Τα πιο εύκολα 540 ευρά ever!


Πολλά αραιά ασχολούμαι με το συγκεκριμένο σπορ πλέον. Την κατάσταση εθισμού εβίωσα την επιφανειακά και τώρα το αγνοώ εντελώς. Σήμερα όμως πήγα. Είχα ξαφνική έμπνευση το απόγευμα.

Ως γνωστόν, είμαι οπαδός μιας και μόνο ομάδας ανά το παγκόσμιο. Και επειδή ξέρω καλά την ψυχολογία της, ήμουν βέβαιος για την αποφασιστικότητα λύσσα με την οποία θα εμφανίζονταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα..

,

9 responses to “Τα πιο εύκολα 540 ευρά ever!”

 1. μπράβο μπράβο μπράβο!!!

  είσαι μεγάλος παίχτης να τολμήσεις έτσι στοίχημα!

  να τα χαρείς!

 2. ωωω!! με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης μπας και ενθαρρύνω την στοιχηματοποιία, "καλό ε"!!

 3. moonlight παρόλο που εσυγχάρειν κι εγώ τον τουΐστεντ για την επιτυχία του θα συμφωνήσω ότι είναι χωρκάτικο το θέμαν επειδή βλέπω πάνω στο χαρτούδιν ότι εν στο χωρκόν μου που έπαιξεν το στοίχημα. σκέφτου ότι εγιώ εν ετόλμησα ποττέ μου να μπω στο εν λόγω πρακτορείο στοιχημάτων οπαπ γιατί είμαι πολλά φλώρος. ο φίλος μου όμως εμπήκεν σαν ήρωας του παλπ φίνξιον, εχτύπησεν το δεκάευρο στον πάγκο τζαι άμα εβεβαιώθηκεν ότι ακούαν ούλλοι, έφκαλεν τα χέντφοουνς που επαίζαν το sober των tool τζαι ανεφώνησεν δυνατά τζαι καθαρά:

  η μπάγιερν θα δέρει την μπαρτσελόνα έσσω της 3 ζέρο!

  ο ταμίας εν έφκαλεν λέξην, έωκεν του την κολλούα, τζαι έμεινεν να τοω θωρεί να φκαίνει έξω να πιάνει το αυτοκίνητον του τζαι να ξερογυρίζει κατά τον ερυθροδόνταν…

 4. εν ξέρω αν τούτο εμπίπτει στα όρια του σαρκασμού για τζείνο που είπα, αλλά για κάποιο λόγο εν εγέλασα ούτε με την εικόνα που περιγράφεις, ούτε είναι για τούτο το λόγο που το βρίσκω χωρκάτικο.
  απλά νοιώθω χωρκάτικο το όλο θέμα στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.

 5. moonlight απολογούμαι. καμία σχέση με σαρκασμό γι αυτό που είπες.

  εν πλάκα με τον τουΐστεντ που κάμνω. και πήρα αφορμή απο το χωρκάτικο επειδή όντως όσοι συχνάζουν τζιαμέ εν όντως χώρκατοι (εκτός που εθισμένοι σε μιαν συνήθειαν που καταστρέφει τζείνους τζαι τους γυρόν τους). ο δικός μας βεβαίως ήταν περαστικός εξ 'ού και η σκηνή που εφαντάστηκα.

  ξανά απολογίες.

 6. αν ειμαι των στοισιηματων αλλα αν σε ξαναχτυπησει ετσι εμπνευση, μοιραστου το μαζι μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *