Τι συμβαίνει στην Ελλάδα (video)


Δείτε το ολόκληρο!

Την Κυριακή θα ανακοινωθεί η τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει πιθανότατα το πρωί, δήλωσε κυβερνητική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η συμφωνία δεν έχει ακόμα υπογραφεί, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή», διαβεβαίωσε η ίδια πηγή και πρόσθεσε: «Θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, πιθανότατα το πρωί, και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου».

Θα ακολουθήσει έκτακτη σύγκληση του Eurogroup στις 17:00 ώρα Ελλάδος, προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία. Περίπου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το ύψος των δανείων που θα χορηγηθούν στην Ελλάδα μέχρι το 2012. Σήμερα, υπουργός της γαλλικής κυβέρνησης γνωστοποίησε πως το συνολικό ύψος των δανείων θα κυμανθεί μεταξύ 100 και 120 δισ. ευρώ.

Στη συνέχεια θα υπάρξει νέα συνάντηση των χωρών μελών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, αυτή τη φορά σε επίπεδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 7 ή 8 Μαΐου.

Από: InOut.gr


3 responses to “Τι συμβαίνει στην Ελλάδα (video)”

 1. Με λίγα λόγια το βιντεάκι υποστηρίζει ότι άτομα τα οποία διαμένουν και εργάζονται νόμιμα σε μία χώρα δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν για το μέλλον τους, απλά και μόνο επειδή είναι αλλοδαποί. Μάλιστα. Ο σεβασμός μας στην ιδέα της δημοκρατίας που γεννήσαμε ως λαός, με αφήνει άναυδο.
  Διαμένω σε χώρα του εξωτερικού εδώ και 5 χρόνια και από την πρώτη στιγμή που απέκτησα δικαίωμα εργασίας, μετά από μία εβδομάδα δηλαδή με τα τυπικά, είχα δικαίωμα ψήφου τόσο στις δημοτικές όσο και στις βουλευτικές εκλογές. Το να μη μου δινόταν αυτό το δικαίωμα θα ήταν μια απόλυτα φασιστική και ρατσιστική αντίληψη, που προφανώς ισχύει και υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα.

  Αυτό είναι απλά ένα σημείο στο οποίο θα σταθώ. Διαφωνώ με τα 95% όσων αναφέρει το βίντεο, το οποίω κρίνω ως μια επαίσχυντη προπαγάνδα εθνοφασιστικών και χριστιανοφανατικών κύκλων στα οποία αρνούμαι να πιστέψω ότι εντάσσεσαι. Απλά δεν το μελέτησες καλά προτού το ποστάρεις.

  ΥΓ: Το τσιτάτο 2-3 οικογένειες κυβερνούν αυτή τη χώρα που λέγεται παντού είναι η μεγαλύτερη γελοιότητα που έχω ακούσει μιας και αναμασάται από τα ίδια άτομα που τις ψηφίζουν! Είναι ενδεικτικό το πόσο μας αρέσει ως έθνος να στρέφουμε το δάκτυλο στους άλλους, ακόμα και για τα πιο προφανή, και ποτέ στον εαυτό μας.

 2. Η αλήθεια είναι πως το δημοσίευσα χωρίς πολλή σκέψη και πως διαφώνησα μς 2-3 πράματα ήδη χωρίς να το μελετήσω.

  Κι όπως θα έχετε καταλάβει, δεν είμαι τύπος που θέλει να ασχοληθεί με τα πολιτικά. Πολύ απλά διότι τους θεωρώ όλους ψεύτες και βολευτές του εαυτού τους.

  Όπως και να'χει, αυτό που με παρακίνησε να δημοσιεύσω το παρόν video είναι δύο ατάκες από το τέλος του, με τις οποίες συμφωνώ. Ίσως όχι όπως τις εννοεί το video.. "Τέρμα η κομματικοποίηση" και "Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *