Βοηθήστε με για την πρώτη μου φορά


Όταν εννα κάμεις κάτι για πρώτη φορά, εν παίζει ρόλο ούτε η ηλικία στην οποία βρίσκεσαι, ούτε το πόσον απλό θεωρείται που τους υπόλοιπους το συγκεκριμένο θέμα: εννοείται ότι εννα σου φανεί τεράστιο ζήτημα, εννοείται ότι εννα χρειαστεί να το σκεφτείς σοβαρά τζιαι διεξοδικά, εννοείται ότι εννα πάρεις μιαν κοσμοϊστορικά μεγάλην απόφαση για τον εαυτό σου τζιαι εννοείται ότι που τη στιγμή που το αποφασίσεις εννα είσαι σιεσμένος ώσπου να το κάμεις τζιαι να τελειώσει!
Η Έλι, που το ξανάκαμεν πιο παλιά, έσιει θκυο χρόνια σχεδόν που προσπαθεί να με πείσει να το κάμω τζιαι γω. Μιλά μου για το πόσον ωραία εμπειρία είναι, για το πόσον όμορφα νιώθεις κατά τη διάρκεια, πόσο χαλαρώνεις άμα σε χαϊδεύκει ο άλλος, πόσο χρήσιμο είναι τζιαι για το σώμα, πόσον αναζωογονείσαι τζιαι νιώθεις ολόφρεσκος μόλις τελειώσει. Εν τόσο έντονη η αίσθηση, λαλεί, που σίουρα φεύκουν σου τζιαι βογκητά απόλαυσης, νιώθεις διέγερση σε διάφορα σημεία του κορμιού σου, εκκρίνονται ορμόνες τζιαι γενικότερα στο τέλος νιώθεις μιαν ικανοποίηση σε ούλλη σου την ύπαρξη.

Είμαι 29 χρονών τζιαι ομολογώ πως εν το ξανάκαμα. Η αλήθκεια είναι ότι έσιει πάνω που πεντέξι χρόνια που νιώθω ότι μου το ζητά το σώμα μου, ότι το χρειάζουμαι, ότι εννα μου κάμει σίουρα καλό. Τζιαι νιώθω λλίον άβολα που τη στιγμή που ξέρω ότι πολλύς κόσμος έσιει το μες τη ρουτίνα του, έννεν κάτι ξεχωριστό ή αξιοσημείωτο για τους παραπάνω, εν απλά κάτι που γίνεται επί τακτικής βάσεως.
Τζιαι μετά που κάμποσες συζητήσεις τζιαι σκέψεις τζιαι προβληματισμούς, αποφάσισα να παρατήσω τα κόμπλεξ μου, να σταματήσω να είμαι υπερβολικός τζιαι να περιορίζω τον εαυτό μου τζιαι να του προσφέρω τζείνο που τόσα χρόνια μου φωνάζει ότι χρειάζεται. Τζιαι τζιαμαί που παίρνω τη μεγάλη απόφαση, έρκεται μια αναποθκιά τζιαι νεκατώνει με τζιαι αναγκάζει με να σας γράφω τωρά, να σας λαλώ τόσον προσωπικά μου θέματα, επειδή ακριβώς χρειάζομαι τη βοήθεια σας για να πραγματοποιήσω τούντην απόφαση.
Το μεγάλο ζήτημα, το σημαντικό τούτο θέμα, το πράμα που έσιει κάτι χρόνια που μου ζητά το σώμα μου, όπως θα καταλάβατε, εν ένα καλό, επαγγελματικό μασάζ. 
Επρότεινε μου η Έλι έναν τόπο στη Λευκωσία που συνδυάζει το μασάζ με spa τζιαι διάφορες άλλες θεραπευτικές μεθόδους. Φαντάζομαι κάποιοι που εσάς εννα το ξέρετε, εν το Hamam Omerye.
Εμπήκαμεν στο site τους πριν θκυο εφτομάδες, εθκιαλέξαμεν τζιαι ποιόν πακέτο εννα έκαμνα, εκανόνισα άδειαν με τη δουλειά τούντην εφτομάδα τζιαι έπιασα τηλέφωνο προχτές την Πέμπτη να κλείσω ραντεβού τζιαι να τους επισημάνω ότι εννα έπρεπε να φέρουν έξτρα λάδιν, για να γλιάζει το σιέριν του μασέρ πάνω στο τρίχωμαν μου. Εχτύπαν, εχτύπαν, απάντηση καμιά. Ξαναμπαίνω στο site τζιαι θωρώ ανακοίνωσην ότι κλείει για ανακαίνιση τζιαι νέα διοίκηση. Που τα συμφραζόμενα πάντως, καταλάβω ότι εν κάτι πιο μόνιμο. Το γεγονός ότι ανακοινώνουν ότι το domain της σελίδας τους εν προς πώληση, έννεν τυχαίο νομίζω.
Οπότε ναι, αγαπητοί, cactusness finds a way.
Γιατί σας πρήζω τόσην ώρα;
Ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη επιχείρηση; Εννα ξανανοίξει σύντομα; Ξέρει κάποιος καμιάν καλήν εναλλακτική λύση που προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες -όι έναν απλό μασάζ- τζιαι που εννα κάμει καλό σε έναν 29χρονο που εν έκαμεν ποττέ του μασάζ τζιαι νιώθει πιασμένος σε ούλλο του το σώμα; Ξέρει κάποιος κανέναν τόπο που έστω τζιαι αν κάμνουν μόνο μασάζ, αξίζει τον κόπο; Προσωπικές εμπειρίες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα! Επίσης, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γρηγοράδα σας, διότι προτιμώ να μπορέσω να κλείσω ραντεβού ως την Παρασκευή, διότι που εφτομάδας επιστρέφω στις επάλξεις της κινητής τηλεφωνίας.

17 responses to “Βοηθήστε με για την πρώτη μου φορά”

 1. Κάμνω το κατά καιρούς αλλά έννεν αρκετό. Θέλω τζιάλο!

  Στο Χαμάμ επήα μια φορά πριν καιρό αλλά ήταν χάλια το μασάζ. Εν ένωσα τίποτε. Η όλη εμπειρία εν μου άρεσεν. οκ ήταν καλό που ήταν οργανωμένο κτλ. Πάω σε μια κοπέλα αισθητικό. Κάμνει σε λάστιχο. Αν θες πες μου να την ρωτήσω αν το κάμνει τζιαι σε άντρες.

 2. Εν λογικό να μεν είχες απάντηση πριν λίες μέρες, εν κλειστά τα παραπάνω τέτοια έτσι καιρό.
  Εδιάβασα όμως που τεσ 15 Ιουλίου ότι ξανάνοιξε, όπως είπα και στην Έλι.
  Προσωπικά βρίσκω το over priced τζαι επίσης δεν φορώ το τάνγκα το χάρτενο τους που να φακκούν χαμέ τζαι ίσια πάνω. Γι'αυτό προτιμώ αλλού.
  Τωρά πάω σε μια κοπέλλα που μου κάμνει back/head massage (αφού εν τζέινο που έχω παραπάνω ανάγκη), για €20 την ώρα, αλά ρίξε μια ματιά και σε sites με προσφορές. Βρίσκεις αρκετά οικονομικά πακέτα, άρα μπορείς να δοκιμάσεις και να δεις αν σου αρέσει, χωρίς να καταξοθκιαστείς.
  Το πρώτο που σου γράφει η Μικαέλλα ασπούμε βλέπω το συχνά σε τέτοια.

 3. ναι ρε συμφωνό με την μουνλάιτ

  έχει στα σάιτς ευκαιρίες, που αφού δεν ξαναδοκίμασες μπορείς να δοκιμάσεις σε χαμηλές τιμές ξκαι να εύρεις κείνο που σου αρέσκει.

  στο thai elements πήγα και γω και εν αρκετά καλό. αν και επιαννε με το γέλιο που την σοβαρότητα της κατάστασης-νερά που τρέχουσιν, μουσικές και χαμηλός φωτισμός, και επίσης το ότι εν σου λαλούν τι πρέπει να κάμεις. βάλλουν σε σε ενα σκοτεινό δομάτιο με ένα πλαστικό τάγκα να κρέμμετε που το γαντζάκι και 'άτε πιάστο νόημα. 5 λεπτά μετά που ήρτε η κοπέλα ερώταν με γιατί εν άλλαξα- ε που να το ξέρω κόρη μου ότι το πλαστικό το τάγκα εν για λλοου μου

  φίλε μου γκο φορ ιτ.

 4. Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους.

  Μικαέλλα, ήταν να σε ρωτήσω αν το δοκίμασες προσωπικά, αλλά εκάλυψεν μας η Beatrix!

  Νεράιδα μου, ευτυχώς που έπιασα τζιαι αρνητικό feedback για το hamam, για να το ξανασκεφτώ τζιαι να μεν το έχω ως τη μοναδική επιλογή!

  Joy και Moonlight, ευχαριστώ! Όπως είπα, έπιασα τηλέφωνο την περασμένη Πέμπτη μετά τες 15.00. Άρα σωστά με παραξένεψε το ότι εν απαντήσαν! Τζιαι ακριβώς επειδή μου είπεν η Έλι τι της είπεν η Moon, ερώτησα τζιαι στο post αν γνωρίζει κάποιος αν ξανάνοιξε τζιαι εκάλυψε μας η Joy δαμαί!

  Το θέμα εν ότι εκατάλαβα πως μάλλον τούντα concept τοπούθκια, εν παραπάνω concept τζιαι όι τόσον πολλά actual, επαγγελματικό μασάζ. Μόλις απάντησεν η Joy, έπιασεν με τηλέφωνο ένα γνωστό σε όλους μας φρουτάκι τζιαι εσύστησε μου ένα μασέρ επαγγελματία, με τα χαρκιά του τζιαι ούλλα, δοκιμασμένο τζιαι με καλές τιμές. Σκέφτουμαι ότι αξίζει να τον δοκιμάσω τούτον πρώτα τζιαι μετά βλέπουμε για κάτι διαφορετικό!

  Ευχαριστώ ξανά όλους. Αν έχετε τζι' άλλες προτάσεις σχετικές, σύρτε τες να υπάρχουν, just in case 🙂

 5. Εμένα βασικά πιάσμε τηλέφωνο τζαι πε μου πού έκλεισες τελικά, ώρα τζαι μέρα. Θέλω να σε δω με το τάγκα το χάρτενον

 6. Ε να μας πει τζι εμάς το φρούτο το πλάσμα τούτο το καταξιωμένο.
  Εγώ πάω σε μια κοπέλλα σπίτι της. Έκαμε κάποια σεμινάρια, έννεν ότι έχω κάποιο ιατρικό θέμα, επήα τζαι έμεινα ευχαριστημένη τζαι εξαναπήα. Τζαι η αλήθεια θέλω αρκετή δύναμη, όι απλά πασπάτεμα.
  Έννεν νερά τζαι πέτρες τζαι ενέργειες, αλλά έχει μια χαλαρωτική μουσική τζαι φως που τζερούθκια.
  Τέσπα, δοκίμασε, τζαι πε μας!

 7. Moonlight, σκέφτου εγώ δύναμη τζιαι τσίλλημα που εννα θέλω!
  Εννα πάω σήμερα το απόγευμα τζιαι θα έχετε το feedback μου σύντομα!

 8. Το λοιπόν! Επήα σήμερα στον άνθρωπο που μου επρότεινεν το φρούτο που ανέφερα πιο πάνω!
  Ξεκαθαρίζουμεν ότι εν έχω μέτρο σύγκρισης, αφού ήταν το πρώτο μου μασάζ.

  Έμεινα πολλά ευχαριστημένος. Ο άνθρωπος εν πολλά ευγενικός τζιαι έκαμε με να νιώσω πολλά άνετα, ο χώρος του εν όμορφος με κεράκια, ωραίο φωτισμό, μυρωθκιές τζιαι μουσικούαν απαλή, χαλαρωτική. Ξαπλώνεις μπρούμυτα τζιαι βάλλεις την κκελλέ σου στην τρύπα τζιαι κάτω που το κρεβάτι θωρείς μιαν κούππα με νερό τζιαι μερικά τριαντάφυλλα να επιπλέουν μέσα..

  Πριν ξεκινήσουμεν, επρόσφερε μου νερό τζιαι εμιλήσαμε λλίο. Μετά εμπήκαμεν στο ψητό: έκαμε μου κανένα μισάωρο στην πλάτη, επικεντρώθηκε στα σημεία που του είπα ότι ένιωθα παραπάνω ενόχληση, έκαμε μου χέρια, πόδια, αυχένα, πρόσωπο. Συνδυάζει διάφορες τεχνικές, τριψίματα, πιασίματα, πιέσεις, χτυπήματα. Τες θκυο φορές που έφυεν που τα πόθκια τζιαι ήταν να περάσει σε άλλο σημείο, επήεν τζιαι επλύθηκε στο ενδιάμεσο. Έσιει κάτι σαν μαξιλαρούι με κουκούτσια κερασιών, τα οποία βρέχει τζιαι βάλλει τα στο microwave για λλίο πριν να σου το βάλει κάτω που τον αυχένα-φοβερή αίσθηση! Όταν ετελειώσαμε, εκάτσαμε στο κηπούι του τζιαι εκέρασε με τσάι τζιαι επιάσαμεν την κουβέντα. Φιλικές καταστάσεις τζιαι καθόλου "ετελειώσαμεν, φύε να έρτει ο επόμενος"! Τζιαι ούτε επαραπονέθηκεν για τη μεγάλη ποσότητα λαθκιού που εχρειάστηκεν να φάει πάνω μου για να μπορεί να με τρίψει πάνω που το τρίχωμα!

  Εν θα πω άλλες λεπτομέρειες. Άρεσε μου πάρα πολλά τζιαι νομίζω ότι εννα πάω κοντά του ξανά-εν θα μπω καν στον κόπο να πάω αλλού για να μπορέσω να συγκρίνω. Όσοι έσιετε εμπειρίες τζιαι μπορείτε να συγκρίνετε με τούτα που είπα ή έσιετε σημαντικές ερωτήσεις για να βοηθήσουμε στες συγκρίσεις, ρωτήστε με ελεύθερα.

  65 λεπτά πολλά καλού (κατ' εμέ) μασάζ – 30 ευρά!

  Τζιαι επειδή το καλόν πράμα πρέπει να προωθείται, τούτη εν η σελίδα του.

  Καϊσάκι μου, σε ευχαριστώ 🙂

 9. Χαίρομαι που σου άρεσε 🙂
  Ελίπαρα το να με βουράς με το λαδωμένο τρίχωμα να κάμνει παφλασμούς αν δε σου άρεσκε.

 10. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις την σελιδά του στο email μου mik-ael-la@hotmail.com γιατί απο την δουλειά δεν μπορώ να την ανοίξω και θέλω να δώ details! Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *