Πάμε για τύπωμα!


Όχι, δεν αναφέρομαι στο τύπωμα του βιβλίου μου, το οποίο δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν θα έρτει ποττέ.. Μιλώ για τύπωμα φωτογραφιών..
Δευτέρα ή Τρίτη θα πάω να τυπώσω τη φωτογραφία της γιαγιάς και του παππού μου που αποκατέστησα προχτές. Εσκέφτηκα να σας το πω για να μου πει αν ενδιαφέρεται κάποιος να του τυπώσω οποιαδήποτε φωτογραφία μου.
Υπενθυμίζω τους τόπους στους οποίους βρίσκετε τις φωτογραφίες μου:
Twisted Photography @ Twistedness
Twisted Flickr
Twistedness13 @ Tumblr
Όποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει ένα σχόλιο ή ας επικοινωνήσει στο email μου.
Αν ενδιαφέρεστε, πείτε μου ποιά φωτογραφία θέλετε, σε τι μέγεθος και πόσα αντίγραφα και θα σας ενημερώσω για λεπτομέρειες. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, ελεύθερα!

,

9 responses to “Πάμε για τύπωμα!”

 1. Απλά να σου πω ότι που τούτες η αγαπημένες μου εν η δεύτερη μετά το κείμενο (βρίσκω πολλά ξεχωριστή την αντίθεση των χρωμάτων, δηλαδή ο ουρανός ασπούμεν; γουάου!), τζαι η τελεταία (πώς την έφκαλες;)

 2. Θα σε πάρω τηλέφωνο το Σαββατοκυριάκο αφού τις δω με την ησυχία μου για να σου πω ποιες θέλω! 🙂

 3. @Moonlight: Η πρώτη εν λλίο πειραγμένη στο Photoshop, έκαμα λλίο πιο έντονα τα χρώματα της. Η τελευταία ήταν που μια μέρα που ήμουν στα βουνά για φωτογραφίες. Επήα με το αυτοκίνητο ως ένα σημείο κ μετά επερπάτησα. Σε κάποια φάση αρκέψαν οι ψιχάλες τζιαι εβούρησα στο αυτοκίνητο. Ώσπου να έρτω σπίτι, επιάσαν κανονικά τα νερά τζιαι εν έφκαινα που το αυτοκίνητο για να μεν βρεχτεί η camera. E, έφκαλα την έξω (#diplis) τζιαι άρκεψα να παίζω (#diplis). Μια που τες φωτογραφίες ήταν τούτη, που μου άρεσε τζιαι μένα πολλά! Έχω την background στο twitter από τότε 🙂

  HeatJo, Θα περιμένω ρε φίλε, κανένα πρόβλημα 🙂

 4. Φουρνόφκιε μου, 1,5 ευρά για 10x15cm, 3 ευρά για 13x18cm και 10 ευρά για A4 (22×30 cm νομίζω). Κάπου τζιαμαί κυμαίνονται τζιαι μάλλον θα μπορούμε να κάμουμε κάτι για μεγαλύτερες ποσότητες. Αν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένο άλλο μέγεθος, πε μου να μάθω και να σε ενημερώσω!

 5. MarMar, λογικά γίνεται. Δεν το έχω ξανακάνει και δεν έχω ιδέα για το κόστος όμως. Αν θέλεις, πες μου λεπτομέρειες και να σε ενημερώσω..

 6. Υπέροχεςςςςςςςςςς

  δεν τις ειδα νωριτερα για την ανακαινιση του blog μου…γμτ…εψαχνα λουλουδια!!!!

  :)))))

  φιλουρες πολλες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *