Κυπραίοι, πέτε μου..


Κατά πρώτον, καλό μήνα σε όλους: και Κυπραίους και Καλαμαράες! Ελπίζω να εξαφανιστεί και ο Αύγουστος τάχιστα και να έρθει όσο το δυνατό νωρίτερα το φθινοπωράκι, να μας δίνει αφορμές και εμπνεύσεις για τέτοιες ομορφιές!

Κατά δεύτερον, θέλω την άποψη των συμπατριωτών μου για μιαν ιδέα που είχα σήμερα, μετά που εσχόλασα. Ναι, η ιδέα εγεννήθηκε για να καλύψει δική μου ανάγκη, αλλά εν πιθανό να φανεί χρήσιμη τζιαι σε άλλους, οπότε συντίshετε.

Η ιδέα μου είναι να δημιουργήσουμε (εγώ δηλαδή και όποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στη συνέχεια) ένα blog (στην αρχή και μετά αν δούμε ότι πιάνει κίνηση, να το μονιμοποιήσουμε με ένα domain) του style “ΣΕ ΕΙΔΑ”. Κάτι έτσι ή έτσι ας πούμεν, αλλά όι τόσον επαγγελματικό (στην αρκήν είπαμε). Εννοείται ότι ενναν για την Κύπρο. Εννα είναι blog, άρα τα πράματα θα είναι κάπως πιο χαλαρά, με σχόλια από ανώνυμους κ.λπ., αλλά θα υπάρχει τζιαι η δυνατότητα για κάποιον που ενδιαφέρεται σοβαρά, να προχωρήσει την υπόθεση.

Οι καταχωρήσεις θα γίνουνται που μένα (τζιαι όποιον πει να βοηθήσει, είπαμεν) ως διαχειριστής του blog, μετά από αποστολήν email του ενδιαφερόμενου/της ενδιαφερόμενης με τες απαραίτητες λεπτομέρειες. Οι λεπτομέρειες θεωρώ ότι πρέπει να αφορούν τα βασικά: τόπον, ημερομηνία τζιαι ώρα, ρούχα που εφορούσαν εκατέρωθεν τζιαι οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμη για τον εντοπισμό του ανθρώπου που γυρεύκουμεν.Θα υπάρχουν tags, οι οποίες θα συμβάλλουν στην κατηγοροιοποίησην των αναρτήσεων ανά περιοχή/επαρχία, φύλο τζιαι τόπο πρώτης συνάντησης.

Που τζιαμαί τζιαι τζει, οι απαντώντες μπόρουν να διούν το email τους στα σχόλια τζιαι να το θωρεί ο αρχικός ενδιαφερόμενος/η αρχική ενδιαφερόμενη τζιαι να πράττει ανάλογα. Για πιο σοβαρές καταστάσεις, μπορούν να στέλλουν τα στοιχεία τους σε μένα τζιαι εγώ να τα μεταβιβάζω στα ανάλογα πρόσωπα για περαιτέρω συνεννόηση.

Εννοείται ότι θα φροντίσω ώστε το συγκεκριμένο blog να δικτυωθεί κανονικά (τζιαι με τη βοήθεια όλων σας, εννοείται) με twitter, facebook και άλλα τέθκοια εργαλεία του τριόλου. In fact, τούτον μπόρει να το αναλάβει κάποιος άλλος εξ αρχής, αφού εγώ το facebook εν το χωνεύκω. Εννα δείξει.

Τωρά θέλω τες γνώμες σας. Αν αξίζει να κάμουμεν κάτι έτσι. Αν νομίζετε ότι ενναν χρήσιμο. Αν νομίζετε ότι εννα ασχοληθεί κόσμος. Αν διατίθεστε κάποιοι να βοηθήσετε, όι μόνο στη διαχείριση, αλλά κυρίως στη διάδοση του εγχειρήματος. Τζιαι όσοι συμφωνούν τζιαι έχουν προτάσεις, δαμαί είμαι, να τες μιλήσουμεν, να δούμεν αν φκάλουμεν νάκραν. Παρακαλώ όσοι βρίσκουν καλήν την ιδέα να μου το δηλώσουν τζιαι να δώκουν αβέρτα το link της συγκεκριμένης ανάρτησης για να δούμεν όσον παραπάνω απόψεις γίνεται επί του θέματος.

Τζιαι επειδή είπα ότι η αρχική ιδέα επροέκυψεν που δική μου ανάγκη, ορίστε η ανάρτηση που θα έκαμνα στην προκειμένη περίπτωση:

Σε είδα στο κατάστημα “τεχνολογίας” που δουλεύω. Ήρθες με τη μητέρα σου για να πάρει κινητό. Φορούσες μαύρο short και μπλε μπλούζα. Έχεις μαγευτικά σκούρα πρασινομπλέ μάτια (ελπίζω να μην ήταν φακοί). Καστανοκόκκινα μαλλιά, πιασμένα σε κότσο. Το χαμόγελο σου μοιάζει με εισιτήριο σε ονειρότοπο. Από τα λεγόμενα, μάλλον θα είσαι πρωτοετής φοιτήτρια φέτος, διότι ερωτούσες για laptop..
Σε εξυπηρετούσε ένας άλλος συνάδελφος και εγώ επαλάβωνα πάνω σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο πελάτης που είχα έβλεπε με απορημένος. Νομίζω έριξες μου τζιαι εσύ θκυο τρία βλέμματα. Σε κάποια φάση επήες να χαϊδέψεια τα μαλλιά σου τζιαι έσυρες τα γυαλιά του ήλιου σου κάτω 🙂

Περιμένω τες γνώμες σας κοπέλια τζιαι κοπέλλες.. Να το δοκιμάσουμεν; Το link του έχω το ήδη μες το νου μου!


18 responses to “Κυπραίοι, πέτε μου..”

 1. έχει και η City παρόμοια στήλη αλλά I've never heard of anyone actually finding another person that way! ο πιο πολύς κόσμος διαβάζει την συγκεκριμένη στήλη για πλάκα.

  To be honest..I don't think it's gonna work. You assume οτι το άτομο που γυρεύεις θα διαβάζει το συγκεκριμένο blog which many people don't. Plus στην Κύπρο γενικά εν είμαστε του direct approach…we usually meet other people μέσω κοινών γνωστών.

  But that's just my opinion..

 2. Δηλαδή εμείς τα εκπατρισμένα εν ειμάστε κρίμα;
  Μάναμου twisted!ελπίζω να ξανάρτει

 3. Exei dikeo i Rania se touta pou leei, alla ego nomizo einai kali idea, efkeria na allaxei ligo o tropos pou kamnoume gnorimies. Giati diladi ego na prepi na mou aresei enas filos kapiou filou tze oi o politis se ena katastima???

  Tze vallo sou to diko mou se eida…ok en stin ameriki alla en pirazi thelo na to po: " se eida omorfe mou miga sto gnosto katastima alisida opou douleveis, erotises me an thelo voithia na dialexo kati, je ipa sou oxi epidi eimai palavi. "

 4. Είχα τζι εγώ τούντην ιδέαν πριν τζαιρόν αλλά τελικά εμετάνιωσα γιατί εφάνηκεν μου ότι εν "δουλεύκει" το πράμαν στο χρυσοπράσινο ρεπανόφυλλο. Αλλά, δαμέ είμαστεν για οποιαδήποτε βοήθεια ρε!

  Σε είδα στο Καρφούρ να αγοράζεις ταμπόν, λουβί και μέχλεπι. Το καρότσι σου δυσκολευόταν να στρίψει από τις τρίχες που είχαν πιαστεί στους τροχούς. Αχ και να είχα το θάρρος να προσφερθώ να σε βοηθήσω, γλυκιά γαλανομάτα μου

 5. @Invictus..ε μα εν γίνεται..οι παντρεμένοι εν πρέπει να ποστάρουν στο 'Σε Είδα'..

  οι τρίχες που είχαν πιαστεί στους τροχούς ήταν οι δικές της ή άλλες?!

 6. @Rania
  Οι παντρεμένοι ποστάρουν στο "Σε Είδα". Εν στο "Σε Άγγιξα" που απαγορεύεται :Ρ

 7. @Rania: I know about City.. Άλλη φάση ένα φιλικό blog όμως! Εννα το διαδώσουμεν είπαμεν, για να το ξέρουν πολλοί!

  @marilou: Τζιαι εσείς Κυπραίοι είσαστεν, darling! Thank you very much, ελπίζω το τζιαι γω, παρόλο που μάλλον εν θα κάμω κίνηση!

  @Ξιπ: Συμφωνούμεν, ωραία! Έπρεπε να κάμεις κίνηση, μεν είσαι σαν εμένα!

  @Invictus & Rania: Οι τρίχες παίζει να ήταν δικές μου.. 😀

  Ευχαριστώ για την προθυμίαν, παίδες! Θέλω τζιάλλες γνώμες!

 8. Κοίτα, εν χάννεις τίποτε να δοκιμάσεις. Αλλά τι γίνεται με τις προσωπικές πληροφορίες; Αν πετύχει εν να περνάς ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σου να ρωτάς αν εν οκ να δώσεις ημειλ η τηλ ή κατεύθυνση για σήματα καπνού ή ή ή ή well you get my point. Εν να πρέπει να γίνει με τρόπο ώστε τζίνος που γράφει το μήνυμα να επιτρέπει στον άλλο να επικοινωνήσει μαζί του.

  Φκαλλει νόημα τούτο που λαλώ ή καμία σχέση;

  Επίσης καλύτερα να μεν χρησιμοποιήσεις τον τίτλο ΣΕ ΕΙΔΑ αφού χρησιμοποιείτε ήδη στην city άρα υπάρχουν copyright issues

  Red

 9. επρόσεξα ότι "ενδιαφέρον" μπει μες το κατάστημα εξυπηρετεί το συνάδελφος σου; έντα κακό τζιε τούτο…

 10. @Red, όποιος θέλει εννα διά τα στοιχεία του δημόσια. Όποιος εν θέλει, εννα μου τα διά εμένα τζιαι θα τα μεταφέρω στον αρχικό ενδιαφερόμενο. Έννεν απλό; Έσιει κάτι που εν εσκέφτηκα; Εν πιθανόν, αλλά εν μου έρκεται, τι λαλείς;

  Το όνομα θα είναι διαφορετικό, μεν ανησυχείς 🙂

  @AEnima: Εξυπηρετώ τζιαι γω μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τζιαι πάλαι εν κάμνω κίνηση, μεν ανησυχείς. Απλά όταν εν έσιεις το chance να τους μιλήσεις, μινίσκει σου απωθημένον 🙂

 11. Το όνομα μπορούμεν να το κάμουμεν "Εία σε" ή "Άμπλεψα". Επίσης το "Eia se" μπορεί να γίνει "iA s" σαν αππππ. για το iPhone.

 12. Το όνομα που έχω στο νου μου εν πολλά παρόμοιο με ένα που τούτα που είπες ρε Εύρο.

  Η σκέψη μου είναι ότι αν ασχοληθώ τζιαι κάμω το, εν θα δουλέψει διότι για να δουλέψει εννα θέλει να διαδοθεί σε πολλύν κόσμο..

 13. Μπααα είμαστε τόσο κολωμένοι εκ φύσεως, που πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιούν τα 15χρονα για να κάμνουν παshιαμα. That´s my opinion. Have a nice day.

 14. κοιτα εσιει πολλλα πράματα που ενα θέλουν λιι δουλεία για να πετύχουν. Αλλά ρε κοπέλια είμαστε μπλογκερς εν τζιε έχουμαι τιποτες να χάσουμαι. Εγώ είμαι μέσα! Η ιδέα για κατιγορηοποιηση εναν πολλά βολική. Οπως είπες να το χορίσουμαι σε περιοχχές ή δημοφιλείς τοπους, όπως κλαμπς , επώνημα καφε τζιε έτσι. Διακρητικά ομως να μεν μας καμουν πρόβλημαν. λπίζω να μεν δημιουργίσουμαι όμως προβλήματα ασσπμουμαι με users που ενα κανονίζουν "επικύνδην" ραντεβου, αν τζιε εν νομίζω οσον τουτο το πραμα μιν΄ησκει μες την μπλογκοσφαιρα.

  ¨Οπως τζιε νασιει λετς τραει τζιε αν ππεσει το πλαν οπως την παττιχαν, υγείανννν!

 15. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Θα ενημερωθείτε σχετικά!

  Πονοτζέφαλε, εν σωστά τούτα που λαλείς, θα τα έχω υπ'όψιν!

 16. Γκουτ αητιας μπερντι μου!!!Ναι κι εγω νομίζω να το δοκιμάσεις εννα εχει πολλη πλακα κ για μερικους και καλο αποτέλεσμα….Δυστυχώς όμως για την ενδοκυπριακη συχνοτητα εννα παρει λιον χρόνο να διαδοθεί….και να δουλέψει και φυσικά πρέπει να το διαφημίσουμε!!!Οτι χελεις παντως ειμαι στο πλευρό σου!Η μπερντισσα σου!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *