Το Πρώτο μου Βιβλίο: “Αποκυήματα”


Η πρώτη σκέψη και αναφορά για ένα βιβλίο εδώ μέσα γεννήθηκε το 2012. Από τότε έπρηξα πολλάκις τον κόσμο του blog για το βιβλίο και το βιβλίο. Η blogόσφαιρα (η κυπριακή, τουλάχιστον, ή εκείνη της οποίας κάποτε ήμουν ενεργό κομμάτι) δείχνει να πνέει τα λοίσθια, όμως η προσπάθεια μου για την εκπλήρωση αυτού του ονείρου δε σταμάτησε καθόλου. Κι αυτός είναι ο λόγος που σήμερα μπορώ να ανακοινώσω κι επίσημα λεπτομέρειες!

Το πρώτο μου βιβλίο έχει τον τίτλο “Αποκυήματα” και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου. Είναι μια συλλογή ποιημάτων και διηγημάτων, γραμμένων κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 χρόνων. Αρκετά από αυτά είχαν δημοσιευθεί αρχικά εδώ και μετά πήραν το δρόμο τους προς την έντυπη ζωή!

 Τα “Αποκυήματα” θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στα βιβλιοπωλεία την ερχόμενη και πρώτη εβδομάδα του Μάη. Προς τέλος Μαΐου θα κάνουμε και κάποιες παρουσιάσεις (λογικά σε Λευκωσία, Λυθροδόντα, Δάλι) και στις 7 Μαΐου θα βρεθούμε, μαζί με τα “Αποκυήματα” και την αγαπημένη Neraida, μαζί με τα βιβλία της, στο Πάρκο Ακρόπολης, στα πλαίσια του Nicosia Book Fest!

Θα ακολουθήσει κι άλλο πρήξιμο και λεπτομέρειες, μόλις έχω! Μόλις είναι έτοιμη και η σελίδα του βιβλίου στο facebook, θα ενημερώσω!

Ευχαριστώ για ην υπομονή. Εδώ είμαι για οτιδήποτε..

,

14 responses to “Το Πρώτο μου Βιβλίο: “Αποκυήματα””

 1. Καλοτάξιδο το βιβλίο φίλε!
  Και καλό ξεκίνημα στο δρόμο της (έντυπης) συγγραφής!
  Τιμή μου που τα "Αποκυήματα" θα κάνουν παρέα στα βιβλία μου στο Nicosia Book Fest.

 2. Καλοτάξιδο το βιβλίο φίλε!
  Και καλό ξεκίνημα στο δρόμο της (έντυπης) συγγραφής!
  Τιμή μου που τα "Αποκυήματα" θα κάνουν παρέα στα βιβλία μου στο Nicosia Book Fest.

 3. Κοπέλες μου, θα χαρώ πάρα πολύ να τα πούμε από κοντά! Εύχομαι να τα καταφέρετε! Please φανερώστε τες ταυτότητες σας για να καταλάβω, διότι είμαι νάκκον μαννός 🙂

  Woofi μου, εξαναγνωριστήκαμε πριν μερικά χρόνια. Θα χαρώ να σε ξαναδώ, ελπίζω να τα καταφέρεις!

  Neraida μου, κανεί καλόπιασμα! Love you 😀

 4. Bravo ρε, shιέρουμαι σας ούλλους. Θα σε θκιαβάσουμεν τζιαι σένα! Καλές επιτυχίες τζιαι καλοτάξιδες ούλλες οι δημιουργίες σας! Φιλούθκια

 5. Triolάκι μου, να 'σαι καλά! Εν θα μας κάμεις την τιμή να έρτεις στο Book Fest ή καμιάν παρουσίαση να σε γνωρίσουμε; 🙂 Οξά είσαι εκτός τζιαι εν επήρα χαπάριν;!

 6. Καλοτάξιδα τα αποκυήματα (φαντασίας?) φίλε μου!
  Αξίζεις το να διαβάσει τζι άλλος κόσμος τες σκέψεις σου…μπράβο σου!
  Εύχομαι τούτο το βιβλίο να είναι απλά η αρχή…

 7. Invictε μου, όι μόνον φαντασίας..
  Σε ευχαριστώ πάρα πολλά!
  Να κοπιάσεις στην παρουσίαση, επεθύμησα σε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *