τους διοργανωτές: εν ξέρω αν το προνοήσατε ήδη, αλλά η φασούα το Σάββατο πρέπει οπωσδήποτε να videoσκοπηθεί, τουλάχιστον από δύο cameras, από ψηλά σημεία για να έχουν γενικό, πανοραμικό πλάνο.

Τα συγχαρητήρια μου ξανά σε ούλλους! Λυπούμαι που εν θα μπόρω το Σάββατο να σας χαρώ. Ελπίζω να τα πούμεν την Πέμπτη με το καλό 🙂

, , ,

31 responses to “Πρόβα Flash Mob : I Was There”

 1. Πολλά καλαα
  εννα τους δω αυριον εγώ 🙂
  να σου πω, εζητηθηκε μου που καμποσους να βιντεοσκοπηθει η προβα γιατι εσιει πολλους που εν θα καταφερουν να ερτουν στις πρόβες. Εννα εν έυκολο σου να βιντεοσκοπήσεις τη χορογραφία τη Πέμπτη, αν δεν τα καταφέρω αύριο;
  υγ: εν θωρώ ουτε εναν αρσενικό να χορεύκει εκτός το αγοράκι στα δεξιά. γυναικοκρατία :p

 2. misharούιν, είshεν τζιαι 2-4 κοπέλια αν θυμούμαι σωστά.

  Την πρόβα εvideoσκόπησεν την ο αστροναύτης, αν θέλεις να του ζητήσουμεν να μας την παραχωρήσει!

  Την Πέμπτη εν έshει chance να τα καταφέρεις να σε δούμεν νάκκον;

 3. Οι αντιπρόσωποι της οικογένειας Πρασινωτού παν κάθε μέρα ως τωρα τζαι μάλιστα πολλυνίσκουν!!!

  Έσhετε την υποστήριξη μας, έστω τζαι που μακρια! 🙂

  Υ.Γ. Ουτε εγω χορεύκω…θα εκάθουμουν μάλλόν μαζι σου αγαπητέ…..

 4. @evros: Προσωπικά εν μπόρω καθόλου είπαμεν. Ο αστροναύτης εννα πάει τζιαι στα ποήλατα είπεν.

  @Rania: Έshει κάθε μέρα!

  @Πρας: Μπράβο τους! Εννα σε έχω νοητικά δίπλα μου, darling!

  Καρτερώ να μου πείτε τι θα κάμουμεν την Πέμπτη ρε παιδάκια, ταπελλούες οξά φανέλλαν; Κάτι καϊσούθκια, κάτι μαθητούθκια, κάτι Moonlights, κάτι Eólicες, κάτι Aenimaς.. Ταράσσετε, συντίshετε 🙂

 5. Την Πέμπτη εννά βάλω και εγώ παρουσία αν όλα παν καλά. Αν θα φανερωθώ ένιξερω. Αλλά χαίρομαι που εξαπλώθηκε ο ενθουσιασμός.

 6. ου μα είμαι τζιαι μες τη φωτογραφίαν α!

  Ναι, έχω τις ίδιες σκέψεις! ότι θα ήθελα να γνωρίσω τους μπλόγκερς και ψες δεν ήταν τόσο εύκολο να ρωτώ: Είσαι μπλογκερ?

  Νομίζω μόλις τελειώσει η πρόβα να μαζευτούμε εκεί που είναι το ραδιόφωνο, ψάχνοντας εσένα με τη φανέλα. Το ταπελλούες δεν λέει.

  Νεράιδα

 7. εεεε twisted, κανεί παπαρατσισμόν! Έσιει που εν το ξέρει η μάμμα τους ότι έρκουνται στις πρόβες!

  μεν με αναγκάσεις να φορήσω μουστάτζιν

  by the way, νομίζω τη χορογραφία να μεν την βάλετε σε δημόσια θέα, ούτε να κυκλοφορήσει ποτζεί τζαι ποδά, το θέμαν είναι ναν έκπληξη ΤΖΑΙ η χορογραφία το σάββατο, να μεν την έχουν δει 500 άτομα που πριν

  μια φορά να έρτει κάποιος στο πάρκο πιάνει τα βήματα τζαι μπορεί άνετα να τα δείξει σε άλλους

 8. to thema den einai mono na matheis ta vimata alla na sygxronisteis me tous allous kai na ksereis pote tha xekiniseis esi to xoro kai pou tha statheis… den xekinoun oloi mazi

  gi auto einai kala na pame toulaxiston stis telikes proves

 9. Συμφωνώ με Neerie για το βιτεο!

  όσο για τη γνωριμία, όσοι θέλουν, μπορουν άνετα να παν τζιαμέ στη γωνιά που θα είναι ο ΤΤ και να γνωριστούν.. Οσοι πάλι δε θέλουν, δεν το κάνουν.

  Οι πρόβες ειναι καθημερινές.

  Στις φωτο φαινεται μόνο ενα μέρος απο αυτους που συμμετείχαν χθες, ήταν ακτιουαλι περισσότεροι!

  Εγω δε φαινομαι γιατι κρέμμουμαι που πας το δεντρόν μου!

  Η χορογράφος μας εν ΑΨΟΓΗ!!

 10. Ναι καταλαβαίνω ότι σκοπός του flashmob εν κάτι ξαφνικό(τζιαι οτι εν θα έπρεπε να δωθεί ΤΟΣΗ δημοσιότητα-ως τζιαι το sigmalive εγραψεν το-ασπούμε what's the point)
  Αλλάα σιουρα εν κάμποσους που εννα ξαφνιάσουμε το Σάββατο τζιαι ο σκοπος ενει να καταφερουμεν οσοι παραπάνω να το κάμουμε. Άλλωστε, έτσι ζητά ο κόσμος.

 11. Εγώ νομίζω πως το θέμα είναι να περάσουν καλά τζιαι οι συμμετέχοντες τζιαι οι αχάπαροι που θα τους δουν, αλλά τζιαι όσοι ξέρουν που πριν τη φάση τζιαι δουν τους. Το ιδανικό θα είναι να οργανωθεί κάτι ακόμα μεγαλύτερο, σε κάποιο πιο 'κεντρικό' γεγονός που θα έshει παραπάνω κόσμο τζιαι παραπάνω συμμετέχοντες.

  Το λοιπόν, αύριο θα είμαι στη γωνιούα μου κατά τες πρόβες τζιαι ίσως πάω κοντά στο ράδιο στο τέλος. Θα φορώ την εικονιζόμενη φανέλλα τζιαι θα είμαι με την οικογένεια αστροναύτη ελπίζω. Μεν αντραπείτε, διότι εγώ αντρέπουμαι παραπάνω 🙂

  Σόρι αν ο παπαρατσισμός μου επρόδωσεν κανέναν (Neerie) 😀

 12. Το να το μάθουν πολλοί, για να αυξηθούν οι συμμετοχές εν καλό.

  Και στο εξωτερικό διαδίδεται και το μαθαίνει ο κόσμος και συμμετέχει.

  Και πάλι ξαφνιάζεται ο κόσμος γιατι πάρα πάρα πολλοι δεν το ξέρουν. Οπότε δεν μας πειράζει να το μάθει στο γενικό ο κόσμος και να έρθει και στις πρόβες. Ισα ισα.

  Αλλά δεν ειδα πουποτε να κυκλοφορει tutorial video..

  Και ένα έξτρα μηνυμα προς όποιον αφορά:

  Το σημαντικό ειναι να έρθετε όσι περισσότεροι γίνεται.

  Ολα αυτά που τα βλέπουμε να γινονται αλλού και τα ζηλεύουμε, είναι ευκαιρία να τα κάνουμε!

  Στο χέρι του καθενός ειναι.. αντι να κάθεσαι άτε σήκω και έλα! Ελα να μάθεις 5 απλά βηματα να κάμεις πασιαμα μαζι μας.

  Ναι εν σε σένα που μιλώ, που μόνο μουρμουράς ότι εμουχλιάσαμεν στην Κυπρο.. Δε πόσος κόσμος ήρθε! Ατε τάρασσε!

 13. έκανα τα βίντεο προσωπικά, δεν μπορεί να τα δει κανείς πλέον, μην ανησυχείτε.

  δεν είχα σκοπό να σας αγχώσω, προσπάθησα να βοηθήσω. μπορεί να έρθω και την Πέμπτη με τες κόρες. τα λέμε εκεί.

 14. Neerie μου, πόψε εγώ εν θα μπόρω. Αύριο με το καλό. Θα είμαι τζείνος με τες τρίshιες τζιαι τη φανέλλα 🙂

 15. οκ αφου επιμενετε να μεν δημοσιευτεί…:p
  απλα μεταφέρω τι ζητα ο κόσμος.
  Ηταν να βολεφτούν όσοι εν θα τα καταφερουν να ερτουν σε καμιά πρόβα-που εν αρκετοί- τζιαι θα ήμαστεν ακόμα παραπάνω.
  Έμπιραζει είμαστεν ήδη κάμποσοι τζιαι ενναν ωραίο! 🙂

 16. κύριε Θεοπέμπτη μεν έσhετε έννοια, έννα έρτουμε!

  ΤΤ, λαλώ σου το τζαι δαμέ, εν είχα ιδέα για τούτα τα σχέδια τζαι ΕΧΑΣΑ σας!!!!!

  Φινέα, εν πειράζει για το βίντεο, εμάθαμε και το μπακραουντ της υπόθεσης, απλά εζητήσαν μου κορούδες που μένουν μακριά τζαι έχουν σχολείο να το δουν για να έρτουν τζαι είπα θα προσπαθήσω. Αφού δεν , δεν! Δεν θα σκάσουμε τζιόλας!

 17. @Moonlight μου, να περάσετε όμορφα αύριο τζιαι εμείς θα τα πούμε σε επόμενη ευκαιρία! Φτάνει που ξέρω ότι υπάρχει η καλή διάθεση από μερικούς 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *