Θεέ μου, [3]


εννα με συχχωρέσεις, έννεν; Αφού ξέρεις. Ξέρεις ότι θέλω να έρκουμαι έσσω σου, αλλά εν με αφήννουν. Κάμνουν με να μεν θέλω, χωρίς να φταίεις.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να μυρίζουμαι τα τζιαινούρκα -άπλυτα ακόμα- σακκούθκια τζιαι τρικά που φορούν.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να μεθκιώ που το οινόπνευμα με το οποίο διαποτίζουν την ατμόσφαιραν τζείνα ούλλα τα λίτρα αρώματος που βάλλουν.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να προσπαθώ να αποφύγω με το βλέμμα μου κώλους τζιαι ζάμπες τζιαι βυζιά -οι πως εν μου αρέσκουν, αλλά που σεβασμόν προς εσένα.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι -επειδή ενναν πατώ-σε-πατάς-με τούντες μέρες- να πρέπει να σταθώ δίπλα που τον τύπο που εννα με ρωτά αν επρόσεξα τον κώλο ή τες ζάμπες ή τα βυζιά της άλλης.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να ακούω τους επιτρόπους να μετρούν τα σελίνια σαν τους μπακκάλληες.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να ακούω τον παρέα το νεαρό τον ψάλτη που τραβά τη φωνήν του σάννα τζιαι εν τελευταίον όνομαν στα πουζούκκια τζιαι προσπαθεί να κερδίσει τες εντυπώσεις.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι ο ίδιος ο παρέας ο νεαρός ο ψάλτης να δουλεύκει παραπάνω σα ραντάρ, παρά σαν ψάλτης τζιαι την επόμενη μέρα να σχολιάζει ποιός ήρτεν, ποιός εν ήρτεν, τι εφόρεν η μια τζιαι η άλλη τζιαι πόσον πιο γλήορα έφυεν ο καθένας.

Εν θέλω να έρκουμαι έσσω σου τζιαι να σχολιάζει ο καθένας το μούσιν ή τες παρπέττες μου ή τα παπούτσια μου ή οτιδήποτε άλλον.

Θεέ μου,
ξέρω ότι έννεν για τούτα ούλλα που ερκούμαστεν έσσω σου, αλλά για τη φιλοξενίαν τζιαι τα τζιεραστικά σου, αλλά τούτα που σου είπα δυσκολεύκουν με πάρα πολλά.

Πρέπει να εύρω μιαν ήσυχην εκκλησούαν να σε επισκέπτομαι.

Για φέτος εν αργά όμως, εν έκαμα τον προγραμματισμό μου. Του χρόνου εννα προσπαθήσω.

Για φέτος συχχώρα με όμως, ντα;

, ,

9 responses to “Θεέ μου, [3]”

 1. ε έλα έσσω μου ρε! θα σου κάνω μια ψυχανάληση χωρίς παραφυσικές προεκτάσεις. σπίτι μας ότι πεθανίσκει εν ζωντανεύκει ξανά. πχ. τα 5 καττούθκια που έπνιξε ένας αδέσποτος σιύλλος.

 2. Αχ ρε ΤΤ μου! Μα τι ωραια που τα ειπες!
  Εν εκκλησια οξα τραπεζα?
  Εν εκκλησιά οξα πασαρελλα?
  Εν εκκλησια οξα μπουζουκια?
  Εν εκκλησια οξα πεδιο βολης?
  Εν εκκλησια οξα ξεκατινιασμα?

  Ο μονος τροπος ειναι να παεις τζι οσον μπορεις να κατεβασεις ρολα για οτιδηποτε γινεται γυρω σου! Μα γινεται?
  Αν εν διπλα σου η οικογενεια μου? Πως να σε αφησει ο μαμμοθρεφτος να συγκεντρωθεις?
  Οτι μπορουμεν καμνουμεν τζι ο Θεος ξερει…

  Καλην Ανασταση!

 3. Twisted, άρεσεν μου που με τούτον που έγραψες καθόρισες τη συγχώρεση.

  Συν-χωρώ: Χωρεί με να είμαι κάπου με όλους τους άλλους.

  Εν ένας που τους κύριους λόγους που πάμεν εκκλησία.
  Για να νιώσουμε, όχι να σκεφτούμε, ούτε να δηλώσουμε, ότι χωρεί μας ούλλους να είμαστεν σε ένα τόπο και να αγαπούμεν τον θεό.

  Άτε σήκου πήαινε πόψε τζιαι έβρε σαν quiz το κοινό σε ούλλους.

 4. Νίκο, πίστεψε με ήταν να'ρτω, αλλά είμαι άρρωστος τζιαι εν θέλω να κολλήσω τες κορούες!

  Groutού μου, ωραίο συμπλήρωμα, thanks! Τα μωρά εν τα τελευταία που με ενοχλούν, διότι ό,τι κάμνουν, κάμνουν το χωρίς καμιάν κατζίαν, έστω τζιαι αν εν πολλά ενοχλητικό..

  Neraida μου συμφωνώ. Πόψε εννα πάω πολλά απλά επειδή το εζήτησεν η γιαγιά μου!

  kaisούιν μου, χωρίς τες εκκλησιές όμως, λείπει ένα σημαντικό κομμάτι της αίσθησης του Θεού.

  Καλή σας Ανάσταση!

 5. Νομίζω εν κλασσική νοοτροπία των Κυπραίων τούντο πράμα την οποία θέλοντας και μη έχω κι εγώ αλλά θέλω να πιστεύκω ότι εξεπέρασα το σιγά σιγά… Εκκλησία πάεις γιατί θέλεις να πάεις… Το πιο απλό πράγμα να βρεις 1000+1 δικαιολογίες όπως έκαμνα εγώ! Μεν ακούεις κανενού, μόνο της ψυχής σου και θα βρεις και το δρόμο να πάεις και τον τρόπο να προσπερνάς τα Κυπριακά σύνδρομα εντός και εκτός εκκλησίας! Εξ' άλλου συγχώρα για να συγχωρεθείς, μην κρίνεις για να μην κριθείς λέει ο Κύριος δια στόματος του Χριστού! Προσωπικά μελετώντας τες αγιογραφίες συλλαμβάνω τον εαυτό μου να κάμνει θετικές σκέψεις και να ξεφεύγω από τα Κυπριακά δεδομένα… Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις! :]
  Αυτοί που σχολιάζουν ή που ψάλλουν και κρίνουν και κατακρίνουν το κόσμο, να είσαι σίγουρος ότι θα έχουν χειρότερη μοίρα από όσους δεν ξέρουν καν που είναι η εκκλησία! Να θυμάσαι ότι εκκλησία πας για τον Κύριο και όχι για τον καθένα, σκέψου ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και ο λόγος που αποφεύγεις να πάεις είναι κάποιος τρίτος που σου στερεί το δικαίωμα μόνο και μόνο επειδή εν μπορείς να τον αγνοήσεις; Και για το κερί ένεν ανάγκη να βάλεις λεφτά!
  Καλή Ανάσταση και… http://www.youtube.com/watch?v=do2gEvwTC3U

 6. Συμφωνώ σε ούλλα ρε yakamoto, εκτός που το τραουδούιν.

  Επήα εψές τζιαι έβαλα τα δυνατά μου. Εννα τα καταφέρω. Ειδικά πόψε, μετά τον Καλόν Λόον που εννα μείνουμεν λλίοι μες την εκκλησιάν, ενναν πολλά πιο εύκολο τζιαι πιο ωραίο!

  Να'σαι καλά!

 7. Ποσο δικιο εχεις….
  καλο πασχα καλη ανασταση
  περιμενω τη δημιουργια σου για το διαγωνισμο μου…. ελπιζω να μη με ξεχασες 🙂

 8. Σου απαντησα στο εμαιλ, δεν ξερω αν το ειδες, αλλα σου απαντω κι εδω, δε με πειραζει να ειναι στο photoshop , φτανει να ειναι δικη σου δημιουργια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *