Υπενθύμιση για το διαγωνισμό


Δύο πράματα σχετικά με το διαγωνισμό: α. η ιδέα για το comic έχει έρθει επιτέλους και β. μερικοί πρέπει να στείλουν τις συμμετοχές τους!

α. Την ιδέα για το comic που θα κερδίσει ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού, δεν την είχα στο μυαλό μου όταν ανακοίνωνα το βραβείο! Σήμερα, όμως, στο αυτοκίνητο ήρθε από το παράθυρο και τρύπωσε στον τριχωτό μου εγκέφαλο. Και είναι καταπληκτική! Έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Ελπίζω μόνο να καταφέρω να την οπτικοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται και να έχω ένα ικανοποιητικό (για μένα) αποτέλεσμα. Πάντως, σας το λέω, για το βραβείο και μόνο, αξίζει να συμμετάσχετε!

β. Υπενθυμίζω σε όσους δεν έστειλαν ακόμα τις συμμετοχές τους (ονόματα δε λέμε), να το κάνουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Περιμένω με αγωνία!

, ,

15 responses to “Υπενθύμιση για το διαγωνισμό”

 1. έχασα το αρχείο στο οποίο είχα αποθηκεύσει τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό. αμερικλάνε φέρε πίσω το αρχείο….

  χεχε αμερικλάνε την πάτησες. το αρχείο που βρήκες ήταν ένα από τα 69 που έχω απορρίψει…

  όταν λέμε μία συμμετοχή ανά άτομο, συμπεριλαμβάνονται και οι περσόνες του καθενός από εμάς; δηλαδή η κούλα που πιθανόν να έχει περσόνα (δεύτερο νικ) τον αμερικλάνο θα συμμετέχει δύο φορές; να το ξέρω δηλαδή γιατί ως δόχτωρ απαράδεχτος έχω φτιάξει και ένα φανταστικό πρόσωπο, τον τομάζο που όχι μόνο τον έκανα μπλογκερ αλλά και τον στέλνω σε καθημερινή εργασία για να ζούμε…

 2. … επίσης ξέχασα να σε ρωτήσω αν έχεις fb (το ξέρω βέβαια πως δεν έχεις γιατί το τέλος της ιστορίας όπως το είχες γράψει, τόπιασα…) μόνο που πρέπει να ξέρω πόσοι έχουν fb και τους παρακαλώ να ψηλώσουν τα χέρια…
  υπάρχει λόγος…

 3. Χαχαχαχαχα! Γιατρέ μου, και οι περσόνες σας δικαιούνται συμμετοχή, διότι προφανώς δε θα καταλάβω ότι πρόκειται για κάποιον που συμμετάσχει ήδη. Αν έχετε την καλοσύνη, όμως, μη μη κοροϊδέψετε 🙂

  Όχι, δεν έχω λογαριασμό στο facebook..

 4. Ρε συ απαραδεκτε πως σου κολλησε πως Κουλα και Αμερικλάνος ειναι περσόνες κοινου ιδιοκτητη;
  Ειπαμε, εγω ειμαι κλάσεις ανωτερη απο το Αμερικλανο.

 5. Αμερικλάνε, ετοιμάσου εσυ ψυχολογικά, να φας τη σκόνη μου!!!!! Και ασε τους συνειρμους!

 6. Εγώ κυρία μου παίζω για τη χαρά του παιχνιδιού, την ευγενή άμιλα, το ευ αγωνίζεσθε. Δεν είμαι ψώνιο από τα ΑΒ!

 7. αμερικλάνε είσαι ψωνάρα και δε θα στεναχωρηθώ καθόλου που κέρδισα μάνα μου…, δε βγήκαν ακόμα τ΄ αποτελέσματα; καλά ντε, θα βγουν….

  την κούλα λυπάμαι πούναι και επαγγελματίας της γλώσσας, αμερικλάνε για την γλώσσα ως εργαλείο συννενόησης λέμε μάνα μου,… άσε τους συνειρμούς μη χέσω.

  α ναι
  το μετάνιωσα.
  τελικά ο αμερικλάνος δεν είναι περσόνα της κούλας
  …ούτε αυτό δεν κατάφερε να κάνει ο μπαγάσας

 8. Χαίρομαι που συνήλθες ΑπαράδεΧτε. Ε μα τώρα, το να λες τον Αμερικλάνο περσόνα της Κούλας είναι σα να λες τους Blind Guardian περσόνα της Γυναίκας Αντιπρόσωπος!

 9. Ειρήνη υμίν, τέκνα μου. Κατεβάστε τους τόνους σε πιο ήπια επίπεδα, μην αναγκαστώ να σας ακυρώσω από το διαγωνισμό! (μιλώντας για ψωνάρες.. :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *