Το αφιέρωμα Tool


Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούσα για το αφιέρωμα, διότι ήθελα να ήταν όσο πιο τέλειο γινόταν αφενός λόγω της αγάπης μου για τους Tool και αφετέρου λόγω της αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής. Η μεγάλη συμμετοχή δεν ήρθε και μάλλον αυτό λειτούργησε υπέρ της όλης κατάστασης.

19.00-21.00 είχαμε πει. Ξεκίνησα από τις 18.30 να παίζω για να σιγουρευτώ ότι όλα κυλούν ομαλά. Το αφιέρωμα ξεκίνησε κανονικά και συνεχίστηκε τέλεια. Η playlist μου φάνηκε ιδανική, καθώς συνδύασα Tool και μουσική άμεσα συνδεδεμένη με αυτούς. Ακούσαμε Tool, A Perfect Circle, Puscifer, Pigmy Love Circus και το Maynard σε δύο συμμετοχές: live με τους Alice In Chains για το Man In The Box και με τους Deftones στο αγαπημένο Passenger. Ήταν το Passenger μάλιστα, που έδωσε ιδέα στον offshade για εκπομπή 60s-70s Rock και για την οποία θα ενημερωθείτε μόλις αποφασιστεί. Η ώρα λήξης ξεπεράστηκε άνετα, όπως αναμενόταν και καταλήξαμε να κλείσουμε το μαγαζί μαζί με το gaurako λίγο μετά τις 23.00.

Τελευταίο, το πιο σημαντικό κομμάτι της όλης επιχείρησης: η παρέα! Αν έρχονταν όλοι όσοι είπαν ότι θα ήταν παρόντες, ίσως να είχαμε γύρω στο μισό εκατομμύριο άτομα. Ευτυχώς, όμως, δεν κράτησαν όλοι το λόγο τους και ήμασταν εμείς κι εμείς. Τους παρόντες τους βλέπετε στην εικόνα πάνω πάνω, που θα μείνει για μια εβδομάδα, ως ευχαριστήριο, αλλά θα τους γράψω κι εδώ για να υπάρχουν και μετά τη διαγραφή της εικόνας. Είχα, λοιπόν, την τιμή να παίξω τη μουσική που αγαπώ στις αγαπητές: Mari, MarMar, Kat (Tool13), Gwgoula, Foyli και Ann4 και τους αγαπητούς Aki, Offshade και Gaurako. Δεν ξέρω αν ήταν και κάποιος άλλος, ο οποίος δεν εμφανίστηκε. Όπως και να’χει, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και καθέναν ξεχωριστά για τη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια μου και για την πανέμορφη παρέα που μου κρατήσατε ψες!

Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες προσπάθειες, όχι μόνο από μέρους μου, αλλά και από gaurako και offshade. Να κοπιάσετε για να δείτε πώς περνούμε!

Και να θυμάστε, όπως λέει κι ο gaurakos: το θέμα δεν είναι να έρθω να σε ακούσω επειδή μ’αρέσει η συγκεκριμένη μουσική, αλλά επειδή αποφάσισες να μοιραστείς κάτι που αγαπάς και γουστάρω την παρέα σου και περνάω καλά μαζί σου!

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά!

, , , , ,

11 responses to “Το αφιέρωμα Tool”

 1. Όλα ωραία και καλά. Αλλά για τα λεφτά που μας υποσχέθηκες ακόμα να μας τα δώσεις….:P

 2. Το ξερεις ότι εμείς σε ευχαριστούμε για την παρέα και περιμένουμε την επόμενη εκπομπή. 🙂

 3. Ευτυχώς μας έδωσες όλους για να ξέρουν οι αρμόδιοι ποιούς θα μπουζουριάσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.
  Εμείς σε ευχαριστούμε πολύ φίλε για τα δυνατά ντέφια και τα ανεβασμένα κέφια.

 4. Off περιμένουμε. Για Παρασκευή είπαμε ε ? 🙂
  ΤΤ, εξακολουθούμε να ανήκουμε στο δικό σου fun club πάντως. 😉

 5. ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ TOOL ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕ !!

  ΧΑΧΑΧΑΧΑ 😀

  ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ OFF, ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ DOORS, ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ! 😛

 6. Παιδιά, αν όντως θέλετε ακόμα μια σαν την ψεσινή, απλά πείτε το. Θα είναι τιμή μου και θα το κάνω με μεγάλη χαρά! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

  Δε νομίζω να μας απογοητεύσει ο off!

 7. "Αν έρχονταν όλοι όσοι είπαν ότι θα ήταν παρόντες, ίσως να είχαμε γύρω στο μισό εκατομμύριο άτομα."

  Μααααλιστααα! δε θα πω κάτι για αυτό 😛

  ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ! εγώ προσωπικά σίγουρα πάντως, όχι μόνο λόγω της μουσικής που απλά ήταν λατρεία, αλλά και λόγω της παρεούλας! 😀

  Αναμένουμε την επόμενη απόπειρα, χεχεχε :))

 8. Έτσι Κατ, η παρεούλα πάνω απ'όλα!

  Ήταν λίγο υπερβολικό το μισό εκατομμύριο, αλλά ήθελα να πω ότι ήταν πολλοί αυτοί που υποσχέθηκαν, αλλά δεν το έκαναν!

  Επαναλαμβάνω! Αν θέλετε κι άλλη εκπομπή Tool, πείτε το. Από σας εξαρτάται 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *