Πρώτη Απριλίου


Ούτε για την Ε.Ο.Κ.Α. θα γράψω, ούτε κανένα πρωταπριλιάτικο αστείο θα πω, ούτε για το πώς ξεκίνησε το έθιμο της April Fool’s Day.

Έχω συνειδητοποιήσει μερικά πράματα, όπως: πέρασαν κιόλας 3 μήνες από την τελευταία πρωτοχρονιά, η οποία σα να ήταν χτες, οι αυθεντικοί μήνες του χειμώνα έφυγαν κι όσες βροχές έχουμε από δω και πέρα θα θεωρούνται περίεργες,εκτός κλίματος και off-topic, είμαι 5 μήνες στη δουλειά κι αντί να έχω αποθηκεύσει χρήματα, έχω λιγότερα από κείνα που είχα πριν προσληφθώ, ο Joker δε μου κάθεται, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και Κυριακές, οπότε δε θα προλαβαίνω να ζήσω, άρα πρέπει να ψάξω για κάτι καλύτερο, δουλειές δεν υπάρχουν και όλα πάνε κατά διαόλου.

Συνοψίζοντας όλες αυτές τις διαπιστώσεις, έχω να πω μόνο ένα:

, ,

10 responses to “Πρώτη Απριλίου”

 1. Μακάρι να αρχίσουν να πηγαίνουν όλα πιο καλά για σένα. Και μην απελπίζεσαι 🙂 Είμαστε πάντα εδώ. Όλοι.

 2. @MarMar: Δε μπορείς να ξέρεις για κανέναν άλλο. Ούτε για τον εαυτό σου δε μπορείς να έχεις τη βεβαιότητα, διότι δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράματα.

  Δε μιλώ συγκεκριμένα για σένα, αλλά γενικά. Ευχαριστώ.

 3. Γειααα…

  αυτο το δεν προλαβαινεις να ζησεις μου θυμηζει πολυ εμενα…καλη δυναμη…! Και ποτε μα ποτε δεν ειναι αργα για αλλαγες…

  καληνυχτα
  σταλιν

 4. @Statler ή Waldorf: Ελπίζω να βρήκες λύση! Ελπίζω να βρω κι εγώ σύντομα. Δεν είναι αργά για αλλαγές, όταν έχεις τα κατάλληλα μέσα να τις κάνεις. Προς το παρόν, τα μέσα απουσιάζουν.

  Σε ευχαριστώ πολύ.

 5. Δύσκολες εποχές αγαπούλα,κανε υπομονή…
  Εύχομαι να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί σου αξίζει..
  καλό μήνα..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *