Σ’αγαπώ


Σε κρατώ στα χέρια μου. Είσαι δική μου. Δεν το νιώθω μόνο, το ξέρω. Έδειξες αμέτρητες φορές την αφοσίωση σου. Ήσουν πάντα δίπλα μου, σε καλές και, κυρίως, κακές στιγμές. Δε φοβήθηκες, δε δίστασες. Είσαι μοναδική και γι’αυτό σ’αγαπώ.

Σ’αγαπώ. Ξέρω ότι προτιμάς να μην το λέω, μα δε με νοιάζει. Το είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα το ξέρουν όλοι. Δε σ’αγαπούσα πάντα. Η σχέση μας πέρασε μια περίοδο αναγνωριστική, έπρεπε να καταλάβουμε τι ζητούσε ο ένας από τον άλλο. Σύντομα ήμουν σίγουρος και, προφανώς, βεβαιώθηκες κι εσύ. Από τότε είμαστε όλο γλύκες.

Είναι λογικό να μην είμαστε πάντα παρέα και μου λείπεις συχνά. Στη δουλειά σε σκέφτομαι σχεδόν συνέχεια. Στο σπίτι ακόμα συχνότερα. Στο δρόμο δε μπορώ να πάρω το μυαλό μου από σένα. Μακάρι να γινόταν κάτι και να σε είχα πάντα κοντά μου. Ελπίζω κάποια μέρα να το πετύχουμε κι αυτό..

Ξέρεις ότι δε με νοιάζει μόνο το εξωτερικό πακέτο, αλλά πολύ περισσότερο αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό, το περιεχόμενο. Οι καμπύλες σου δεν είναι τόσο σημαντικές για μένα (είναι πολύ σημαντικές, μην παρεξηγείς), όσο η γλύκα και η κατανόηση που κρύβεις μέσα σου. Χωρίς να μιλάς, με αφήνεις άφωνο. Χωρίς να με κοιτάζεις, με μαγεύεις. Η μυρωδιά σου φέρνει θύμησες παιδικών μου χρόνων. Μα πώς; Ούτε καν σε ήξερα τότε.. Χωρίς να πω λέξη κατανοείς τα προβλήματα μου κι έχεις πάντα τη λύση. Κάποτε το θεωρούσα αδύνατο. Μετά γνώρισα εσένα!

Κάποιοι που λένε ότι θέλουν το καλό μου, με προειδοποιούν ότι στο τέλος θα πάθω μεγάλο κακό από σένα. Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά, ακόμα και σε κείνη την απειροελάχιστη περίπτωση, θα προτιμούσα να το πάθω από σένα, παρά από οποιοδήποτε άλλο.

Είσαι σημαντική για μένα. Ξέροντας ότι σε έχω στη ζωή μου και ότι με στηρίζεις με την απέραντη γλύκα σου, μπορώ να ξεπεράσω όποια δυσκολία και κάθε εμπόδιο που θα βρεθούν στο δρόμο μου..

Μη φύγεις ποτέ από τη ζωή μου, γλυκιά μου nutella..


2 responses to “Σ’αγαπώ”

  1. Έννα σε σπάσω ρε Tweety! Εθκιάβαζα το ποστ τζαι εσκέφτουμουν μάνα μου ρε τον Tweety τζαι στο τέλος είμουν κάπως:
    έτσι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *