Αύριο: Πού; Μακαρίου. Πότε; Μεσημέρι. Πώς; Λεωφορείο. Πόσα; ΜΟΥΧΤΙΝ!


Είπαμεν για τη φασούα αύριο. Γύρος της Λευκωσίας με ποδήλατα κατά τες 10.00 τζιαι τερματισμός στη Μακαρίου. Στο τέλος θα δώκουν μέσα τα δικά μας τα παιδάκια τζιαι θα ταράξουν τον αχάπαρο κόσμο με τους χορούς τους! Τζείνο που εν είπαμε, εν ότι τα λεωφορεία αύριο θα είναι εντελώς δωρεάν για ούλλους!

Την πληροφορία έλαβα μέσω email από το φίλο Noni, τον οποίο και ευχαριστώ.

Η είδηση αναφέρει:

Mε την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τις 16 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011, η διακίνηση του κοινού με λεωφορεία θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Την ίδια ημέρα θα γίνει εκδήλωση “Πάω στην Πόλη χωρίς Αυτοκίνητο” στην Λεωφόρο Μακαρίου και θα κλείσει ο δρόμος από τη συμβολή της οδού Μνασιάδου μέχρι την Οδό Ευαγόρου από τις 8:00 π.μ. μέχρι και τις 14:00 μ.μ.
Λόγω της εκδήλωσης στην Λεωφόρο Μακαρίου τα Δρομολόγια 116, 158 και 160 στο σημείο της Λεωφόρου Μακαρίου θα τροποποιηθεί η διαδρομή. Συγκεκριμένα, κατευθυνόμενα προς την Πλατεία Σολωμού στα φώτα στην Αστυνομία Λυκαβητού θα πηγαίνουν αριστερά στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και στα φώτα Γαβριηλίδη θα πηγαίνουν δεξιά στην Θεμιστοκλή Δέρβη προς την Πλατεία Σολωμού. 

Πηγή

Άρα, εν απλό: πάμεν με λεωφορεία, κάμνουμεν τον παshιαμά μας τζιαι στρεφούμαστεν. Λάθος; Κανένα!

Τελευταία φορά που τα λαλώ: εν θα μπορέσω να ρτω. Θέλω να περάσετε καλά τζιαι να το ευχαριστηθείτε. Αν καταφέρετε να γνωριστείτε τζιάλλοι, θα είναι πολλά ωραία εμπειρία πιστεύκω. Περιμένω τες εντυπώσεις τζιαι τες απόψεις ούλλων σας τζιαι του καθενού ξεχωριστά! Τζιαι θέλω τζιαι φωτογραφίες τζιαι βίτεα που εν θα δείξει η τηλεόραση, κάτι πιο αυθεντικό δικό μας, για να νιώσω ότι ήμουν τζιαμαί μαζί σας!

Καλά να περάσετε! Πιάστε λεωφορεία!

, , ,

One response to “Αύριο: Πού; Μακαρίου. Πότε; Μεσημέρι. Πώς; Λεωφορείο. Πόσα; ΜΟΥΧΤΙΝ!”

  1. Ήμουν εκεί σήμερα και όντως ήταν μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Τα παιδιά που χόρεψαν ήταν φοβερά, παρά τα λαθάκια, και επίσης μ' άρεσε πολύ ο τρόπος που έμπαιναν λίγοι λίγοι από το κοινό κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. Συγχαρητήρια σε όλους: τους χορευτές, τους ποδηλάτες, τους διοργανωτές, το κοινό, όλους. Φωτογραφικό υλικό έχω. Ζήτα το όταν με πετύχεις ονλάην.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *