Ταχεία Ανασκόπιση Στόχων


Δύο μέρες μετά το ξεκίνημα μου στη νέα δουλειά είχα αναρτήσει μια σύντομη λίστα από μερικούς στόχους που είχα βάλει στο μυαλό μου. Σήμερα, ένα μήνα και δέκα μέρες αργότερα, λέω να δω τι σκατά έκανα σχετικά με αυτούς.

Ύπνος: Το εφτάωρο επιτυγχάνεται εύκολα, λόγω των ρυθμών με τους οποίους δουλεύω αυτή την περίοδο και την ανάλογη κούραση που αυτοί επιφέρουν.

Υπολογιστής: Παραμένει κλειστός κι όταν είμαι στη δουλειά κι όταν κοιμάμαι, αλλά το πρώτο βλέπω να καταρρίπτεται σύντομα, αφού αναστήθηκε ο αγαπημένος μου tracker και όπου να’ναι θα μπω στις γνωστές διαδικασίες!

Γυμναστική: Η κούραση από τη δουλειά δεν αφήνει δυνάμεις για περαιτέρω κοπιαστικές διεργασίες, οπότε έχει μπει στην αναμονή.

Φαΐ: Εδώ πάμε μια χαρά, χάθηκαν 3-4 κιλά και βλέπω να χάνονται κι άλλα αν συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς. Αυτές τις μέρες, βέβαια, όλα είναι πιθανά και κρατάω λίγο επιφυλακτική στάση, διότι προβλέπεται πολύ φαΐ!

Πρόγευμα: Sandwich με ψωμί ολικής αλέσεως, μαρουλάκι, τυρί και χαμ γαλοπούλας στο δρόμο προς τη δουλειά. Τέλειο!

Μαλλί: Πφφ.. Τώρα σκέφτομαι να κουρευτώ. Μικρό το κακό, θα δούμε τι θα γίνει.

Χρήματα: Ό,τι μπορώ κάνω!

Κάμερα: Παραμένει ανάμεσα στα πράματα που θα κάνω σίγουρα στο κοντινό μέλλον, όμως θα το μελετήσω ακόμα λίγο, διότι έχουν βγει πιο καινούριες και καλύτερες κάμερες από την Powershot G10, την οποία ήθελα.

Ταινίες: Χάλια! Από τότε, η μόνη ταινία που είδα ήταν η Salt κι αυτή μια μέρα που είχα ρεπό το πρωί. Ελπίζω όταν περάσει η εορταστική περίοδος να έχω περισσότερο χρόνο και να δω περισσότερα πράματα.

Enjoy It: Oh, that! Πραγματικά το διασκεδάζω. Μπορεί να γαμιέμαι στη δουλειά, αλλά μ’αρέσει αφάνταστα. Οι συνάδελφοι είναι πάρα πολύ καλοί, οι γυναίκες που με περιτριγυρίζουν εκεί που δουλεύω έχουν πλάκα και τα αφεντικά είναι άπαιχτα. Χτες, μάλιστα, πέρασε από κει ο διευθυντής και μου έφερε γαλατάκι μπανάνας μαζί με αλμυράκια! Love him!

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη!

,

One response to “Ταχεία Ανασκόπιση Στόχων”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *