Twisted Awards: off-shade


O offshade με εμπνέει με τον τρόπο που γράφει. Γράφει σαν εμένα, αλλά πολύ καλύτερα. Δεν πέφτει στην παγίδα (για την οποία θα γράψω σύντομα μια ανάρτηση),  που πολλοί από εμάς τους bloggers πέφτουμε συχνά, αυτήν των βρισιών και των χυδαιολογιών, μόνο και μόνο για να προκαλέσουμε την αναμενόμενη αναστάτωση στο κοινό κι έτσι να ανέβει η “δημοτικότητα” μας. Γράφει μέσα από την ψυχή του κι έχει την ικανότητα να εκφράζει αυτό που νιώθει με λέξεις όμορφες και κατάλληλες για την κάθε περίπτωση. Διαβάζοντας τον, νιώθεις ότι σου μιλάει ένας γνωστός σου, κι ας μην τον ξέρεις σχεδόν καθόλου.

Πέρα από αυτά, έχουμε και μερικά κοινά, τα οποία με δένουν με τον off-shade. Η αγάπη μας για την εθνική Γερμανίας στο ποδόσφαιρο και το αντίστοιχο μίσος μας για αυτήν της Αγγλίας, η λατρεία μας για τους Monty Python, η metal μουσική και το κοινό μας πένθιμο ξέσπασμα με το χαμό του Ronnie.. Kαι, βέβαια, το κοινό μας πάθος που μας ωθούσε (και εξακολουθεί να το κάνει) να μοιραζόμαστε όσα αγαπάμε με τους άλλους, τους ξένους, τους άγνωστους. Αυτό που οδήγησε και στη γνωριμία μας, μέσα στη μεγάλη οικογένεια του blue-whitegt.

Οι διαφορές δεν παύουν να υπάρχουν: απόψεις περί θρησκείας και Lost. Για το δεύτερο, υποθέτω ότι, μάλλον, τώρα είναι με το μέρος μου, αφού έχει απογοητευτεί πλήρως!

Τα μεγάλα διαστήματα απουσίας του από τις αναρτήσεις στο blog του, καλύπτονται με δύο τρόπους: από την ποιότητα κάθε νέας ανάρτησης από τη μια κι από την άλλη με τις καθημερινές ανανεώσεις στο blog, μέσα από τα διάφορα θέματα στις sidebars του.

Τον ζηλεύω για την εικόνα που έχει στην κεφαλίδα του blog του, όμως κάνω προσπάθειες να φτάσω στο επίπεδο του!

Για όλα αυτά, φίλε μου, σε ευχαριστώ και σου απονείμω αυτό το ούτω καλούμενο βραβείο, ως ένδειξη της εκτίμησης μου.

Να’σαι καλά.

Βεβαιωθείτε ότι επισκέπτεστε συχνά το blog του και διαβάστε τις αναρτήσεις του. Επίσης, αξίζει να ρίξετε και μια (και δυο και τρεις) ματιά στο blog του περί ταινιών, στο οποίο δίνει τις κριτικές του για τις ταινίες που αγάπησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Επισκεφθείτε το off-shade about films!

Κάποιες από τις αγαπημένες μου: 
Η εκδίκηση της Ισπανικής Γρίπης και ο Άη Ορεχούδο ο Πεφωτισμένος
Αφιερωμα : THE FULL MONTY – έργα και ημέρες των MONTY PYTHON (μέρος 1ο)
Αφιέρωμα : THE FULL MONTY – μέρος 2ο: Οι ταινίες των Monty Python
Μην κλαις Αγγλούρι

The Last In Line

, , , , ,

7 responses to “Twisted Awards: off-shade”

 1. Τι να πω… Με εξέπληξες! Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση. Και το banneraki είναι υπέροχο, θα βρει μια τιμητική θεσούλα και στο δικό μου blog. I enjoy reading you too, mate. Θα κάνω μια εκπομπή μόνο με Tool αφιερωμένη σε σένα…

  ΥΓ: Περιττό να σου πω ότι αυτό είναι το καλύτερό σου post ως τώρα. Σαν το παλιό κρασί κι εσύ. Μπουαχαχαχα!

 2. …Δεν είσαι ο μόνος… που το ζηλεύεις :$

  Όσο για τις καθημερινές ανανεώσεις στο Blog του. Ε, ναι. Το ομολογώ, αν και δεν κρύβεται… Τον έχω αντιγράψει σε μεγάλο βαθμό…στις ανανεώσεις.

  Στα κοινά τώρα με το off. Χμμμ. Από Εθνική ομάδα; Μόνο της Εθνική Ελλάδας υποστηρίζουμε. Κατά τα άλλα εγώ ως γνωστόν είμαι Αργεντίνος. Αν και τις τελευταίες δυο…φορές μου το κλείσατε το σπίτι, αλλά που θα μου πάτε…:P Αντίθετα με την Αγγλία το μίσος το δικό μου πάει στους Ιταλούς. Όπως και στην μουσική. Δεν είμαι παιδί της μουσικής εγώ. Απλά ακούω ότι μου ακούγετε καλό και ωραίο, αλλά μέχρι εκεί. (Τα ίδια ισχύουν και για εσένα) TT

  Τα μόνα κοινά που έχω με τον off είναι οι λατρεία για ταινίες παλιές οι καινούριες (αν και στις καινούριες φυλάγομαι)… Τον ζηλεύω για τον τρόπο που γράφει για ταινίες. Μιας και εγώ δεν μπορώ δεν έχω τον τρόπο, να εκφραστώ για να φτιάξω περιγραφή/εντυπώσεις για μια ταινία. και ας έχω δει ένα σωρό.
  Και στο ότι του αρέσει να προσφέρει, αυτό που είδε/άκουσε/διάβασε, και στους άλλους.

  Επίσης αφορμή για την γνωριμία μας (όπως και με εσένα ΤΤ ήτανε) το Blue.

  Τέλος να πω, πως όταν άνοιξα το Blog, τα πρώτα Blogs που τοποθέτησα στην λίστα με τα φιλικά ήταν, τα δύο Blogs Του off και το δικό σου. Θα λυπηθώ πολύ αν κάποια στιγμή τα δω να πάψουν να ανανεώνονται.(θα γίνει και αυτό, όταν πάψουν νας σας ευχαριστούν, ισχύει και για εμένα το ίδιο). Από εσένα ΤΤ αυτό που μου αρέσει είναι η συνεχόμενες αλλαγές στην εμφάνιση του Blog κάτι στο οποίο αρέσκομαι και εγώ. Άλλωστε ψαχνόμαστε κιόλας τι και πως καινούριο θα βρούμε να τοποθετήσουμε και έχουμε αφιερώσει πολλές ώρες σε προσωπική κουβέντα στο msn για αυτό. 😉

  ΥΓ. Ανδρέα. Με πρόλαβες με την ανάρτηση σου. Έχω σκεφτεί κάτι ανάλογο… για τον off, αλλά θα αργήσει λίγο(υπάρχει λόγος)… Υπομονή. Καλά να είμαστε και θα έρθει.

 3. @ offshade:
  Δε θα έλεγα ότι αυτό είναι το καλύτερο μου post, απλά βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω! Χαχαχαχαχα!

  Για την εκπομπή Tool, να με ενημερώσεις από νωρίς για να ενημερώσω κι εγώ τα εκατομμύρια των αναγνωστών μου για να την ακούσουμε όλοι παρέα!

  Να'σαι καλά ρε φίλε, συνέχισε έτσι!

  @Gaurakos:
  Μην το λες βρε, εσύ ανανεώνεις πολύ συχνότερα!

  Ντάξει, δε θα σε κοροϊδέψουμε για τις εθνικές, αφού σ'αγαπάμε και δεν είναι περίοδος Μουντιάλ πλέον!

  Για τη μουσική έχεις δίκιο, ο καθένας ακούει αυτά που του αρέσουν, λογικό και φυσικό είναι.

  Όντως, έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να γράφει για ταινίες. Τώρα που το αναφέρεις, ανανεώνω το post μου, βάζοντας και το ταινιοblog του, διότι το είχα ξεχάσει!

  Δε νομίζω τα blogs μας να κλείσουν σύντομα, διότι από τη μια το κάνουμε για το κέφι μας, χωρίς να ενοχλούμε κανένα κι έτσι μάλλον δε θα έχουμε προβλήματα κι από την άλλη δεν είμαστε οι τύποι που θα κλείσουμε κάτι που αγαπάμε μόνο και μόνο για κάποιους μαλάκες και ξέρω ότι κι εσύ αυτό πιστεύεις. Οπότε θα τα λέμε για κάμποσο καιρό ακόμα, αν είμαστε καλά 🙂

  Περιμένω και το δικό σου ανάλογο, Βασίλη 🙂

  Να'σαι καλά!

  @Όλους:
  Είδατε τι λεβέντες έβγαλε η σχολή του blue-whitegt; 😀

 4. Κι επιτέλους μετά κόπων και βασάνων μπορώ πλέον να σχολιάσω κι ας μην έχω λογαριασμό google ή δικό μου blog (YES!!!!)

  Και να προσθέσω λοιπόν εδώ ότι η σχολή του blue-white έβγαλε και φοβερές λεβέντισσες. Σίγουρα κάπου θα είχατε πετύχει καμία 🙂

 5. Νόμιζα πως θα έλεγες καποια καλή κουβέντα για τον off, αφού αυτός είναι το θέμα μας! Χαχα!

  Όντως, έβγαλε και λεβέντισσες και είμαστε τυχεροί που πετύχαμε αρκετές κι όχι μόνο μια 🙂

 6. Ναι όντως. Με συνεπήρε ο εθουσιασμός και βγήκα εκτός θέματος. Ο off όμως ξέρει ότι τον παρακολουθώ ή πιο σωστά ότι παρακολουθώ το blog του, όχι τον ίδιο (Lol!) και αυτό δείχνει κατά συνέπεια και τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που γράφει αλλά και για την αίσθηση του χιουμορ του (πάντα κοιτάω τα αστεία βιντεάκια του). Αλλά από την άλλη, σε περίπτωση δηλαδή που δε μου άρεσε απλά δε θα το διάβαζα. Μου φαίνεται άσχημο να κριτικάρεις κάποιον που κάνει κάτι που αγαπά, ιδιαίτερα όταν δεν εκτίθεσαι και δεν έχει καν blog όπως εγώ.

 7. Έτσι μπράβο. Έχεις δίκιο, αν και νομίζω πως όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη, άσχετα αν εκτίθενται οι ίδιοι ή όχι. Τώρα, το κατά πόσο θα λαμβάνεται στα σοβαρά η άποψη τους, είναι ένα άλλο θέμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *