Το παιδίον παίζουν


 

Παρόλο που δεν είμαι και πολύ των παιχνιδιών τέτοιου τύπου, αποφάσισα να συμμετάσχω για δύο λόγους: α. Με προσκάλεσαν κάποια παιδάκια που αγαπώ και δε θέλω να τους χαλάσω χατίρι και β. Είναι ευκαιρία να προωθήσω, όσο μπορώ, κάποια blogs που ίσως πολλοί να μην έχουν ανακαλύψει ακόμα.

Ευχαριστώ, λοιπόν, όσους με προσκάλεσαν: την Couλίτα μου, το Αμερικλανίδιο, τον Ινβίχτον, το marilούιν, τη Rania, την πππππππποστ και την Πρας!

Οι περισσότεροι από όσους έπαιξαν το παιχνίδι είχαν ήδη κάμει ένα παρόμοιο post στο παρελθόν, όντας άνθρωποι πιο ακομπλεξάριστοι από μένα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω στο μυαλό μου μια μικρή σειρά αναρτήσεων για το κοντινό μέλλον, στις οποίες θα μοιραστώ κάποιες λεπτομέρειες προσωπικές. Άρα δε θέλω να χαλάσω εκείνο το σχέδιο κι έτσι εδώ θα αναφερθώ σε άλλες λεπτομέρειες κυρίως..

Σημείωση: το παιχνίδι απαιτεί να πω 7 πράματα που μάλλον δεν ξέρατε για μένα και να προτείνω 15 bloggers για να παίξουν με τη σειρά τους το παιχνίδι. Όμως, επειδή είμαστε και ολίγον τι Twisted, θα τα κάνω 13 με 13, τον αγαπημένο μου αριθμό. Enjoy.

1. Όταν ήμουν δέκα μηνών, η 14χρονη τότε θεία μου γλίστρησε ενώ με κρατούσε, με αποτέλεσμα να προσκεφαλωθώ στα πλακάκια του πατώματος. Εσωτερική αιμορραγία. Χειρουργείο, αφαίρεση αιματώματος μεγέθους ενός ποτηριού (μάλλον νερού και όχι frappe). Η γιαγιά μου είπε ότι είδε στο χειρουργείο μαζί με τους γιατρούς και τον Άγιο Ραφαήλ να πασπατεύει το κεφάλι μου και γύρισε και της είπε ότι θα γινόμουν καλά. Μετά το χειρουργείο, η μισή μου δεξιά πλευρά είχε νεκρωθεί και η δεξιά μου κόρη (η κόρη του δεξιού μου ματιού that is, δεν έχω κόρες ούτε κομμουνίστριες ούτε φασίστριες) ήταν απούσα. Οι γιατροί έχαναν τις ελπίδες τους. Σε κάποια φάση χτύπησε η καμπάνα του ναού δίπλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο και εγώ -συνηθισμένος μες τις εκκλησίες με τη γιαγιά μου από γεννησιμιού- έφερα το δεξί μου χέρι ψηλά για να κάνω το σταυρό μου. Η κόρη επανήλθε και ολόκληρη η πλευρά λειτούργησε κανονικά. Οι γιατροί είπαν ότι έγινε θαύμα και ότι έγινα καλά. Αν με γνώριζαν σήμερα, μάλλον θα ήθελαν να επανεξετάσουν το δεύτερο που είπαν..

2. Η πρώτη (που θυμάμαι) μου προσωπική αντίδραση σε μουσική ήταν σε ηλικία 10 χρόνων. Το ράδιο έπαιζε ένα θεσπέσιο τραγούδι με μαγευτική μουσική και η φωνή του τύπου ήταν απλά ό,τι τελειότερο είχα ακούσει μέχρι τότε (πολύ πιθανό και μέχρι σήμερα). Είπα στη μάνα μου να μου πάρει στο τηλέφωνο το νούμερο του σταθμού και να μου το δώσει. Είπα στον κύριο που έκανε εκπομπή να ξαναβάλει το κομμάτι που είχε μόλις παίξει. Μου είπε πως αυτό δε γινόταν, όμως, αν ήθελα, θα μου έλεγε τα στοιχεία του τραγουδιού, του τραγουδιστή και του δίσκου για να αγοράσω την κασέττα (ω, ναι, έφτασα τις επικές εποχές των κασεττών!) για δική μου χρήση. Σαν πλανόδιο τσίρκο – Δημήτρης Μητροπάνος, είπε. Από τότε, ανέλαβα να αγοράσω τις κασέττες και μετέπειτα τα CDs που αποτελούσαν τη δισκογραφία του. Και άκουγα μόνο Μητροπάνο. Μόνο. Τίποτε άλλο, για χρόνια..

3. ..ώσπου πήγα στρατό. Μια μέρα ήρθε ένας παλιός και έλεγε στους άλλους παλιούς ότι είχε ανακαλύψει ένα CD με πολύ άγνωστα και σπάνια τραγούδια. Ζήτησα να ακούσω κι εγώ εκείνο το CD. Με κοροΐδεψαν και καλά έκαναν, αφού με έβλεπαν όλη μέρα με το CD-player και τα ακουστικά στα αυτιά να ακούω Μητροπάνο. Όταν βαρέθηκαν το CD, το τσίμπησα και το άκουσα. Είχε μουσική του Σατανά, metal! Κι όμως, δύο τραγούδια μου άρεσαν πάρα πολύ. Δεδομένου ότι ο τύπος που έφερε το CD δεν είχε ιδέα για τα κομμάτια που περιείχε, προσπάθησα να απομνημονεύσω στίχους. Τους έψαξα μετά στο internet. Το πρώτο ήταν το Love Is For Suckers των Twisted Sister και το δεύτερο δεν το έμαθα παρά μόνο μετά από κάμποσα χρόνια, αφού το συγκεκριμένο ήταν όντως αρκετά σπάνιο. Επρόκειτο για το Aliens των Warlord.

4. Αντιπαθώ συγκεκριμένους και συγκεκριμένες bloggers.

5. Έκανα για λίγο kick-boxing και το σταμάτησα όταν είχα πάει στο στρατό. Στις αρχές της φετινής χρονιάς ξεκίνησα να κάνω muay-thai. Για τα κιλά μου, καλά τα πάω, αν ενδιαφέρεστε. Μη φανταστείτε τίποτε επαγγελματικό, πρωταθλητισμούς και τέτοια.

6. Υπάρχουν πολλά φαγητά που δεν τρώω, παρόλο που δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Μου φτάνει που δε μου αρέσει η εμφάνιση τους. Μεταξύ αυτών: ντομάτα, τταβάς, φασολάκι, μπάμιες, σύκα.

7. Δεν πίνω καφέ. Σε όλη μου τη ζωή ίσως να ήπια 2 frappe και το πολύ 10 φορές συσκευασμένους καφέδες mr. Brown. Και νιώθω καλά με τον εαυτό μου που κατάφερα να μείνω μακριά από αυτή την ύπουλα εθιστική ουσία.

8. Μισώ το κάπνισμα. Πήγε να μου πάρει τον παππού μου, δε χρειάζομαι άλλους λόγους. Την ιστορία θα τη μάθετε σύντομα. Από κει και πέρα, ξέρω ότι είναι μια αρρώστεια, γι’αυτό δε μισώ τους καπνιστές.

9. Δε μπορώ να κοιμηθώ με gel στα μαλλιά. Απαραίτητο το λούσιμο της άνω κεφαλής πριν τον ύπνο. Το ίδιο ισχύει και αν ήμουν κάπου με καπνιστές, περίπτωση στην οποία πρέπει να απομακρυνθεί η μυρωδιά του καπνού από πάνω μου για να κοιμηθώ.

10. Όπως και η ουφ!, μικρός θεωρούσα αληθινά όσα έλεγε η ελληνική μυθολογία -κυρίως τους άθλους του Ηρακλή- και παραμύθια όσα έλεγαν τα ευαγγέλια. Παρ’ όλ’ αυτά, κατέληξα το αντίθετο από την ουφ! και πιστεύω στο Θεό.

12. Τα τελευταία κάμποσα χρόνια, υπάρχει μια γυναίκα η οποία αν μου ζητούσε σε οποιαδήποτε στιγμή να την παντρευόμουν την επόμενη μέρα, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τον τελευταίο καιρό άρχισε να χάνει το πλεονέκτημα της. Το θετικό είναι ότι ούτε καν να με δει δε θέλει, εδώ και χρόνια!

13. Είμαι χάλιας στα μαθηματικά και τα θεωρώ εντελώς ασήμαντα για τη ζωή ενός ανθρώπου, εκτός κι αν τα κάνει δουλειά του και βασίζει σε αυτά την επιβίωση του. Είμαι τόσο χάλιας που άφησα ένα νούμερο πίσω στο μέτρημα αυτής της λίστας κι εσύ ούτε που το κατάλαβες!

Και τώρα, 13 παιδάκια που πρέπει να παίξουν το παιχνίδι. Βλέπε κυρία Πρας, να δεις πως προσκαλεί ο ευγενικός κόσμος τους φίλους του! (απολογούμαι, Πρας μου!)

Εννοείται ότι θα προτείνω 13 που δεν το έπαιξαν ακόμα. Με twistedική αλφαβητική σειρά:

1. Ænima
2. Gaurakos
2. Defiance
3. ευαγγελία
4. καϊσούιν
5. κωκω μου
6. MarMar
6. misharos
6. Nonis
7. Νυχτερινός ποδηλάτης
8. Ξενοφίλιος
9. offshade (ξέρω ρε, κάντο για την πλάκα)
10. Raindrops
11. Φουλάρα
12. Χριστινάκι (Chris)
13. xippasmeni (ναι, ναι, τελευταία και καταϊδρωμένη, άσχετα αν ήταν με αλφαβητική σειρά :D)

13 δεν είναι; 13 είναι, μια χαρά. Επιλεγμένοι προσεκτικά, καθαρισμένοι κι έτοιμοι για παιχνίδι. Move your asses, bitches.

Και παρακαλώ όσους δεν ασχολήθηκαν, να δουν και να απαντήσουν με τη γνώμη τους περί των μπλουζακίων που μου κατέβηκε να τυπώσω.

, , ,

35 responses to “Το παιδίον παίζουν”

 1. Πω πω επεισοδιακή είσοδο έκανες στον μάταιο τούτο κόσμο! Ακούς εκεί σήκωσε το χέρι του να κάνει το σταυρό του! Βρε μπας και το σήκωσες για να σκαλίσεις τη μύτη σου και μας λες τώρα άλλα? :PP

  Επίσης, ποιους αντιπαθείς? Για πε για πε.

 2. 1.That explains a lot! A lot όμως.
  6. μαζί σου! γιατί να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι που εν σου φατσάρει; Δεαρ ις νόου πόιντ.
  10. πολλά περιέργο, πως εκατέληξες δηλαδή στο ότι εν αλήθεια;
  11. σιριουσλι;;αλλά τι λέω.εξηγηθήκαν ούλλα τα τέτοια με το 1!
  12. βέρι ιντερεστινγκ. Χμμμ

  Να σε παρακαλέσω να σταματήσεις να χλευάζεις την Ξιπ μου; Θενξ!

 3. Καταρχάς ενσταση! Τζαι η Ππππποστ εν το μπλογκ ρολ που εκάλεσεν όπως τζαι εγω!

  Κατα δευτερον, κάτσε την μάππαν χαμέ, που μου θέλεις τζαι ιδιαίτερη προσκληση.

  Κατα τρίτον, μεν πιάνεις την αρφή μου στο στόμα σου γιατι εν με είδες νευριασμένη νομίζω.

  1. Σhοκινγκ. Έμεινα άφωνη.
  2. Εγω ήξερα τον που πριν τζαι ένεν γιατί ειμαι πιο μεγάλη σου.
  4.Τζαι εγώ!!!
  5.Εν ενδιαφέρουμαι.. :Ρ
  6.Ντομάτα;;; Ελεος! Εν που έν έφαες μπάμιες ή φασολάκι γιαχνί που τα χεράκια μου.
  7.Χμ…πάμε πάτσι γιατι εγω εν πινω αλκόολ…
  12. Υπαρκτή οξα της φαντασίας σου;;;
  13. Ε οι τζαι εν εντελώς ασήμαντα! Εν την γλυτώνεις! Θα πρέπει να ασπαστώ κανένα χωρκό για να γίνουμε που 2 χωρκά χωρκάτες!

 4. 1. I don't believe in miracles αλλά στην πίστη του ανθρώπου..η γιαγιά πρέπει να έκαμε πολλές προσευχές..

  3. γιαυτό αγαπάς την metal μουσική? did you ever think αν είχε άλλα τραγούδια το cd θα την αγάπας το ίδιο ή θα κολλούσες στο είδος που είχε το cd? sometimes μερικά πράγματα είναι απλά τυχαία!

  4. ε μα πρέπει να πείς ποιός/ποιά και γιατί!

  7. και η Moonlight το ίδιο..μόλις έγραψα και εκεί οτι I find it weird not to drink coffee!!

  ωραία η λίστα σου!

 5. Με το #1 εξηγούνται πολλά!!!!!

  Γ@@#%^#@ω, πάω τριφτή τούντην εβδομάδα. Θέλω και εγώ να γράψωωωω!

  ΥΓ. Ούτε εγώ τρώω μπάμιες!

 6. Ένα παρόμοιο σκηνικό με το δικό σου ισχυρίζεται η μάνα μου. Ό,τι είδε, μια μαυροφορεμένη γυναίκα (η Παναγία, πάντα με μαύρα παρουσιάζεται στον ύπνο σου από όσα λένε όσοι την έχουν δει). Όταν ήτανε μικρός ο αδερφός μου και είχε ένα θέμα υγείας…

  Πάντως ό,τι ίσως να χρίζεις επανεξέταση συμφωνώ… :P:P

  Για το 4. Γιατί ρε τι σου έκανα..;

  Τώρα διάβασα το 5. Παίρνω πίσω το "ρε"… όχι όμως και ό,τι πρέπει να επανεξεταστείς!:P:P:P

  6) Και εγώ το ίδιο. Ούτε καν τα έχω δοκιμάσει για το ίδιο λόγο. Και μόνο που τα βλέπω δηλαδή. Μέχρι που μια φορά δεν μου είπανε ό,τι είναι σπανακόριζο (Γιατί δεν τρώω το σπανάκι και ούτε το σπανακόριζο πλησίαζα). Αλλά μόλις το έφαγα φέρτε κι'αλλο έλεγα.

  Αυτά.

  Λες να το πάιξω κα δαύτο; Θα δούμε.

 7. @Πρας: έτσι στα γρήγορα, επειδή είχες δίκαιο και δεν το είχα προσέξει, εδιόρθωσα το post. Τις απολογίες μου 🙂

  Επανέρχομαι από τη δουλειά για τα σχόλια σας..

 8. Twist ma eimasten 2 oi fan tou mitropanou! Yey! Gia xarin tou epia akoma tziai sta mpouzoukia (thn pleon hlithian morfin diaskedasis) alla htan pou ematheutiken oti en arrwstos tziai en ethela na fyei xwris na ton viwsw!

  Episis, pou tes idiotropies sou sto fai monon egw mporw na se swsw (eswsa tziai ton Shaolin tziai twra trwei "po'oula")

  Oso gia to Thavma, en ikserw poios itan, alla kala ekamen!

  Sto 13 vriskeis me symfwni me 1000!

  tziai arrwsti vriskeis me episis:-( sigh

 9. Μανάρι μου είμαι ήδη παντρεμένη!! δε με λες, μόνο το πάνω κεφάλι πλένεις κάθε βράδυ; καλά κάνω και δεν χωρίζω τοτε για πάρτι σου…
  είχες δεν είχες με έχωσες και εσύ….
  φιλιά πολλά

 10. @Αμερικλάνος: Ναι ρε, επειδή το έχω ακόμα συνήθειο να σκαλίζω τη μύτη όποτε ακούω καμπάνες 😀 Ονόματα δε θα πω προς το παρόν, αλλά ξέρεις ότι εσύ είσαι από τους πρώτους στη λίστα! Χαχαχαχα!

  @marilou: Χαλάς μου την αρίθμηση! 10. Ε, αφού η μυθολογία ήταν ψέματα τελικά, τα ευαγγέλια ΕΠΡΕΠΕ ναν αλήθεια. Έννεν πολλά λογικό; 🙂

  @Πρας: Εδιόρθωσα το λάθος μου μόλις το πρόσεξα, απολογούμαι ξανά 🙂 Άτε να σε δούμεν νευριασμένη να δούμε τι θα γίνει 😀 12. Υπαρκτότατη! 13. Be my guest 😀

  @Rania: 1. Τζιαι ακόμα κάμνει, αλλά φαίνεται να μεν πιάνουν πλέον χαχα! 3. Τα τραγούδια που είshεν το CD με τζείνα που ακούω πλέον, καμιά σχέση! Εν πολλά πιο progressive τζιαι πιο thought provoking πράματα που ακούω.. 4. Not just yet 🙂 7. Φτάνει να μεν τον μάθεις νομίζω! Ευχαριστώ αγαπημένη 🙂

  @kaisi: Μπάμιες suck, έννεν; 🙂 Για το 1. συμφωνώ 🙂 Move your ass τζιαι γράψε μας, χάτεεεεε!

  @Gaurakos: 1. Ο άνθρωπος χρειάζεται να πιστεύει εκεί που τον κάνει να νιώθει καλύτερα ρε φίλε. Έτσι είναι. Για την επανεξέταση, μαζί σου! 4. Εννοείται πως δεν εννοώ εσένα ρε! Εσύ τόσο καιρό που έχεις να γράψεις, σε λίγο δε θα ονομάζεσαι blogger! Χαχαχαχα! Είχα ξεχάσει που το έπαιξες τότε! Αν έχεις όρεξη το ξαναπαίζεις, αλλιώς άστο 🙂

  @ππππππππποστ: Μητροπάνος rules! Πέρκει εν πεθάνει ποττέ 🙂 Μάλλον άξιζεν του η χάρη που του έκαμες, χαλάλιν! Με το "η πιο ηλίθια μορφή διασκέδασης" συμφωνώ πάρα πολλά!! Για το φαΐ τι προτίθεσαι να μου κάμεις; Παίρνω προσφορές 🙂 Για το θαύμα, ευχαριστώ πολλά, you're so sweet! Για το 13. μπράβο! Πάμεν να δείξουμεν της Πρας! Χαχα! Περαστικά σου τζιαι γλήορα!

  @ΦΟΥΛΗ: Το ξέρω ότι είσαι παντρεμένη, αλλά θα γίνω αντροχωρίστρας! Χαχα! Πλένω το κεφάλι που έχει τζελ και μυρωδιά καπνού κι αυτό συνήθως είναι το πάνω, διότι δεν κυκλοφορώ συχνά με εκτεθιμένο το κάτω! Χαχαχαχα τρελή!! Έλα,μ γράφε κι άστα αυτά τώρα! Φιλάκια!

 11. για το πρώτο δεν έχω κάτι να πω. δεν ξέρω τι πιστεύκω, αλλά πιστέυκω σίουρα ότι άμα τζίνο που πιστεύκεις κάμνει σε καλό άνθρωπο τζαι διά σου δύναμη, εν καλό

  εγώ άκουα μουσική στο δημοτικό που έκαμνα μπαλέτο. πριν άκουα αρβανιτάκη όποτε επηένναμε ταξίδι με το αυτοκίνητο.

  εν φυσιολογικό νομίζω, πάντα έχουμε συμπάθειες τζαι αντιπάθειες. ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΜΕ;;;

  τσίαρς ον δε κκόφι θινγκ ντουντ!!!!

 12. Με λίγα λόγια θες να γίνεις σαν Αμερικάνος, σ' αρέσει στα κρυφά και ο Μητροπάνος. Οσο για κάτι αντίστοιχο, δεν πρόκειται να κάνω. Εκτός και αν πω ψέματα που δεν βρίσκω κάποιο νόημα, γιατί αν πω αλήθειες δεν νομίζω να μου απομείνει καμία συμπάθεια.

  ΥΓ: Άκου Μίστερ Μπράουν…

 13. Hm, very interesting!Ψιλοταυτίζομαι με το 1, εις διπλούν! Η γιαγιά μου ισχυρίζετουν ότι ήμουν τυχερή πριν καν κλείσω τις 40 μέρες από κάτι που έκανα. Παρά ταύτα δεν πιστεύω σε κανένα Θεό.

  Το 4 σου είναι πολύ juicy, 😉

  A ναι και για το 5, δεν χρειάζεται να γίνεις πρωταθλήτης. Φτάνει να τη βρίσκεις με το τι κάνεις και να παιρνάς καλά. Δεν είναι δουλειά.

 14. @Invictus: Να'σαι καλά ρε φίλε! Thanks for reading and commenting 🙂

  @Moonlight: Συμφωνώ για το πρώτο. Αντιπαθώ σε; Πράμαν που φαίνεται, έννεν ανάγκη να το ρωτούμεν, νομίζω! Χαχαχαχα! Cheers 🙂

  @off: Υπέθετα ότι θα είχες καταλάβει πως ούτε εγώ είμαι τόσο ανοιχτό βιβλίο, αλλά το έκανα για χάρη αυτών που με τίμησαν με την αναφορά 🙂 Αν δε θες, σου βρίσκω απόλυτο δίκιο ρε, να μην το κάνεις. (να θυμηθώ όταν πάω σπίτι να σε κάνω unfollow, να σε διαγράψω κι από το blogroll και το msn.. :D)! E, έτσι το λένε τον καφέ, τι φταίω; 🙂

  @Def: Yeah!

  @Ina: Εξανακαλωσόρισα σε δαμέσα; Αν όι, καλωσόρισες 🙂 Εν καλό ο καθένας να πιστεύκει όπου θέλει και οι υπόλοιποι να το σέβονται. Τούτο νομίζω! Για το 4 και το 5 συμφωνώ 🙂 Ευχαριστώ!

 15. Καταρχάς γιατι είμαι τελευταία και καταιδρωμένη;;;;;;

  τζαι δευτερον πολλά ενδιαφέρον! το 12 εννα μας πείς ποια ένι;

 16. @xip: Το αλφάβητο φταίει, αν ήταν με σειρά προτεραιότητας θα ήσουν πρώτη!! (ναι ντα :p)

  Εν θα σας πω διότι ούτε την ξέρετε, ούτε σας ξέρει, ούτε ασχολείται τζιαι, το σημαντικότερο, ούτε υπάρχει λόγος πλέον 🙂

  Άτε, περιμένω το δικό σου ππππποστ!

  @off: Ξέρεις πως δε μπορώ να το κάνω! Όχι επειδή σε αγαπώ ρε, επειδή έχει κάποιο bug ο υπολογιστής μου 😀

 17. Γιαυτό που σε λυπούμε γιατί εσύ ενθα μας λαλείς αλλά εμείς θα σε ρωτούμε. Ε και είμαστε 2!

 18. Άπαναγία μου, εξέχασα να απαντήσω στην Raindrops! Άμαν εν το δοκιμάσεις, εν εθίζεσαι, έτσι μινίσκεις μακριά του νομίζω 🙂

 19. 1. Αυτή η γιαγιά είναι εξαιρετική! Πολύ καλός άνθρωπος με καταπληκτική καρδιά. Δεν ξέρω πόσα ευχαριστώ αξίζει και από πόσα άτομα. Έχει μια θέση και στην δική μου εφτάδα.
  2. Ο Μητροπάνος άρχισε να μ' αρέσει πολύ τα τελευταία κανα δυο χρόνια. Ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από προφανής (μάλλον όχι στους περισσότερους, βασικά, αλλά νεβερ μάηντ).
  3. Και οι Twisted Sister ομοίως. Και οι Tool και πολλοί άλλοι που μέχρι το 2009 δεν γνώριζα την ύπαρξή τους. (Των TS γνώριζα κάποια τραγούδια, αλλά δεν ήξερα ότι είναι δικά τους)
  4. Νομίζω ότι γνωρίζω έναν. Και τον συμπαθώ κιόλας 😛
  5. Ο Σάββας ξέρει πάρα πολύ καλά μερικές πολεμικές τέχνες και είπε θα με μάθει κι εμένα. Και είναι πολύ καλός !!! Όταν μάθω, θα ρθώ να παλέψουμε 😛
  6. Τη σάλτσα ντομάτας, όμως, την τρώς με τα κεφτεδάκια. Έχω μάρτυρες. 2. 😉 Και σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει να μην τους αρέσουν κάποια φαγητά. Αλλά αυτά αλλάζουν. Ίσως όχι εύκολα, αλλά αλλάζουν. Και σε πολλούς Κυπρίους δεν αρέσει η ντομάτα. Δεν ξέρετε τί χάνετε!! Μόνο αυτό έχω να πω.-
  7. Καλά κάνεις και δεν πίνεις καφέ, αλλά δεν είναι το θέμα μόνο να μην τον δοκιμάσεις. Δεν περιμένω να θυμάσαι, αλλά στη δευτέρα λυκείου έπινα ίσως και 2 καφέδες την ημέρα καθημερινά και τώρα δεν με τραβάει να πιω ούτε καν για να μείνω ξύπνια να διαβάσω. Δεν μ' άρεσε ποτέ η γεύση του. Αλλά είναι εθιστική.
  8. Και αυτό είναι εθισμός βασικά. Όπως κάποιοι είναι εθισμένοι στη σοκολάτα. Είναι αγχολυτικό. Βέβαια, ένας ακόμη λόγος για να μην αρχίσει κάποιος το κάπνισμα είναι η τεράστια δαπάνη γι' αυτό.
  9. Σε πάει και το style χωρίς ζελέ. Αλλά εντάξει, δεν είμαι αντικειμενικός κριτής και το καταλαβαίνω 🙂
  10. Έχει μια δόση αλήθειας και η μυθολογία, παρ' όλα αυτά.
  12. Για μένα ξέρεις ποιος είναι στην αντίστοιχη θέση!! Και θα ήθελα να μάθω πολύ γι' αυτή την κοπέλα. Όχι ποια είναι και πού μένει, αλλά γιατί άφησε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο.
  13. Μην ανησυχείς, πρόσφατα ανακάλυψα ότι είναι χαρακτηριστικό των Κυπρίων γενικότερα. Η εκπαίδευση φταίει και είμαι σίγουρη γι' αυτό. Δεν είναι δυνατόν φοιτητές οικονομικών επιστημών να είναι τόσο χάλια στα μαθηματικά. Σήμερα ρωτούσαν αν περνάνε με 4μισι. Ακούς ? Ακούω να λες. Και το μόνο που κάνουμε είναι κάτι πιο γενικευμένο από αυτό που κάνανε στην Γ΄ Λυκείου. Και ούτε εγώ παρατήρησα ότι έλειπε το 11 γιατί αγχώθηκα με όσα διάβασα μέχρι εκεί. Και μετά από εκεί. Στοίχημα, όλους τους αναγνώστες σου τους συνεπήρε αυτό το κείμενο, γι' αυτό δεν το παρατήρησε κανείς. 🙂

  ΥΓ. Πολλά από αυτά τα γνώριζα ήδη. Και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό.
  ΥΥΓ. Invitation accepted!
  ΥΥΓΓ. Μου χουν λείψει οι ραδιοφωνικές εκπομπούλες σου. 😉
  ΥΥΥΓΓ. Τέλος, σορρυ που σχολίασα σε όλα, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ.
  ΥΥΥΓΓΓ. Πιο τέλος, προτείνω να ανακοινώνεται εδώ σαμχάου το ποιος παίζει το παιχνίδι. Ποιος δηλαδή το έχει ήδη παίξει και ποιος θα το κάνει.

 20. @MarMar: Παίξε εσύ κι άσε με εμένα και τις γνωστές υπερβολές σου! Ευχαριστώ που ασχολήθηκες με όλα..

  Ραδιοφωνική εκπομπή μάλλον δε θα ξανακάνω.
  Η ανακοίνωση που λες δεν έχει κάποια χρησιμότητα, οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να γίνεται, αφού κιόλας έχουν σχεδόν όλοι παίξει.

 21. Ενόμιζα απλά θα εφκαλες την ποστ που την λιστα τζαι θα την έβαλλες στην δική μου "κατηγορία" αλλα τελικά έπιασα εγω αναβάθμιση! χαχαα Θενξ!!

 22. Στο 12 νομιζα πως ελεγες εμενα προς στιγμην, αλλά στο τελος δεν ταιριαζε η τυπισσα στο προφιλ μου!
  Γιατι εγω θα σε παντρευομουν ανετα και χτες και γιατι φυσικα δε με ξερεις παραπανω απο εναν χρονο!

  Απολαυσα τα 13 (12) πραγματα για σενα!
  Τι ειναι τταβας?

 23. @Πρας: πάμεν πάνω πάνω τζιαι όι το αντίστροφο 🙂

  @Coulίτα: Χαχαχαχα! Ευχαριστώ αγαπούλα, με τιμάς και με κάνεις να κοκκινίζω 😀

  Χαίρομαι που σου άρεσαν, θα ακολουθήσουν κι άλλα σε άλλο ύφος μάλλον..

  Τταβάς είναι ένα παραδοσιακό κυπριακό φαγητό. Δες εδώ "ομορφιά"..

 24. τη λίστα με τα φαγητά υποψιάζομαι ότι σου την έγραψε ο Defiance. δεν δικαιολογείται τόση σύμπτωση.

 25. ΤΑ ΣΥΚΑ? ΤΑ ΣΥΚΑ? ΤΑ ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ? ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΥΚΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΦΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΕ DIVINE FRUIT?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *