Twisted Διαγωνισμός!


Επειδή έχω προσέξει ότι όπου γίνεται διαγωνισμός πλακώνει κόσμος κι επειδή δεν πατάει μύγα στο blog μου τελευταίως, αναγκαστικά προχώρησα στη γέννηση ενός διαγωνισμού. Μη φανταστείτε τίποτε φοβερό, από μένα προέρχεται, άρα σιγά το πράμα.

Διαβάστε παρακάτω για τις λεπτομέρειες.

Πρόσεξα ότι ίσως κανένας δεν κατάλαβε τι σκατά συνέβη στην τελευταία μου ιστορία. Αυτό είναι φανερό, όχι μόνο από τα σχόλια στο blog, αλλά και από τα σχόλια φίλων που τη διάβασαν και με πήραν τηλέφωνο όλο απορία.

Κι αφού είμαι τόσο βλαξ που γράφω ακαταλαβίστικα, σκέφτηκα να κάνω κάτι δημιουργικό μέσα από αυτή την κατάσταση.

Αντικείμενο του διαγωνισμού:

*Δώστε το δικό σας τέλος στην ιστορία “Suicidal [2]“. Συνεχίστε την ιστορία μετά από το σημείο που ο πρωταγωνιστής ρωτά:

-Πόσοι από εδώ μέσα δεν έχουν λογαριασμό στο facebook; Ψηλώστε τα χέρια.

Μπορείτε να γράψετε όσες επιπρόσθετες παραγράφους θέλετε, να δώσετε όποιο τέλος θέλετε εσείς στην ιστορία, φτάνει να υπάρχει συνοχή με το υπόλοιπο κείμενο.

Όροι συμμετοχής:

*Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει οποιοσδήποτε, φτάνει να είναι κοπέλα, ελεύθερη με ωραία πιασίματα εγγεγραμμένος στον blogger.
*Ο κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα για ένα μόνο κείμενο.
*Γράφετε το κείμενο σας και το στέλνετε με email στο Twisted.13.Tool @ gmail.com ή χρησιμοποιείτε αυτή τη φόρμα επικοινωνίας. Μαζί με το κείμενο, γράφετε το όνομα σας (nickname) και το link του blog σας.

Διάρκεια διαγωνισμού:

*Έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας. Το Σάββατο, 7 Μαΐου τα μεσάνυχτα σταματώ να δέχομαι συμμετοχές και την Κυριακή 8 Μαΐου το απόγευμα θα έχω αναρτήσει όλα τα κείμενα σας.

Ψηφοφορία:

*Μετά τη δημοσίευση των συμμετοχών, θα κληθείτε να ψηφίσετε τα τρία κείμενα που σας άρεσαν περισσότερο, για όποιο λόγο εσείς κρίνετε άξιο. Η δική σας άποψη θα μετρήσει στο τέλος, οπότε έχουμε απόλυτη ελευθερία! Εννοείται ότι κανένας δε μπορεί να ψηφίσει το δικό του κείμενο.
*Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει μόλις δημοσιευθούν οι συμμετοχές (8 Μαΐου απόγευμα) και θα κρατήσει μια εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή, 15 Μαΐου το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο επώνυμοι σχολιαστές. Οι ανώνυμοι, δυστυχώς, θα εξαιρεθούν.

Συμμετέχοντες:

*Όπως γράφτηκε και πιο πάνω,  μπορούν να συμμετάσχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον blogger. Θα ήθελα να συμμετάσχουν όσο το δυνατό περισσότεροι. Θα χαρώ να γνωρίσω νέους φίλους μέσα από αυτό το διαγωνισμό, Και θέλω όσοι είναι πολύ μετριόφρονες (θα πω και ονόματα ρε, ναι: offshade, MarMar, αστροναύτης και λοιποί που το ξανασκέφτεστε) να μη διστάσουν και να γράψουν κάτι, έστω και πρόχειρο. Φτάνει να έχω κάτι δικό τους στη συλλογή στο τέλος του διαγωνισμού!

Βραβείο:

*Το βραβείο του διαγωνισμού θα είναι το νέο Nissan GT-R επόμενο μου comic, εκτυπωμένο και με υπογεγραμμένη αφιέρωση από τον TwistedTool! Ξέρω ότι δεν ενθουσιάζεστε, αλλά σκεφτείτε τι αξία θα αποκτήσει όταν θα γίνω γνωστός ανά το παγκόσμιο!
*Εννοείται ότι για να πάρει το βραβείο, θα πρέπει ο νικητής να μου δώσει τα στοιχεία του (όνομα, διεύθυνση) για να του το στείλω. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι Κύπριος, ίσως κανονίσουμε καμιά συναντησούλα για προσωπική απονομή!

Ελπίζω να σας φανεί καλή η ιδέα μου και να συμμετέχετε όσο περισσότεροι γίνεται!

Για απορίες, παραλήψεις, παρατηρήσεις, βρισιές και λοιπά, αφήστε τα σχόλια σας παρακαλώ!

Good luck, everyone!
Let the game begin!

20 responses to “Twisted Διαγωνισμός!”

 1. Αλήθεια λες? Δεν το είχα παρατηρήσει ότι όπου γίνονται διαγωνισμοί και μοιράζονται δώρα μαζεύεται κοσμος!
  χαχαχαχαχαχαχαχα

 2. Πού να βρεθεί μούγια να πατήσει ποδά ρε; Εν ούλλες πουκάστην μασκάλην του Ινδού! χαχαχαχα

  Ενδιαφέρον ακούγεται! Θα δώκουμεν το παρόν μας 🙂

 3. Ο μόνος δυνατότερος αντίπαλος μου, που ίσως θα μπορούσε να μου στερήσει τη νίκη, είναι ο Αστροναύτης, γι' αυτό θα ήθελα να του προτείνω να μην μου την χαρίσει με την απουσία του, αλλά να μου την ενισχύσει με την εξαιρετική του γραφή!

  Αστροναύτη, σου πετώ το γάντι!!!!!!!

 4. Εμένα πάντως, το δικό σου τέλος μου άρεσε…
  ΄΄Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη μπορώ να σου πω!
  Θα ήθελα πολύ να δω τη δουλίά σου στο cartoon.
  Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

 5. Ευαγγελία, με κολακεύει το σχόλιο σου και σε ευχαριστώ! Για τα comics που έφτιαξα μέχρι σήμερα μπορείς να αποταθείς εδώ (http://atwistedblog.blogspot.com/search/label/TWISTED%20COMIC) και εδώ(http://atwistedblog.blogspot.com/p/twisted-comics.html). Το comic που αναφέρω ως βραβείο δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα, ούτε σαν σχέδιο ούτε σα σκέψη. Θα είναι φρεσκότατο το βραβειάκι. Οπότε, καλή ιδέα είναι να λάβεις μέρος με μια δυνατή συμμετοχή για να το κερδίσεις και να το έχεις υπογεγραμμένο με αφιέρωση 🙂

  Να'σαι καλά!

 6. Ωχ ήρθε το βαρύ πυροβολικο!!! ο drmakspy,
  τη μπανανα μας και στη γωνια μας!!

  χαχαχα

 7. *Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει οποιοσδήποτε, φτάνει να είναι κοπέλα, ελεύθερη με ωραία πιασίματα εγγεγραμμένος στον blogger*

  Οπότε εγώ δεν θα συμμετέχω,τι θέλει αλλοστε ένα γεροντοτάκουνο μες τη νεολαία;; θα χαρώ να σας διαβάσω!!καλό βράδυ…

 8. Έεεεεεεεεεεεεεελα ΦΟΥΛΑΡΑ! Δεν πρόσεξες ότι είναι διαγραμμένα εκείνα τα λόγια;

  Αν μπορείς, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να συμμετάσχεις κι εσύ! Κάνε μια προσπάθεια, σε παρακαλώ 🙂

  Φιλάκια γλυκιά μου.

 9. αγαπητέ τουίστεντ (τι νικ κι΄ αυτό…) έμαθα για σένα και το διαγωνισμό σου απ΄ την αξιέραστη, καλλίπυγο, πανέξυπνη, ταλαντούχα, εκπάγλου καλλονής ….. κούλα. (κούλα το είδες; θέλω ψήφο)
  και επειδή ο αμερικλάνος ήδη με εγκβιάζει προκειμένου να του συγγράψω σύγγραμα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό σου, … έχω αποσυρθεί στα υψώματα του κασμίρ, σε μια καλύβα χωρίς νερό τηλέφωνο και φως. ….αν επιβιώσω, θα σου στείλω τα πολύτιμα χειρόγραμα τελευταία στιγμή, διότι ο αμερικλάνος έχει την τεχνογνωσία και θα τα κλέψει πριν τα παραλάβεις….

  με άλλα λόγια απειλώ ότι θα συμμετέχω στον διαγωνισμό και θα κερδίσω ο καλύτερος…χεχεχε αμερικλάνε δεν έχεις κανένα τσανς μάνα μου…

 10. Απο την Coula έρχομαι,και στην κορφή….xristin!
  Θα την δώσω την μάχη και ας πέσω!
  Εξάλλου,«Πόσα εκατομμύρια πέθαναν για να γίνει ο Καίσαρας Μεγάλος!»Χα,Χα!

 11. @Dr. Aparadektos: Και λίγα λες για την Coula, φίλε μου! Το είχα υποψιαστεί το άθλιο υποκείμενο τον Αμερικλάνο, αλλά δεν περίμενα να φτάσει σε τέτοια σημεία ξεπεσμού και βρωμιάς! Δώσε διεύθυνση (όνομα βουνού και αριθμό κορυφής) για να σου στείλω λίγες Kit Kat μπας και επιβιώσεις! Περιμένω τη συμμετοχή σου με αγωνία, φίλε μου! Ας κερδίσεις, αν είσαι ο καλύτερος! 😀

  @xristin: Άβυσσος η ψυχή των bloggers, καλη μου! Δε χάνεις και τίποτε με μια συμμετοχή! Έτσι κι αλλιώς, δε νομίζω να είναι τόσο χάλια η εκδοχή σου!

  Καλωσορίσατε παιδιά! Σας ευχαριστώ!

 12. Ρε ΑπαράδεΧτε σταμάτα επιτέλους να με διαβάλλεις μάνα μου! Και μην τολμήσεις να ξαναβρίσεις την Κούλα! Ακούς εκεί εκπάγλου!

  Λέω να γράψω ένα μέτριο τέλος γιατί άμα κερδίσω ΚΑΙ εδώ θα αρχίσει ο κοσμος να πιστεύει τις ιστορίες γι' αγρίους που σκορπάει ο κύριος από πάνω και θα μου χαλάσει το ίματζ σαν το παιδί του λαού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *