Διαφημίσεις στο Twisted’s


money-stack

Σας ενημερώνω πως από προχτές έχω τοποθετήσει διαφημίσεις της Google στο blog μου. Επειδή τις βρίσκω κι εγώ ενοχλητικές όταν τις βλέπω σε άλλες σελίδες και σε μεγάλες ποσότητες ή σε θέσεις που ενοχλούν την περιήγηση, τις έχω βάλει εντελώς κάτω στη σελίδα, ώστε να μην ενοχλούν.

Επειδή θέλω να γίνω σύντομα δισεκατομμυριούχος, σας προτείνω να πατάτε κάμποσες φορές τα links των διαφημίσεων, μέχρι να βαρεθείτε! Φυσικά, κάνω πλάκα. Οι διαφημίσεις είναι εκεί, για όποιον έχει τη διάθεση να τις χρησιμοποιήσει πατώντας πάνω τους. Αν δε θέλετε, κανένα πρόβλημα. Μακάρι να καούν όλοι σας οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι! 😀

Στο άμεσο μέλλον μπορεί να προσθέσω κι άλλα σχετικά με διαφημίσεις. Θα δούμε. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω να μη χαλάσω την (ήδη άσχημη) εικόνα του blog με τα διαφημιστικά.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος αναγνώστης για προσωπική διαφήμιση της σελίδας του εδώ (κρίνοντας από τα εκατομμύρια των επισκεπτών που έχουμε καθημερινά, θα ήταν μια καλή επένδυση), παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω της φόρμας στη σελίδα Contact Me, για να δούμε τι θα κάνουμε!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *