Tool: The Basics


Ας ξεκινήσω με τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ένας που θέλει να λέγεται Toolόφιλος ή σκοπεύει να γίνει τέτοιος.

Όνομα:

TOOL

Καταγωγή:

Los Angeles, California, U.S.A.

Ημερομηνία Γεννήσεως:

1990

Line-Up:
Danny Carey (Drums)
Maynard James Keenan (Vocals)
Adam Jones (Guitars)
Justin Chancellor (Bass) [1995-]
Paul D’Amour (Bass) [-1995]

Discography:

1991: 72826 (Demo Tape)
1992: Opiate (EP)
1993: Undertow
1996: Ænima
2000: Salival (Box Set)
2001: Lateralus
2005: Parabola (DVD)
2005: Schism (DVD)
2006: 10,000 Days
2007: Vicarious (DVD)

Music Videos:

1992: Hush
1993: Sober
1994: Prison Sex
1996: Stinkfist
1997: Ænema
2001: Schism
2002: Parabola
2007: Vicarious

Sites:

Official Website: TOOL
Official Fan Website: ToolShed
Official Artwork Website: Dissectional

–Stay Tuned–
,

5 responses to “Tool: The Basics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.