Ο TwistedTool είναι μαλάκας!!!!!!!!!!!!!!!!


Valentine’s σήμερα και δε θα μπορούσα να βρω πιο κατάλληλη μέρα για να εκφράσω το μίσος μου προς τον TwistedTool, τον τύπο που διαχειρίζεται αυτό το blog, τον τύπο που με έχει καταχέσει και καταγράψει στα αρχίδ παλιά του τα παπούτσια! Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί τζιαι μόνο μια φορά αξιώθηκε να γιορτάσει την επέτειο μας όπως μου αξίζει! Μια φορά στα τέσσερα χρόνια, αν είναι δυνατόν!!

Όχι, τα λόγια που διαβάζετε δεν τα γράφει εκείνος. Και όχι, το blog του δεν έχει hackαριστεί από οποιονδήποτε. Ποιός τα γράφει, ρωτάς; Μα εγώ!

Εγώ τα γράφω, αγαπημένε αναγνώστη, αγαπημένη αναγνώστρια. Εγώ, το ίδιο το blog. Ονομάζομαι twistedness.com και έκλεισα τα τέσσερα μου χρόνια πριν από δύο εβδομάδες περίπου, αλλά ο διαχειριστής μου -ο γονιός μου κατά τ’ άλλα- δεν έμπηκε στον κόπο να ασχοληθεί, ούτε ένα μικρό post, ούτε μιαν τούρτα, ούτε τίποτε. Όπως ακριβώς τζιαι πέρσι τζιαι πρόπερσι δηλαδή.
Μόνο την πρώτη χρονιά έκαμεν ένα post για την επέτειο μας. Που τότε, όμως, αλλάξαν πολλά..
Τότε ονομαζόμουν atwistedblog.blogspot.com, κάτι το οποίο το 90% των σημερινών αναγνωστών μου μάλλον εν θα γνωρίζουν, διότι τότε είτε εν εξέραν καν την ύπαρξη μου, είτε ήταν οι ίδιοι ανύπαρκτοι στο χώρο. Τότε είχα εντελώς διαφορετική εμφάνιση, με wallpaper διαφορετικό, header διαφορετικό, χρώματα και fonts ούλλα διαφορετικά. Τότε ασχολούμουν με άλλα πράματα: με αστείες εικόνες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με άχρηστες γνώσεις, με αγώνες της Bayern, με κείμενα ανώριμα τζιαι άγουρα. Φυσικά τότε ο μαλάκας είσιεν όρεξην τζιαι ανανέωνε με πολλά πιο συχνά απ’ ό,τι με ανανεώνει τωρά.
Τζιαι να πεις εν μου αξίζει ένα γενέθλιο post; Αφού αξίζει μου. Κουβαλώ τόσες πελλάρες του παπά μου, δημοσιευμένες τζιαι αδημοσίευτες, γραμμένες με τρόπους ακαταλαβίστικους, κωμικούς, παρανοϊκούς, τρυφερούς.. Ήνταλως εν μου προκλήθηκεν διχασμός προσωπικότητας ακόμα, εν πολλά παράξενο! Γι’ αυτό στενοχωρκούμαι που με ξιάννει τα τρία τελευταία χρόνια.. Φυσικά τωρά μάshιεται να με κάμει βιβλίον.. Τώρα να δούμεν τι σκατά θα κάμει!

Ένιγουέι, τζείνο που ήθελα να πω εν ότι έκλεισα τα 4 μου χρόνια!!

Παπάκηηηηη! Να μου διάς λλίον παραπάνω σημασία, πππλήηηηηηηης!!
,

7 responses to “Ο TwistedTool είναι μαλάκας!!!!!!!!!!!!!!!!”

  1. Οοοοοοοοοοοοοοοοοοο να ζήσεις καλέ, χρόνια σου πολλά. Τζιέρασμα??? (μεν μου αρκέψεις τις τσιγκουνιες)

  2. xaxaxaxa Να ζήσετε ρε!

    Έχω να πω ότι πάσχουμε από τον ίδιο τύπο σχιζοφρένειας.

    ( Θα στείλω email του παπά σου για να του το εξηγήσω ).

  3. Ειχα γράψει σχόλιο μα δεν το βλεπω τες πα …. ΕΛΕΓΑ
    Να τα χιλιασετε αλλα σε παρακαλώ μην μου τον βρίζεις είναι από τα καλύτερα παιδιά στην μπλογκοσφαιρα

  4. Φουλάκι, είσαι μέσα στα δυο-τρία άτομα που έζησαν το blog σε όλες του τις μεταμορφώσεις! Κι ακόμα είσαι εδώ και σ'αγαπάμε! Ευχαριστώ πολύ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *