iSihtir: Το Νέο Gadget από την Apple!


isixtir1

Η Apple ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου της gadget, το οποίο θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως μόνο στην ελληνική αγορά και στις περιοχές άλλων χωρών, όπου εδρεύουν ελληνικές παροικίες. Το gadget αυτό, το οποίο φέρει την έξυπνη ονομασία iSihtir®,  είναι το απόλυτο must για κάθε Έλληνα της 21ης χιλιετίας, αφού έρχεται να αντικαταστήσει την κραυγή "Άει Σιχτίρ"!

Φιλικός σχεδιασμός, ευκολία στη χρήση, απλή λειτουργία και φορητότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του iSihtir®. Προσθέστε τη δυνατότητα για συνεχή χρήση και την εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχει κι έχετε το τέλειο gadget για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Βασικότερο πλεονέκτημα του είναι η ανύπαρκτη πηγή ενέργειας. Φορτίζεται, αλλά δε χρειάζεται καθόλου ρεύμα, καύσιμα ή οτιδήποτε που κοστίζει χρήματα. Ο μοναδικός του σχεδιασμός και η τεχνολογία με την οποία κατασκευάζεται, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του, να το φορτίζει άμεσα.

Πώς φορτίζεται το iSihtir®;

Όταν βλέπετε μια κατάσταση, η οποία σας ξεχειλίζει από οργή και από μέσα σας ουρλιάζετε “Άει σιχτίρ!”, εκπέμπετε μικροσκοπικούς ηλεκτρικούς παλμούς από κάθε πόρο του σώματος σας. Με αυτούς τους ηλεκτρικούς παλμούς φορτίζεται το iSihtir®, φτάνει να το αγγίξετε εκείνη την ώρα της οργής, για μερικά δευτερόλεπτα.

iSihtir

Από τη φωτογραφία που μας έστειλε η Apple, είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του καταπληκτικού αυτού gadget. Έχει το σχήμα της παλάμης, η οποία δείχνει το δρόμο προς τα ουράνια, είναι επίπεδο για να μεταφέρεται εύκολα και αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι για να γίνεται εύκολα διακριτό από το στόχο σας, ακόμα κι αν αυτός βρίσκεται σε απόσταση πολλών μέτρων.  Όταν το gadget βρίσκεται εκτός λειτουργίας, έχει το λευκό χρώμα της ηρεμίας και της απλότητας. Όταν ανάβει το τελευταίας τεχνολογίας κόκκινο φωτάκι του, εμφανίζεται και το φαγωμένο μήλο, σήμα κατατεθέν της Apple, για να είστε σίγουροι ότι κατέχετε ένα αυθεντικό προϊόν της τεράστιας αυτής εταιρείας. Ως χρώμα του φωτακίου επιλέχθη το κόκκινο, λόγω της άμεσης σχέσης του με τα μπουρδέλα, σε ένα από τα οποία ζει ο κάθε Έλληνας.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple, μας ενημέρωσαν για τις μορφές-εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει το iSihtir®.

α. iSihtir® Small: Σε μέγεθος κλειδιών αυτοκινήτου. Η έκδοση αυτή, θα συνοδεύεται και από μπρελόκ. Για να είστε σίγουροι ότι το έχετε πάντα μαζί σας, ιδιαίτερα σε τρυφερές προσωπικές στιγμές, κατά της οποίες θέλετε απεγνωσμένα να ουρλιάξετε την αγαπημένη φράση. Η χρήση του επιβάλλεται μέσα στο αυτοκίνητο, στο υπνοδωμάτιο, στον κήπο, στην πισίνα, στη βεράντα, στο μπαλκόνι και πάντα προς άτομα του στενού προσωπικού περιβάλλοντος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση χρήσης του στο χώρο εργασίας, συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή.

β. iSihtir® Medium: Σε μέγεθος χαρτιού Α4, για να χωράει σε γυναικείες τσάντες και αντρικά σακίδια, να μεταφέρεται εύκολα, να πιάνεται άνετα στην παλάμη και να υψώνεται με χάρη στον αέρα, όποτε καταστεί αναγκαία η χρήση του. Η χρήση ενδείκνυται σε όλα τα μεταφορικά μέσα, στα φανάρια, στο Metro, στο αεροδρόμιο, στο σχολείο, στην παραλία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη χρησιμοποιείται σε άτομα του οικείου περιβάλλοντος, αφού για το σκοπό αυτό θα υπάρξει η έκδοση iSihtir® Small. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, στις οποίες το οικείο άτομο βρίσκεται σε απόσταση άνω των 10 μέτρων.

γ. iSihtir® Large: Στο μέγεθος μιας συνηθισμένης σημαίας. Θα συνοδεύεται από κοντάρι για εύκολη μεταφορά κι επίδειξη. Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά σε διαδηλώσεις, πολιτικά συνέδρια, στις συναντήσεις της Βουλής και, γενικότερα, όπου υπάρχει αρκετά μεγάλο πλήθος κόσμου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις όπου το πλήθος του κόσμου είναι υπερβολικά μεγάλο, προτιμήστε την έκδοση iSihtir® XLarge.

δ. iSihtir® XLarge: Σε μέγεθος γηπεδικού πανό. Τέλειο για χρήση στο γήπεδο, σε συναυλίες και, γενικά, στις περιπτώσεις όπου το μεγάλο πλήθος απαιτεί κάτι περισσότερο από το iSihtir® Large. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποχρεωτική χρήση από 15 άτομα και άνω, λόγω του μεγάλου όγκου ηλεκτρικών παλμών που χρειάζεται για τη φόρτιση του.

Επιπλέον λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του Apple iSihtir®:

1. Με κάθε μαζική αγορά (15 ατόμων και άνω) οποιουδήποτε προϊόντος iSihtir®, θα παίρνετε δωρεάν ένα iSihtir® XLarge και θα μπαίνετε σε κλήρωση για να παρακολουθήσετε με τους φίλους σας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 ζωντανά από το γήπεδο. Εκεί, θα μπορείτε να υψώσετε με περηφάνεια το iSihtir® XLarge σας και να εκφράσετε τα αισθήματα των απανταχού Ελλήνων φιλάθλων απέναντι στις βουβουζέλες.

2. Η χρήση των iSihtir® Small και iSihtir® Medium για σκοπούς (αυτο- ή και όχι)ϊκανοποίησης, λόγω του εκτεταμένου δακτύλου που διαθέτει, δεν ενδείκνυται και η εταιρεία δε φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς.

3. Οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να αντιδρούν στο iSihtir®, όπως ακριβώς αντιδούσαν στις ιαχές “Άει Σιχτίρ!” του κόσμου τόσα χρόνια. Δηλαδή να μην αντιδρούν. Πολιτικοί που τώρα εμφανιστούν με διαφοροποιημένη στάση, δίνουν το δικαίωμα στον πολίτη-χρήστη του iSihtir® να κινηθεί νομικά και να απαιτήσει αποζημίωση από τον εκάστοτε πολιτικό λόγω ψυχικού τραύματος, αφού ένα άψυχο αντικείμενο θα έχει λάβει περισσότερη σημασία από τη φωναχτή έκφραση των εσωψύχων του ιδίου.

4. Η Apple δεσμεύτηκε ότι οι τιμές όλων των εκδόσεων του iSihtir® θα είναι εξευτελιστικά χαμηλές, ώστε να είναι προσιτό σε κάθε έναν Έλληνα πολίτη που το έχει ανάγκη! Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε απόκλιση από τις τιμές που θα ανακοινώσει η επίσημη ιστοσελίδα της Apple σε κάποιο κατάστημα, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία.

, , , ,

2 responses to “iSihtir: Το Νέο Gadget από την Apple!”

  1. χιχιχι… Και τι ακριβώς πολυτέλειες μας παρέχει; Πότε κυκλοφορεί; Περιμένω update!

  2. χαχαχαχαχα αυτο ειναι ναι ναι ναι

    αυτο θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Αυτο ειχα στο μυαλο μου!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *