The 100th Post!


twistedslogonew

Και ναι, το Twisted’s φιλοξενεί σήμερα την 100ή του ανάρτηση! Μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός που φροντίζει κι ασχολείται με αυτό το blog είμαι εγώ!

Γι’αυτό, λοιπόν, και για να το γιορτάσω, έχω να σας προσφέρω μερικά δωράκια! Έχουμε και λέμε: 2 premium λογαριασμούς στο Rapidshare, 1 external σκληρό δίσκο των 500 GB, 3 usb sticks των 16 GB και 5 προσκλήσεις για το demonoid.com!

Διαβάστε παρακάτω για τις λεπτομέρειες!

fatsa

Πλάκα σας κάνω βρε! Διαβάστε, όμως, παρακάτω διότι έχω μερικά σημαντικά πράματα να σας πω.

Πρώτα πρώτα, ευχαριστώ όλους όσοι στηρίζετε τις προσπάθειες μου, επισκεπτόμενοι και παρακολουθώντας το blog μου. Ελπίζω να σας ικανοποιεί και να το βρίσκετε ενδιαφέρον! Εννοείται πως οποιαδήποτε πρόταση, απορία, συμβουλή, διαφωνία κ.λπ. έχετε, μπορείτε να μου τη γνωστοποιήσετε, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του blog.

Μετά έχω να σας ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, ότι έχω τοποθετήσει ένα gadgetάκι στα αριστερά της σελίδας, μέσω του οποίου μπορείτε να εγγραφείτε στο blog και να λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε νέα ανάρτηση, μέσω του email σας κι εντελώς αυτόματα. Σημειώστε ότι, επειδή θα έρχονται ολόκληρα τα κείμενα των αναρτήσεων εκεί, καλό θα ήταν να τα διαβάζετε μέσα από το blog, πατώντας στα links που θα περιέχει το email. Όσοι, μέχρι σήμερα, λαμβάνατε κάθε νέα ανάρτηση στο mail σας με αποστολέα το λογαριασμό μου στο hotmail, θέλω να κάνετε την εγγραφή στο gadget αυτό. Θα λαμβάνετε τις αναρτήσεις με αποστολέα το λογαριασμό μου στην google και θα κάνετε και τη δική μου ζωή ευκολότερη. Περιμένω ενημέρωση από τον καθένα σας ότι έχετε εγγραφεί για να σταματήσω να τις στέλνω χειροκίνητα. Το gadget είναι αυτό:

sbscrb

Γράφεις το email σου στον κενό χώρο, πατάς το Subscribe, τσεκάρεις τα εισερχόμενα σου, κάνεις την απαιτούμενη ενέργεια για επαλήθευση και τέλειωσες!

Επίσης, όπως σας ενημέρωσα από τις 3 του μήνα, έχω προσθέσει διαφημίσεις στο blog. Τις έχω βάλει εντελώς κάτω χαμηλά για να μην ενοχλούν. Όσοι θέλετε, βοηθήστε λίγο με μερικά clicks σας, μπας και βγάλουμε το εισητήριο για Θεσσαλονίκη! Εννοείται πως ευχαριστώ όσους ήδη βοηθούν πατώντας στις διαφημίσεις!

Τέλος σας ενημερώνω (α-λα Χαρδαβέλα) ότι το blog δεν πάει πουθενά, θα μείνει εδώ και θα συνεχίσει να προσφέρει τις μαλακίες που προσέφερε όλο αυτόν τον καιρό!

Έρχονται νέα comics! Stay tuned!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να’στε καλά! Πάμε για την επόμενη εκατοντάδα αναρτήσεων!


7 responses to “The 100th Post!”

 1. Να τις χιλιάσεις φίλε.
  Αααα και έχω και μια πρόταση…Μια και το ζητάς.
  Μην ξανά κάνεις πλάκες σαν αυτήν με τα δωράκια,γιατί μόλις διάβασα για τον 500άρι σκληρό μου τρέξανε τα σάλια.Και βλέπω μετά πλάκα λέει.
  Άντε τώρα.

 2. Εμείς ευχαριστούμε για τις ατέλειωτες ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας που μας προσφέρεις.
  Συγχαρητήρια για το blog σου και την προσπάθειά σου αυτή. Είναι τιμή μας που σε έχουμε γνωρίσει 🙂
  Άντε να τα χιλιάσεις τώρα 😉

 3. @Gaurakos: Για τύπους σαν εσένα κι εμένα έβαλα αυτό με τον σκληρό βρε 😀
  Για τα κατεστραμμένα παιδιά του bwgt! 🙂

  @Mαρία: Σιγά την ποιοτική ψυχαγωγία! Κι άσε τις επισημότητες μην τα πάρω! 🙂

  Να'στε καλά!

 4. Μεγάλε, δεν ξαναμπαίνω στο blog σου. Δεν μπορείς να με παραμυθιάζεις έτσι στον πρόλογο και μετά να με αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Απαιτώ προσκληση για το demonoid ΤΩΡΑ. Δεν γίνεται να σου περισσεύουν εσένα 5 προσκλησεις κι εγώ να έχω μια απλή συνδρομή! Απαράδεκτο για πράκτορες!

  Να 'σαι καλά φίλε για την ωραία δουλειά που κάνεις και να τα χιλιάσεις τα ποσταρίσματα. Και όταν φτάσω κι εγώ τα 100 post στο δικό μου blog, θα σου στείλω ένα backstage pass για να με βλέπεις μέσω webcam την ώρα που γράφω κείμενα. χαχαχαχα

 5. @Offshade: Οι εγγραφές στο demonoid είναι ανοικτές 😀

  Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά κρίνοντας από τη δική μου κατάσταση όταν γράφω κείμενα, θα προτιμήσω να αρνηθώ το δωράκι σου 😀

  @Rebel Soul: Πάμε Κατ μου, ευχαριστώ για τη στήριξη! Ελπίζω να αρχίσεις να γράφεις κι εσύ συχνότερα 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *