Επιστρέφει το steki.gr!


steki

Aaaaand it’s back! Well, almost!

Δεν πέρασαν πολλές μέρες που ανακοινώσαμε το κλείσιμο του, λόγω της μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του, και το στέκι ανακοινώνει ότι θα επιστρέψει σύντομα!

Πιθανότατα ο δικηγόρος τους δεν ήταν κάνα αρνί και απέδειξε πως η μήνυση ήταν πέρα για πέρα μια μαλακία και μισή. Έτσι, κι ενώ όταν έμπαινες στην αρχική του στεκιού τις προηγούμενες μέρες σου έβγαζε μήνυμα πως η σελίδα δε μπορεί να βρεθεί, πλέον βλέπεις ένα όμορφο background με την εξής ανακοίνωση:

steki1

Οπόταν, ευχόμαστε η επιστροφή να γίνει σύντομα και να μην αντιμετωπίσει ξανά οποιοδήποτε παρόμοιο πρόβλημα η αγαπημένη ιστοσελίδα!

Ακόμα μεγαλύτερη ευχή είναι η επιστροφή του λατρεμένου blue-whitegt, έστω και υπό άλλην ονομασία, αλλά με την ίδια παρέα! Και του gamato.info φυσικά!


4 responses to “Επιστρέφει το steki.gr!”

 1. Μακάρι αδερφέ να επιστρέψουμε και πάλι στις παλιές μας συνήθειες και απολαύσεις δεν πάει άλλο.
  Όσο για το gamato αυτό έχει πεθάνει, όσες φορές και να ανοίξει ζωντανό νεκρό θα είναι μιας και απο μόνο του την προκοπή δεν την θέλει…
  Το μόνο που με νοιάζει απο την εκεί γειτονιά είναι τα παιδιά που τραβήξανε στα δικαστήρια.Αυτό βέβαια είναι μια άλλη κουβέντα.

 2. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Υπάρχουν άνθρωποι που αγάπησαν το gamato, δούλεψαν γι'αυτό, αφιέρωσαν ώρες και μέρες από τις ζωές τους, ακριβώς όπως εμείς για το blue-white. Και για να πω την αλήθεια, κι εγώ από το gamato ξεκίνησα, μέχρι που έμαθα για το bwgt..

  Οπόταν, ας μη μηδενίζουμε τις προσπάθειες τόσου κόσμου. Ό,τι υπάρχει και είναι υπέρ της "Πειρατείας" και κάθεται στο στομάχι των (αν)αρμοδίων, καλό είναι!

  Εννοείται πως το κύριο θέμα είναι οι φίλοι που αντιμετωπίζουν το σοβαρότερο πρόβλημα κι ελπίζω να λυθεί και το δικό τους θέμα σύντομα. Με ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση βέβαια!

 3. Ασφαλώς και αγαπήσαμε το gamato όλοι
  Και μιλάω έτσι για το gamato διότι απο εκεί ξεκίνησα, εκεί έχω αφήσει το μεγαλύτερο υλικό απο ότι έχω ανεβάσει, εκεί έμαθα, εκεί έκανα περισσότερους φίλους.Σκοπός μου δεν ήτανε να προσβάλω τις προσπάθειες κανενός απο τα παιδιά που προσπαθούσανε να το κρατήσουν για να κάνουμε εμείς το κέφι μας.Το να είσαι υπέρ της πειρατείας δεν είναι κακό,το να παρακάθεσαι όμως στο στομάχι κάποιον εκεί τι να πεις; Δεν ξίνεσαι και στου τσοπάνη την γκλίτσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *