Επίσημο τέλος για τον Blue-WhiteGT : 1η Αυγούστου 2013


Μόλις πήρα το μήνυμα στα εισερχόμενα μου. Έλεγξα την ημερομηνία, αλλά δεν είμαστε καθόλου κοντά σε πρωταπριλιά. Ο καλύτερος ελληνικός tracker κλείνει επίσημα την πρώτη του Αυγούστου που μας έρχεται.

Τεράστιες ευχαριστίες σε ΟΛΟΥΣ όσους αγάπησαν αυτόν τον tracker. Προσωπικά κρατώ τη μικρή ελπίδα αναγέννησης που δίνει το μήνυμα της Δ.Ο.

,

7 responses to “Επίσημο τέλος για τον Blue-WhiteGT : 1η Αυγούστου 2013”

  1. Το πιο άσχημο νέο για τον ελληνικό χώρο του filesharing. Ο bwgt είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό tracker σε όλους τους τομείς του και σίγουρα το κενό που θ' αφήσει πίσω του, δεν πρόκειται να αναπληρωθεί. Εύχομαι κι εγώ να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή…ή έστω να τον ξαναδούμε σύντομα online.

  2. Κρίμα, θα στερηθούμε μια από τις πιο ποιοτικές σελίδες που είχε ποτέ το ελληνικό διαδίκτυο. Ευχομαι κι εγώ να αλλάξουν γνώμη οι συντελεστές.

  3. Παρόλο που αποχωρησα από το σπορ την εποχή των …"filesharing διώξεων" (τη φάση που οι τρακερς εκλειναν ο ένας μετά τον άλλον με κατέβασμα του γενικού διακόπτη με το φοβο διωξεων), έχω να πω ότι ο bwgt ήταν μακράν ο καλύτερος (δεν μιλάμε μόνο για τίτλους αλλά και για ποιότητα υλικού)
    Και πολλές φορές βάρεσα (στην αρχή τουλάχιστον) το κεφάλι μου στον τοίχο που αυτο-διαγράφηκα (άνοιξαν άραγε ποτέ οι εγγραφές,ή έμειννε για πάντα κλειστός με τυχαίο άνοιγμα εγγραφών;).
    Μετά το κλείσμο δε της ΕΡΤ, πόσες φορές δεν σκέφτηκα ότι μονο το bwgt θα είχε πλέον πράγματα που έψαχνα…

    Κρίμα αν έκλεισε. Και μακάρι να ξανανοίξει.(να έχω και εγω μια ευκαιρία ακόμα.)

  4. Ρε παιδία συγνώμη , εγώ δεν μπορώ εδώ και μήνες να μπω , περίπου ταυτόχρονα που έπεσε/κλείσανε το tsibato.info Εσείς μπαίνατε κανονικά ? Κρίμα γιατί ήτανε παμπάλαιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *