Χώλη Φακ, I’m on Facebook.


Μετά από πολλές πιέσεις, αλλά και κάμποση σκέψη, έφτιαξα λογαριασμό στο facebook. Εννοείται ότι ο λογαριασμός αφορά τον TwistedTool και όλα τα στοιχεία που δίνονται εκεί, υπήρχαν ήδη στο internet από τον καιρό που ξεκίνησα να εμφανίζομαι με αυτό το όνομα.

Προσωπικές μου λεπτομέρειες δεν πρόκειται να υπάρξουν εκεί, πέρα από την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο μου, πράματα τα οποία όσοι ξέρουν να ψάξουν λίγο θα δουν ότι δημοσίευα φανερά εξ αρχής.

Τα όσα είπα στο post μου “Facebook“, τις πρώτες μέρες ύπαρξης αυτού του blog, δεν παύουν να ισχύουν και να τα πιστεύω. Εξακολουθώ να είμαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από όσους αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στο κείμενο και πλέον έχω και λογαριασμό. Όμως δε θα με δείτε να τον χρησιμοποιώ με τον τρόπο που κατακρίνω.

Έφτιαξα το λογαριασμό καθαρά για προώθηση των blogs (Twistedness και Twisted’s Wallpapers κυρίως) και όχι για να περνώ ατέλειωτες ώρες προσθέτοντας φωτογραφίες, κάνοντας ανελέητο chatting και χαζεύοντας τις φωτογραφίες σας με μπικίνι. Όταν παραστεί ανάγκη, θα κάνω κάτι από αυτά, με μέτρο και επίγνωση των πράξεων μου. Ακόμα ένας λόγος δημιουργίας αυτού του λογαριασμού είναι η αναμενόμενη δημιουργία εκείνου που σας έλεγα την άλλη φορά, για το οποίο θα χρειαστώ λίγη εμπειρία και προώθηση στο facebook.

Θέλω να παρακαλέσω όσους και όσες έχουν φωτογραφίες με τη φάτσα μου, αν είναι αδύνατο να τις διαγράψουν, τουλάχιστο να μην κάνουν tag με σύνδεσμο σε αυτό το λογαριασμό. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ο λογαριασμός βρίσκεται εδώ.

Είμαι πολύ πιο ενεργός στο πεπαλαιωμένο msn και στο twitter.

Μπορείτε να προσθέσετε το email μου για το msn : twisted . 13 @ hotmail . com

και να με εντοπίσετε στο twitter στο twitter . com / TwistedTool ( όλα χωρίς καθόλου κενά)

Θα υπάρξουν και τα ανάλογα εικονιδιάκια σιγά σιγά. 

, , , ,

17 responses to “Χώλη Φακ, I’m on Facebook.”

 1. Έκαμα τζι εγώ για τον ίδιο λόγο που έκαμες τζι εσύ. Nothing personal. Άτε, και εις κατώτερα που λαλεί τζι ο Αμερικλάνος! χαχαχα

 2. Εάν έχεις παν μέτρον άριστον σε οτιδήποτε σ'αυτή τη ζωή εν έχεις τίποτε να ανησυχείς. Καλημέρα

 3. υπέκυψες στες πιέσεις..λύγισες..

  εγώ εν σε έκαμα add..οχι επειδή έχω την φάτσα μου απλά επειδή I rarely go on it άρα there's no point..

 4. Εγώ να δεις πιέσεις που δέχομαι. Είμαι κατά του Facebook. Πιστεύω ότι μας αποξενώνει. Κυριολεκτικά. Αλλά διάολε μόνο εγώ το καταλαβαίνω;

  Δεν έχω φατσομπούκι ούτε για τον blog. Κι εκεί δέχομαι πιέσεις να κάνω. Θα πολλαπλασιαστούν οι αναγνώστες σου μου λένε. Σκέφτομαι να κάνω για το blog μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η περιέργιά μου περί αύξησης αναγνωστών. Μεταξύ μας, αν κάποις θέλει να μπει μπαίνει. Απλά οι περισσότεροι βαριούνται. Εδώ δεν μπαίνουν οι φίλοι μου. Αν το έβλεπαν το face όμως είμαι σίγουρος ότι θα το επισκέπτονταν. Παρανοϊκό ή όχι;

 5. Αίσχος και ντροπή….. (θα έλεγα αν δεν σε ήξερα και δεν σου είχα εμπιστοσύνη- λέμε τώρα….)

  παν μέτρον άριστον, όπως λέει και η AEnima…

 6. @Αμερικλάνος: thanks mate!

  @Venus on Fire: Accepted 🙂

  @Πρας: Τούτο εν το ππόιντ, έννεν; 🙂

  @Invictus: thank you τζιαι σένα!

  @AEnima: Agreed!

  @Rania: Κατανοητόν και απόλυτα αποδεκτόν!

  @KANTHAR0S : Συμφωνώ, φίλε μου. Παράλογο και υποκριτικό, ναι..

  @Nonis: τελικά έσιεις μου οξά όι εμπιστοσύνη ρε; Να'σαι καλά 🙂

  @everybody: πολύ πιθανό να το διαγράψω ή να το εγκαταλείψω σύντομα. Αν δω ότι δε μου προσφέρει κάτι και είναι απλά ακόμα κάτι που τρώει από το χρόνο μου, θα πάρει πόδι. Σας ευχαριστώ.

 7. Κάνθαρε, να σου λύσω εγώ την απόρία. Δεν θα δεις αύξηση αναγνωστών από εκεί.

  Άντε το πολύ πολύ να βρείς κανένα φίλο από τα παλιά που τον, η σε έχει ξεχάσει. Πρόσφατα μου έτυχε…

  Κατα τα άλλα δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

  ΥΓ. Φήμες με επίσημη ανακοίνωση από ομάδα χάκερς με την ονομασία "Ανωνύμοι" ανακοίνωσαν ό,τι 5 Νοεμβρίου θα το καταστρέψουν, μιας και είναι αντίθετοι με τον τρόπο που γίνεται η διαγραφή ενός λογαριασμού από τον ίδιο τον χρήστη. Και ό,τι μετά την διαγραφή του λογαριασμού, το FB κρατάει στοιχεία του χρήστη στην βάση δεδομένων. Επαναλαμβάνω φήμες, αλλά με ανακοίνωση την οποία θα την βρείτε στο youtube.

  http://www.youtube.com/watch?v=SXLxiMemYc0

 8. Πρώτα είδα τον λογαριασμό στο fb και μετά το ποστ 😛 Έπαθα ένα σοκ είναι η αλήθεια, αλλά μετά σκέφτηκα πως ίσως το διαχειρίζεται κάποιος άλλος. Και όταν είδα το ποστ, έπαθα το δεύτερο σοκ.
  Χάνω πάσα ιδέα 🙂

 9. Πήτερ γουέλκαμ ττου τζάμροκ εεεεε φέησμπουκ.

  Σου εύχομαι να το χρησιμοποιήσεις όπως το κατακρίνεις. Σου εύχομαι να πορωθείς, σου εύχομαι μέρα και νύχτα να το σκέφτεσαι και σου εύχομαι τις ώρες που δεν περνάνε να τις περνάς στο φέησμπουκ.

  Όλα αυτά σου τα εύχομαι.

  Περιμένω το ππόστ του μίσους. Άλλωστε για ένα μίσος ζούμε Πήτερ για ένα γινάτι.

  Ο Ζούκενμπέργκ σε παρακολουθεί μην το ξεχνάς.

 10. @MarMar: Χαίρομαι που χάνεις πάσα ιδέα 🙂

  @Ανώνυμος: Ακόμα εν σε κατάλαβα. Τούτα που εύχεσαι εν νομίζω να πραγματοποιηθούν, γι'αυτόν εντζιόι τες δικές σου ώρες στο φέισπου 🙂

 11. Όι ρε φίλε. Εγώ συνεχίζω να αντιστέκουμαι στην αυτοκρατορί του FB σαν το γαλατικό χωριό. Έννεν τίποτε. 5 του Νιόβρη έννα καταρρεύσει.

 12. Δε χάνεις και τίποτε, Φουλάρα μου! Φιλιά!

  Def, ήβρα τη λύση να μεν έχω φέισπου τζιαι να σιωπήσουν όσοι με επελλανίσκαν να κάμω. Να μεν την εκμεταλλευτώ; 🙂 Εννα δείξει, εγώ εν εξαρτώμαι καθόλου που τζείνο, άρα εν θα έσιει διαφορά για μένα αν καταρρεύσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *