Twisted Contest [2]


Αν ρωτήσετε τον κόσμο που με ξέρει σχετικά αρκετό καιρό, την οικογένεια μου ή κάποιο από τα κορίτσια που είχαν την ατυχία να σχετιστούν μαζί μου, θα σας επιβεβαιώσουν όλοι ένα πράμα: ότι είμαι ο πιο εγωιστής άνθρωπος που έχουν γνωρίσει. Αποφάσισα λοιπόν, αυτός ο διαγωνισμός να έχει μεν ένα έπαθλο για το νικητή, αλλά το αντικείμενο του να είναι εγωιστικό σαν εμένα.

Καλωσορίσατε στον πιο εγωιστικό διαγωνισμό στην ιστορία των blogs (ή, τουλάχιστον, απ’ όσο ξέρω)!

Πρώτα πρώτα, αφού μιλούμε για τον εγωισμό μου και αφού έχω την προσοχή σας, σας υπενθυμίζω δύο πράματα:
α. Μπαίνετε στην twisted παρέα χρησιμοποιώντας το εργαλείο πάνω δεξιά:

και β. Λαμβάνετε άμεσα κάθε καινούρια ανάρτηση στο mail σας, καταχωρώντας τη διεύθυνση του στο κουτάκι αριστερά:

Επί του θέματος μας:

Το banner με το ‘coming soon..’ έλεγε ότι θα γίνω σκλάβος του νικητή του διαγωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι θα του προσφέρω κάποια υπηρεσία. Θα σιδερώσω καθαρίσω τον κήπο γίνω ο οδηγός γίνω sex buddy κάνω massage προσφέρω μια υπηρεσία μέσω του internet και η οποία θα έχει σχέση με το blogging, διότι τι άζωοι θα ήμασταν μετά;

Αποφάσισα ότι, αφού νομίζω πως είμαι καλός σε αυτό και έχω ήδη βοηθήσει (είτε το είχαν ζητήσει είτε όχι) κάποιους στο θέμα, γιατί να μην το ξανακάνω;

Λεπτομέρειες:

Βραβείο:
Ο νικητής θα κερδίσει μέχρι και δύο γραφικά στοιχεία από μένα για το blog του. Όταν λέμε γραφικά στοιχεία, εννοούμε την εικόνα της κεφαλίδας στην οποία αναγράφεται συνήθως ο τίτλος του blog, κάποιο banner με το οποίο μπορεί να διαφημίσει το blog του σε άλλες σελίδες, μια κινούμενη εικόνα για να ομορφύνει τη σελίδα του, διαχωριστικό αναρτήσεων, wallpaper για το blog του, μια εικόνα με τα προσωπικά του στοιχεία αντί του profile που δίνει ο blogger ή ό,τι άλλο σκεφτεί, το οποίο θα θεωρώ ότι συγκαταλέγεται στα γραφικά στοιχεία. Εννοείται ότι η μορφή και το είδος των γραφικών θα είναι επιλογή του νικητή και ότι θα βοηθήσω στην εγκατάσταση των γραφικών στοιχείων, σε περίπτωση που ο νικητής το ζητήσει.

Συμμετέχοντες:
Ελεύθερες, ωραίες, με πιασίματα (ντάξει ρε, πόσες φορές το ίδιο αστείο😉 Όσοι είναι εγγεγραμμένοι bloggers και έχουν δικό τους, προσωπικό blog. Αν δεν υφίστανται αυτά, μπορεί κάποιος να συμμετέχει ως μη blogger, με συγκεκριμένο όνομα/nickname όμως, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις, αλλά, δυστυχώς, δε θα είναι δυνατό να πάρει το βραβείο του. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να διαλέξει αυτός κάποιο blogger ως αποδέκτη του βραβείου που κέρδισε ο ίδιος.

Διάρκεια:
Οι καταθέσεις συμμετοχών ολοκληρώνονται σε μια εβδομάδα: Κυριακή, 1 Απριλίου, 23:59. Τα αποτελέσματα και ο νικητής θα ανακοινωθούν το πολύ μέχρι και την Τρίτη, 3 Απριλίου.

Αντικείμενο:
Η κεφαλίδα (η εικόνα πάνω πάνω) του Twistedness φιλοξενεί στοιχεία πολλών από τις αγάπες μου. Για να κερδίσετε αυτό το διαγωνισμό, πρέπει να βρείτε όλα τα στοιχεία και να τα αποκρυπτογραφήσετε, δηλαδή να πείτε σε ποιάν αγάπη μου αναφέρεται το καθένα. Κάποια από αυτά είναι φανερά με την πρώτη ματιά. Κάποια χρειάζονται και δεύτερη και τρίτη.. Ψάξτε καλά.
Η εικόνα, για όσους βαριούνται να μας επισκέπτονται για να τη βλέπουν, βρίσκεται εδώ. Κατεβάστε την, εκτυπώστε την, σαρώστε την, βάλτε τη στο μικροσκόπιο, στο πλυντήριο, στο ψυγείο, φτάνει να βρείτε αυτά που πρέπει!

Hints:

-Όλα τα στοιχεία είναι 13+1 (umad??!!1!?).
-Κάποια από τα στοιχεία αποκρυπτογραφούνται, αν ληφθούν υπ’ όψιν κάποιες παλιότερες αναρτήσεις μου, αν και αυτό είναι αρκετά δύσκολο να το θυμάται κάποιος.
-Ένα παράδειγμα σωστής απάντησης θα ήταν: Πάνω δεξιά υπάρχει το σήμα του uTorrent, που υποδηλώνει την αγάπη σου για το κατέβασμα μέσω torrents. Αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει, μην προσπαθήσετε να το βρείτε.
-Κοιτάξετε τις λεπτομέρειες. Μην ξεχάσετε, όμως, και τη μεγάλη εικόνα.

Ποιός κερδίζει:

-Πρώτα πρώτα αυτός που θα βρει όλα τα στοιχεία, με τις σωστές αποκρυπτογραφήσεις. Επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αν το καταφέρουν δύο, θα κερδίσουν και οι δύο, ενώ αν το καταφέρουν περισσότεροι, θα γίνει κλήρωση για δύο νικητές.
-Στην περίπτωση που κανένας δε βρει όλα τα στοιχεία με τις σωστές αποκρυπτογραφήσεις, νικητής είναι εκείνος με τη μεγαλύτερη βαθμολογία: θα δίνεται ένας βαθμός για κάθε ανευρεθέν στοιχείο και ένας βαθμός για κάθε σωστή αποκρυπτογράφηση. Εννοείται ότι για να κερδηθεί ο βαθμός της αποκρυπτογράφησης, θα πρέπει να έχει ανευρεθεί το σωστό στοιχείο, και άρα κερδηθεί και ο αντίστοιχος βαθμός του στοιχείου. Αν υπάρξει ισοβαθμία στην πρώτη θέση, θα γίνει κλήρωση για ένα νικητή.

Και τα λοιπά:

-Τα σχόλια στο Twistedness έχουν ήδη μπει σε αναθεώρηση mode: θα περιμένουν έγκριση από μένα μέχρι να εμφανιστούν. Άρα οι απαντήσεις σας θα δοθούν σε σχόλια σε αυτή την ανάρτηση. Μπορείτε να δώσετε τις απαντήσεις σας με δόσεις: αν σήμερα βρήκατε δύο στοιχεία με τις αποκρυπτογραφήσεις τους, μπορείτε να τα καταθέσετε και αν βρείτε ένα άλλο αύριο, το καταθέτετε κι εκείνο όταν το βρείτε. Σιγουρευτείτε μόνο ότι δε θα μπερδευτείτε και δε θα αναφέρεστε συνέχεια στα ίδια πράματα, διότι θα χάνετε και χρόνο και κόπο. Όλα τα σχόλια-απαντήσεις θα εμφανιστούν με τη λήξη του διαγωνισμού.
-Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα υπάρχει το αντίστοιχο banner πάνω πάνω, το οποίο θα σας φέρνει σε αυτή την ανάρτηση με ένα απλό click πάνω του. Έτσι, όταν ανακαλύπτετε κάτι καινούριο, θα μπορείτε να το δηλώνετε άμεσα.
-Μετά το τέλος του διαγωνισμού και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και του νικητή, θα αναρτήσω σχεδιάγραμμα με αναλυτικά τα στοιχεία και τις αποκρυπτογραφήσεις τους.
-Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα υπάρξουν κι άλλες αναρτήσεις, άσχετες με το διαγωνισμό, στις οποίες τα σχόλια θα δημοσιεύονται το συντομότερο, όποτε καταφέρνω να μπαίνω και να τα εγκρίνω δηλαδή.

Αν ξέχασα κάτι ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή θέλετε να με βρίσετε, σχολιάστε ή επικοινωνήστε μαζί μου.

Αυτός είναι ο διαγωνισμός. Ξέρω, τίποτε από όλα αυτά δεν αξίζει το χρόνο σας, αλλά έπρεπε να βρω κι εγώ ο εγωιστής κάτι για να περάσω το χρόνο μου, σωστά;

Περιμένω τις απαντήσεις σας!

Υ.Γ.: Η ΦΟΥΛάρα δικαιούται ήδη ένα γραφικό στοιχείο που της είχα υποσχεθεί εδώ και μήνες, άρα αν κερδίσει το διαγωνισμό, πάει στα τρία! Φούλη μου, δε σε ξέχασα, να το ξέρεις!


12 responses to “Twisted Contest [2]”

 1. α τάχα πρέπει να δηλώσουμε τζαι συμμετοχή;

  εν μπόρουμε να δώκουμε τες απαντήσεις μας εντός χρονικών πλαισίων τζαι αυτόματα να δώκουμε συμμετοχη; όι α…

  ένιγουει, επειδή μάλλον ενά μαι που τους δυνατούς, ήντα σκατά ξημεροβραδιάζομαι να τα έβρω, δηλώνω συμμετοχή… :ρ

 2. Τούτον εννοώ ρε, να δώσετε τες απαντήσεις σας! Μάνι μάνι είσαι που τους δυνατούς. Εν που εν ξέρεις..!

 3. το είμαι που τους δυνατούς εδικαιολόγησα το….
  μονομιάς να μας πει ότι εν έχουμεν ιδέα… :ρ

  αφού τρώω τες ώρες μου έσιει 3 μέρες… :ρ

 4. Δε χάνω κάτι να δοκιμάσω κι εγώ, υποθέτω. 🙂
  Λοιπόν. Τί βλέπω.
  Θα ξεκινήσω από το μάτι στο πάνω αριστερά μέρος της εικόνας που αφορά την αγάπη σου για τους Tool. Στο νούμερο 2 είναι ο κόκκινος κύκλος με το αστέρι και το παιδί από μπροστά, σύμβολο των Rush τους οποίους επίσης αγαπάς, όπως φαίνεται. Και φυσικά αριστερά ο τύπος που στέκεται στο ένα πόδι και παίξει φλάουτο από τους Jethro Tull τους οποίους έκανες κι εμένα να αγαπήσω 🙂 Στο φόντο διακρίνεται ο τοίχος του The Wall των Pink Floyd. Δεν συνεχίζω με αυτό το στοιχείο γιατί θα γίνω πολύ emotional. Όλα δείχνουν την αγάπη σου για τη μουσική και ιδιαίτερα αυτού του είδους.
  Se ό,τι αφορά ταινίες και σειρές και stuff like that της μικρής και της μεγάλης οθόνης, φαίνεται κάτω αριστερά και σχεδόν μέχρι τη μέση αυτός που περπατάει εκ του Ministry of Silly Walks των Monty Python (οι οποίοι έχουν την αγάπη σου), επίσης από πάνω του διακρίνουμε τον Stewie από το Family guy (ακόμη μία αγάπη σου για την οποία εξηγείς κάτω στο blog σου τους λόγους), προς τα δεξιά της εικόνας ο τύπος με το μαλλί είναι από το Eraserhead και εκείνο το πράμα λίγο πιο αριστερά και κάτω είναι ένα πράμα σαν κουνέλι από το Donnie Darko (σ' αρέσουν οι ταινίες και συγκεκριμένα οι συγκεκριμένες δύο)
  Πάνω δεξιά διακρίνεται το σήμα της Bayern Μονάχου, της αγαπημένης σου ομάδας, όπως δηλώνεις.
  Επίσης το σήμα "twistedness" που είναι ανάποδα βγάζει μάτι ότι σ' αρέσει να τα κάνεις όλα ανάποδα.
  Δεν ξεχνούμε πάνω αριστερά το νησί της Κύπρου, αγάπη για την πατρίδα κλπ.
  Εκείνο το πραγματάκι σαν φτερό αριστερά του t από το twistedness δεν κατάλαβα ακόμη τί είναι.
  Το μαύρο που κυριαρχεί στην εικόνα (και το blog γενικότερα) υποδηλώνει την αγάπη σου για αυτό το χρώμα, τα σκοτεινά πράγματα πιο γενικά και το ότι είσαι κλειστός τύπος όσο και να φαίνεται το αντίθετο συχνά.
  Το στοιχείο, τέλος, ότι είναι όλο το κόνσεπτ σε φότοσοπ δείχνει την αγάπη σου γι' αυτό το πρόγραμμα και την επεξεργασία εικόνων γενικότερα.
  Αυτά από μένα. xx
  Α! Και μ' αρέσει πολύ ο τοίχος πίσω. :/

 5. Έχουμε και λέμε:
  1. Το σήμα της Bayern
  2. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Eraserhead
  3. Stewie Griffin
  4. Το πολύχρωμο μάτι αριστερά που το Lateralus των Tool
  5. Η φιγούρα που την ταινία Donnie Darko
  6. Το σχέδιο πάνω και αριστερά του πρωταγωνιστή του Eraserhead εν που τους Mastodon
  7. Ο κύκλος με το αστέρι και τον άντρα σε χρώμα κόκκινο εν που τους Rush
  8. Το σχέδιο του τοίχου σε ούλη την εικόνα που το The wall των Pink Floyd
  9. Το περίγραμμα της Κύπρου πάνω που τον Stewie Griffin
  10. Η φιγούρα του τραγουδιστή αριστερά που το πολύχρωμο μάτι εν ο Dio
  11. Πάνω δεξιά εν η λέξη twistedness γραμμένη ανάποδα
  12. Ο σύνδεσμος πάνω που την λέξη twistedness που φκάλλει στο twisted’s wallpapers
  13. Το παλικάρι με το καπέλο, το μπαστούνι τζαι τον χαρτοφύλακα που εν εκατάφερα να αποκρυπτογραφήσω…. (ελπίζω να μεν ήταν ευκολάκι) οπόταν θα πω ότι εν ο Charlie Chaplin, παρά να μεν δώκω απάντηση καλύτερα να χάσω, αφού εν υπάρχει αρνητική βαθμολογία, σωστά; (εκτός τζαι ανέν τζαι τούτο που το Eraserhead; Anyway…
  14. Νομίζω εν η ιδέα ούλης της σύνθεσης αλλά εν μπορώ να έβρω πόθεν την εμπνεύστηκες…
  Αυτά….
  Περιμένω με ανυπομονησία τα αποτελέσματα, ενά τζοιμηθώ με τες κλάτσες… :ρ

 6. Σ ευχαριστώ για την αποδοχή και τον χρόνο που θα αφιερώσεις για το ιστολογιάκι μου…για το διαγωνισμό μου Διάβασα κι εγώ για το δικό σου διαγωνισμό, από τη πρώτη μέρα ανάρτησης, ζητώ συγνώμη που δεν έλαβα μέρος 🙁
  Εύχομαι καλές επιτυχίες στο ιστολογιάκι σου και στο διαγωνισμό του ιστολογίου σου
  Φιλούθκια 🙂

 7. Αναρωτιέμαι αν κανείς μπορεί να βρει όλα τα στοιχεία χωρίς να του τα σφυρίξεις εσύ….:) Και επίσης αναρωτιέμαι αν κανείς μπορεί να βρει περισσότερα από 4 πράγματα με τη μια, χωρίς προσπάθεια (και επίσης αναρωτιέμαι πόσοι άραγε θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, εκτός από μένα, χιχιχι…).
  Τέλος πάντων, επειδή οι προ(σ)κλήσεις μου αρεσουν πολύ, ειδικά αν έχουν μέσα ψάξιμο, και επειδή επίσης έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο κάθε μεσημέρι, σου στέλνω και άλλο ένα στοιχείο με πολλή αγάπη: Από τη γωνία κάτω αριστερά μέχρι περίπου τη μέση της εικόνας,είναι το Ministry of Silly Walks.Χρειάζεται να πω ότι είναι ο κύριος John Cleese και η έμπνευση της εικόνας είναι από το Monty Python Flying Circus? Όχι ε; Ε; 🙂

  Παρεπιπτόντως,

 8. Λοιπον ΤΤ μου.
  Ηβρα τις εξης αναφορες σε αγαπες σου:

  1. Το σημα/ματι των Tool.
  2. Το σημα της Bayern Munchen.
  3. Ενα σημα που αναφερεται, μαλλον, στους Mastodon.
  4. Τον τυπο που την ταινια Eraserhead.
  5. Τον Stewie απο Family Guy, βεβαιως.
  6. Την μασκα απο την ταινια Donnie Darko.
  7. Το Ministry of Silly Walks.
  8. Το σημα των Rush.
  Και οι λιγοτερο εμφανεις αναφορες:
  9. Την Κυπρο, πανω και κεντρο.
  10. Το ονομα του μπλογκ σου Twistedness, πανω δεξια.
  11. Το τραγουδι "The wall" των Pink Floyd.
  12. Μια φιγουρα που παιζει φλαουτο αριστερα. Δεν γνωριζω αν αντιπροσωπευει κατι συγκεκριμενο, ή απλά αγαπας το φλαουτο 🙂

  Εν εβρισκω αλλα 🙁

 9. 1. Stewie Griffin
  2. Eraserhead
  3. The Wall (Pink Floyd)
  4. Bayern Munich
  5. Donnie Darko mask
  6. Cyprus
  7. Flaming Eye (TOOL)
  8. Rush / Starman (2112 album)
  9. Monty Python-The Ministry of silly walks
  10. Ian Anderson
  11. Twistedness (word upside down)

  Θα επανέλθω.

 10. Βρήκα τα πρώτα (και μάλλον και τελευταία) 6-7 στοιχεία:
  1) Το psychedelic μάτι είναι από το αγαπημένο σου συγκρότημα, τους Tool.
  2) Ο Stewie από το Family Guy είναι δίπλα στο "μάτι", από πάνω από αυτόν…
  3) …αχνοφαίνεται η Κύπρος και
  4) άαααααααααααακρη δεξιά είναι το σήμα της Bayern Μονάχου που την έχεις αγαπημένη ομάδα. 5) Αυτός τώρα που είναι ααααααακρη αριστερά και φαίνεται σαν περίγραμμα, μην είναι ο τρελλο-Ian Anderson των Jethro Tull με το φλάουτό του και το μαλλί ανέμελο;

  6) Αυτός με το χτένισμα μπήκα-στην-πριζα είναι από το poster του Eraserhead (μα τι ταινίες βλέπεις βρε άνθρωπε;)

  Και επειδή όσο και να τα μετράω δεν τα βγάζω σίγουρα 13+1 (Υ U NO WRITE DOWN JUST THE ADDED SUM?), θα πω και ένα έβδομο στοιχείο έτσι στην τύχη:
  7) Αυτός ο τοίχος στη μέση της μαγευτικής αυτής σύνθεσης (φανταστικέ blogger) είναι από το The Wall των Pink Floyd… Ε;; Εεε; (μια ιδέα λέω τώρα εγω…)

  για το (8) θα το παλέψω, κάτι μου θυμίζει η σκορπιοουρά εκεί επάνω δεξιά, πολύ γνωστη φυσιογνωμία, αλλά ..εχμ…(ok,ok, έφαγα το google να ψάχνω αλλά δεν το βρήκα…)… 🙂

 11. Την εικόνα την έβαλα στο φούρνο,ελπίζω να φουσκώσει σαν τη ζύμη των τσουρεκιών και να μου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς..
  Αυτό ξέρω σαν νοικοκυρά θα πάρει ώρες και μπορεί να μην εχω την τύχη να φουσκώσει το υλικό,οπότε σαν εναλλακτική θα πω μερικά πράγματα που αγαπας και ίσως πέσω μέσα…
  1)Τρελαίνεσαι, αγαπας να μας, (με) παιδεύεις
  2)λατρεύεις τη γιαγιά σου
  3)αγαπάς κεφτέδες,σαλάτα χωρίς ντομάτα, και κουπέπια..
  4)το άρωμα των σκουροκόκκινων, βελούδινων τριανταφύλλων του κήπου σας
  5)waffle με nutella, μπισκότο και παγωτό βανίλια.
  6)ρόφημα ζεστή σοκολάτα Cadbury.
  7)βιβλίο Οι Άθλιοι.
  8)αγαπημένη ανάμνηση Tool και Mastodon live στην Αθήνα.
  9)Αγαπημένο τραγούδι: Συνδυασμός δύο κομματιών: Tool : Parabol & Parabola. We are eternal, all this pain is an illusion.
  10)Αγαπημένη σειρά: Monty Python's Flying Circus.
  11)βόλτες με τα πόδια μέχρι τα Χελιδόνια.
  12)ταινία Eraserhead.
  13)αγαπας τα, Κρύο, βροχές και άνεμος (εδώ δεν συμφωνώ μαζί σου, όχι ότι σε νοιάζει)
  13+1 αγαπας τη φωτο μηχανή και να αποθανατίζεις υπέροχες φωτογραφικές στιγμές..
  Αυτά…..τελικά το δύσκολο του πράγματος εγώ το εκανα πανεύκολο,δεν θέλω να κερδίσω μου φτάνει η αγάπη σου και το ότι συμμετείχα με τον δικό μου τρόπο στο παιχνιδι σου…
  Καλημέρα φιλαράκι να περνάς καλά..
  Πάω να δω το φούρνο φούσκωσε η φώτο!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *