Ραδιοφωνικό fail


soccer_ball_spins

Επιστρέφοντας από τη δουλειά, άκουγα στο ράδιο μια ποδοσφαιρική εκπομπή. Αναφερόμενος σε έναν παίκτη, ο παρουσιαστής ξεστόμισε μια ατάκα, η οποία με έκανε να γελάσω με την καρδιά μου.

Είπε για το συγκεκριμένο παίκτη: ¨.. ο οποίος σκόραρε και στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου..”

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα!

Ως γνωστόν, ο κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και χωρίζεται στη μέση σε δύο ημίχρονα. Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακολουθεί ένα δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα για να ξεκουραστούν οι παίκτες, να δοθούν νέες οδηγίες από τους προπονητές, να χαλαρώσουν οι θεατές και, πάνω απ’όλα, για να βάλουν διαφημίσεις τα κανάλια που μεταδίδουν το παιχνίδι. Αφού περάσουν τα 15 λεπτά, λοιπόν, οι παίκτες και οι διαιτητές επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίζεται με το δεύτερο ημίχρονο του.

Ο φίλος σήμερα είπε ότι ο παίκτης είχε σκοράρει λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αν εννοούσε “λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου” ή αν ήθελε να πει “λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου”, αλλά αυτό που είπε σημαίνει ένα και μοναδικό πράμα: μέσα στο δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα, ο παίκτης, ενώ ήταν στα αποδυτήρια μαζί με τους άλλους κι ενόσω ακόμα οι αντίπαλοι βρίσκονταν στα δικά τους αποδυτήρια, οι διαιτητές ξεκουράζονταν, οι θεατές πήγαν για μπύρα και πατατάκια και τα κανάλια έδειχναν τις διαφημίσεις τους, αυτός σηκώθηκε, πήρε τη μπάλα και σκόραρε. Και, μάλιστα, ο διαιτητής το μέτρησε!

Εμένα η απορία μου είναι αυτή όμως: σε ποιά εστία σκόραρε, δεδομένου ότι το πρώτο ημίχρονο είχε τελειώσει και το δεύτερο δεν είχε ξεκινήσει ακόμα;


4 responses to “Ραδιοφωνικό fail”

 1. Σοβαρολογείς; Και γκρινιάζεις; Ό άνθρωπος εκτός από το ότι σου προσφερε θέμα για το μπλογκ σου, σε έκανε να σκεφτείς και πέρα από τα τετριμμένα…
  Ενώ ο Αργυρίου όταν είχε πει "Βρέχει μέσα στο γήπεδο, βρέχει και έξω απ'αυτό", το μόνο που μπορούσες να σκεφτείς ήταν: "Ε και; Πες μας και κάτι που δεν ξέρουμε".
  Το πραγματικό ταλέντο ξεχωρίζει απ' το σωρό.

 2. Χαχαχα! Μα δεν παραπονιέμαι, να'ναι καλά ο άνθρωπος! 🙂

  Καλά, ο Αργυρίου μπορεί να είχε υπ'όψιν την περίπτωση "γύρω γύρω Σάββατο, εκεί που γαμούσα εγώ Δευτέρα" ('η κάπως έτσι)!

  😀

 3. Χαχα! Κορυφαία και τα δύο!

  Τπ ελαφρυντικό αυτών, όμως, είναι ότι πάνω σε ζωντανή μετάδοση – περιγραφή, είναι λογικό κι ανθρώπινο να κάνεις λάθος.

  Στην εκπομπή όμως, πώς δικαιολογείσαι; 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *