Argentina 0 – 4 Deutschland


arg_ger_klose_tor_345

Άραγε πόσοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος αυτού που έγινε σήμερα; Άραγε πόσοι θα βγάλουν επιτέλους το σκασμό μετά από τις δικαιολογίες σχετικά με τις τεσσάρες σε Αυστραλία και Αγγλία;

Μόνο ένα σχόλιο: είδαμε τι παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο: τα ηχηρά ονόματα ή το πνεύμα ομαδικότητας και πειθαρχίας;

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.

Γαυράκε μου, ήταν σκληρό, το ξέρω 🙂

Οff, νομίζω χρωστάς ακόμα μια απολογία στο Miro 🙂


6 responses to “Argentina 0 – 4 Deutschland”

 1. Το έχω πει και θα το λεω για πάντα!

  Ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και στην ομαδικότητα, ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!

  Σκληρό δεν λες τίποτα.

 2. Αυτή την ομαδίκοτητα που λες να την βλέπουν κάτι παλιοτόμαρα που παίζουμε μπάλα στο μουντιαλίτο και δίνουν το τόπι από το δεξί τους πόδι στο αριστερό.

  Την καλησπέρα μου!

 3. Γαυράκε μου, συμφωνούμε απόλυτα! Χαίρομαι να έχω αντιπάλους σαν κι εσένα!

  Καλησπέρα KANTHARe. Η ομαδικότητα έπρεπε να είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση, έτσι; Σε όλα τα επίπεδα βεβαίως.

 4. Φίλε, δεν με νοιάζει τι θα γίνει με την Ισπανία. Θέλω να περάσουμε τελικό φυσικά, αλλά και μέχρι εδώ, δύο τεσσάρες σε Αγγλία και Αργεντινή μου έχουν δώσει όση χαρά δεν περίμενα από την ομάδα φέτος.
  Και φυσικά να ξέρεις ότι η αντιπάθεια σε αυτή την ομάδα είναι τεράστια, θα ακούσεις ότι δεν έχει συναντήσει ακόμα ομάδα με οργανωμένη άμυνα και άλλα όμορφα. Ετοιμάζω κειμενάκι μιας και τα έχω πάρει από το τέλος του ματς με την Αγγλία.

  Όσο για τον Κλόζε, πες μου ρε φίλε πόσο έβριζες που έχασε εκείνο το 2-0. Ας μη γελιόμαστε, στη γραμμή τα έβαλε τα γκολ. Αλλά η παρουσία του είναι σταθερή αξία σαν προσωπικότητα, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει κάποιος αυτή τη στιγμή.

 5. Μα το ξέρω, θα βρουν όλες τις δικαιολογίες του κόσμου για να μειώσουν αυτό που κατάφερε να κάνει μια ομάδα νεανική και χωρίς 'μεγάλα' ονόματα. Δε με νοιάζει, εμείς ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει κι αυτό μου είναι αρκετό.

  Τέλειωνε με το κείμενο, άντε!

  Στη χαμένη ευκαιρία του Klose πετάχτηκε ο λάρυγγας μου έξω απ'το ουρλιαχτό, αλλά δεν πειράζει, με αποζημίωσε μετά. Από τη γραμμή ίσως να τα έβαλε, αλλά είναι ένας μεγάλος παίκτης με το goal στο αίμα του. Δεν περιμένω από αυτόν να πάρει τη μπάλα στο κέντρο, να περάσει 4 αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και να σκοράρει. Για τη μικρή περιοχή είναι τέλειος. Κρίμα που δεν έπαιξε και στη Bayern έτσι τη χρονιά που πέρασε.

  Κι εννοείται πως οποιοδήποτε αποτέλεσμα με Ισπανία δε θα με χαλάσει. Αυτό που θα με χαλάσει είναι μια εμφάνιση κατώτερη των δύο προηγούμενων, αλλά δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.

 6. Twisted Και off.

  Για τον Κλόζε έχουν χιλιοειπωθεί.
  Καρέκλα να του βάλεις μπροστά του,θα πέσει πάνω της! Αντί να την ντριπλάρει. Μέσα στην περιοχή όμως ξέρει πως να κάνει την δουλειά του. Και όταν ένας επιθετικός είναι την ώρα που πρέπει στο χώρο ευθύνης του,όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να λέμε. Δεν λέω ωραίοι οι φαντεζί επιθετικοί.Αλλά έχουμε δει και κάτι μπαλαδόρους με μαγνήτη στα πόδια, να έχουν τσακωθεί με το γκολ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *