Barrock : Not as Rock as You Thought


Χάθηκα για λίγες μέρες. Γράφω το Suicidal [4] και θέλω να βγει καλό αποτέλεσμα, έτσι περιμένω μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του όπως του αξίζει. Μέχρι τότε όμως, πρέπει οπωσδήποτε απόψε να σας πω για το μέρος που πήγα για ποτό και από το οποίο ήρθα πριν από λίγο.. Ακολουθεί κείμενο στην κυπριακήν.
Όσοι είσαστε Λευκωσία, στάνταρ είδετε τη διαφήμιση του.
H φωτογραφία εν που την πόρτα του, αλλά τζιαι η διαφήμιση ίδια ένι.
Θωρείς την εσύ που ακούεις νάκκον rock, metal ή, τέλος πάντων, δυνατές μουσικές τζιαι λαλείς  “Γουάουκς, επιάσαν μιαν όμορφη λέξη, το baroque, αλλάξαν τον τρόπο γραφής της ώστε να περιλαμβάνει τη λέξη rock (και bar;) τζιαι επιντώσαν τζιαι μιαν πεντάλφαν! Χώλοι φάκκ, πρέπει ναν πολλά hardcore φάση τζιαι ο τύπος που είshεν την ιδέα μάλλον εν ιδιοφυία!” τζιαι αποφασίζεις ότι πρέπει να πάεις.
Been there, done that, άρα άκου μου: ΜΕΝ ΤΟ ΚΑΜΕΙΣ!
Πρώτα πρώτα εν σε άθλιο τόπο. Μες τα κατεχόμενα σχεδόν. Για να πάεις, πρέπει πρώτα να εύρεις τόπο να παρκάρεις, μετά να περάσεις που τες αφίσες με τον Τάσο Ισαάκ τζιαι το Σολωμό Σολωμού, να σκεφτείς για μερικά δευτερόλεπτα ότι είσαι μαλάκας που τζείνοι επεθάναν για την πατρίδα σου, αλλά εσύ πάεις για μπύρες, να ρέξεις μπροστά που κάμποσα αυτοκίνητα πολυτελείας αποδεικτικά μικρών βιλλών, να μπεις μες το ψευτοχλιδάτο Chateau Status τζιαι να δεις στα αριστερά σου την πόρτα με την ταπελλούαν που σου έδειξα πιο πάνω.
Εμπήκαμεν με τον παρέα για να κάτσουμε να περιμένουμε τους υπόλοιπους. Έρκεται πάνω μας η μισκίνισσα που εκράτεν μιαν κόλλαν τζιαι προφανώς ήταν υπεύθυνη για τες κρατήσεις.
-Ήρτετε για το hen’s night;
Ήρτε μου να της κάμω μιαν αεράτην κίνηση με το shέρι μου τζιαι να της πω “Ε βέβαια καλέ, για τι άλλο να ‘ρχόμασταν; Χιχι..”, αλλά είδα τη φάτσα της τζιαι κάθε ίχνος έμπνευσης έφκηκεν έξω στην κρυάδαν.
-Όι, εν έχουμε κράτηση..
-Αα.. Έκαμεν πως δυσκολεύκεται να εύρει τόπο να μας βάλει να κάτσουμεν, άσχετα αν μες το μαχαζί τζείνη την ώρα είshεν πεντέξι πλάσματα μόνο. Τελικά έδειξε μας μια γωνιούα τζιαι εκάτσαμε.
Εχτυπήσαμεν τηλέφωνο να δούμε αν έρκουνταν οι υπόλοιποι. Οι κορούες είπαν μας ότι τελικά είχαμεν κράτηση. Είπαμεν το της μισκίνισσας τζιαι προς μεγάλη μας έκπληξη είπε μας ότι μια χαρά εκαθούμασταν τζιαμαί τζιαι ήμασταν εντάξει.
-Πόσοι θα είσαστε;
-Πεντέξιεφτά, κάπου τζιαμαί.
-Αα, η κράτηση είναι για ογκτώ.
-Ε, μπορεί να είμαστεν οχτώ.
-Πέντε με εφτά ή ογκτώ; Εγώ έχω ένα κράτηση για ογκτώ.
-Εε, ντα. Εννα είμαστεν οχτώ.
Εκάτσαμεν τζιαι είπαμεν να παραγγείλουμε ώσπου να ‘ρτουν οι υπόλοιποι. Η σερβιτόρα -μια για ούλλο το μαχαζί σε παρακαλώ- ήταν μουτρωμένη τζιαι εν εμίλαν ελληνικά, αλλά προφανώς εκαταλάβαινεν τα. Όταν της είπα ότι ήθελα Budweiser έκαμεν κόμπον τα φρύθκια της. Επανέλαβεν μετά που μένα “Μπούντβαιζερ” για επιβεβαίωσην τζιαι μάλλον πουμέσα της εξιτίμασεν με που εν ήξερα πώς επροφέρετουν η πύρα. Δυστυχώς εγώ ήμουν ο σωστός της υπόθεσης όμως. Όπως τζιαι να’shει. Φέρνει μας τες πύρες τζιαι καθίσκει μας τες πάνω σε χαρτομάντηλα. Πόσον κουλλουφκιόν σιόρ σε έτσι τόπον που θέλει να μου το παίζει τζιαι χάικκκκκλας;
Κάπου σε τζείνο το σημείον επροσέξαμεν τζιαι τη μουσική. Ο παρέας έννεν metalλάς, αλλά, όπως τζιαι γω τζιαι όπως τζιαι οι υπόλοιποι τζιαι όπως τζιαι κάθε νοήμον πλάσμαν εθώρεν τη διαφήμισην του barακίου, θα επερίμενεν rockιές τζιαι metalιές. Αντ’αυτών επαίζαν τες τελευταίες pop αφοδεύσεις, πίντουλλους, τη μιαν πάνω στην άλλη. Τζιαι να φανταστείς πριν πάμε ένιωθα ότι εν θα εφαίνουμουν αρκετά metalλάς με το σακκούιν που εφόρησα.
Θκυό κορούες απέναντι μας πάνω στο bar εκαπνίζαν. Όι με το καπνιστήριν, αλλά με τον τσιάρο. Ο παρέας καπνίζει. Εφώναξεν της μουτρωμένης σερβιτόρας τζιαι ερώτησεν την αν εν οκκέι να καπνίσει. Τζείνη εφώναξεν μιου άλλου. Τζείνος επέρασεν πρώτα που τες κοπέλλες, τζείνες εσβήσαν τα τσιάρα τους, τζείνος ήρτεν κοντά μας τζιαι είπεν του παρέα να κάμει αλλο λλίον υπομονή να δουν αν θα μπει κανένας πελάτης που έshει πρόβλημα με το κάπνισμα τζιαι πιο μετά να το κανονίσουν.. Σάννα τζιαι εδιούσαν σε κάθε πλάσμα που έμπαινεν ερωτηματολόγιο. “Με ενοχλεί το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους – Πολύ – Λίγο – Καθόλου”.. “Με ενοχλεί το striptease μες τα μούτρα μου – Αν είναι άντρας ναι – Αν είναι γυναίκα όχι”.
Η μουσική εξακολουθούσεν να με κάμνει να θέλω να κάμω εμετόν.
Ήρταν τζιαι οι υπόλοιποι. Ευτυχώς εγινήκαμεν ογκτώ, ειδεμή ήταν να είχαμεν πρόβλημα με τη μισκίνισσα. Επαλαβώσαν τζιαι τζείνοι με τη μουσική τζιαι εγώ έδειχνα τους με έντονες κινήσεις τα χαρτομάντηλα που μας εβάλαν πουκάτω που τες πύρες μας. Εν τω μεταξύ είshεν κάτσει σε διπλανό τραπέζι ο τύπος που ήταν να κανονίσει για το κάπνισμα τζιαι εθώρεν τζιαι νάκκον ποδά. Επαραγγείλαν τζιαι οι άλλοι.
Στα ακούσματα της βραδιάς συμπεριλαμβάνονταν η Beyonce, το τραούδιν που εκέρδισεν στη Γιουροβύζιων πέρσι νομίζω, η Κατερίνα Στικούδη, ο υπέρτατος, μοναδικός, ανεπανάληπτος, αξεπέραστος, απλησίαστος, θεϊκός καθυστερημενομαννοαχρηστομυξοκλαμενοανυπαρκτοαθλιοάθλιος Χατζηγιάννης και άλλες μεγαλειώδεις μορφές της μουσικής που θα μείνουν στην ιστορία. Οι τηλεοράσεις γυρόν γυρόν επαίζαν MadTv. Βιτεούθκια από Καλομοίρα (μώρατσε μου!), Στικούδη (attention whoooooooore), Black Eyed Peas (Fergie, τα υγρά σου) τζιαι κάτι άλλα καλαμαρίστικα, κυρίως, σκατά της μιας ημέρας. Τζιαι επαναλαμβάνω: τούτα ούλλα σε έναν τόπο που τον λαλούν Barrock τζιαι στο logo του έshει μιαν κότshινην πεντάλφαν! Ειλικρινά, ήθελα να πάω στη DJ τζιαι να της διώ, να της διώ, να της διώ, ώσπου να λύσει ο μυαλός της. Ήθελα να πιάσω τον ππουshτοκαλαμαράν τον ιδιοκτήτη που τα γελοία τα μουστάτζια του τζιαι να του τρίψω τα μούτρα του μες τη μασχάλη μου -σε άλλη φάση όμως, διότι τζείνη την ώρα εμουσκομύριζεν η μασχάλη μου.
Μετά που τρεις εφτομάες αποφασίσαν να σερβίρουν τους υπόλοιπους της παρέας. Ξανά πάνω σε χαρτομάντηλα. Όταν επαράγγειλα δεύτερην Μπούντβαιζερ, έφερεν μου την πάνω σε κανονικό πραματούι για ποτά, χωρίς να γλυκάνει νάκκον τη φάτσα της. Ο παρέας άψεν τσιάρο τζιαι η σερβιτόρα, αφού ειδοποίησεν υπευθύνους τζιαι ανευθύνους, εβούρησεν να φέρει κάτι για τασάκι.
Ευτυχώς που ήταν η παρέα τζιαι ελαλούσαμεν κατιτίς τζιαι επερνούσαμεν. Ούτε οι ίδιοι, που εν ακούν rock τζιαι metal, εν επιστεύκαν ότι θα μπορούσεν να ήταν τόσο άθλιο ένα bar με το όνομα Barrock!
Μαζί με τον τύπο στο διπλανό τραπέζι, ήρταν αλλο θκυο κοπέλια, γύρω στα 55-60 τζιαι εφέραν τζιαι θκυο κοπέλλες, ξένες, ευρωπαίες, γύρω στα 25-30. Ανοίξαν shιαππάνιαν. Μετά που μερικά ποτηρούθκια, ο ένας ο παshής με το μουστάτζιν άρκεψε να φακκά πάνω στα τραπέζια τον ρυθμό. Μέσα μέσα εφκαλλεν τζιαι κανέναν ουρλιαχτόν “Aaaaaaaaaaaarghhhh”, ακούοντας pop! Ο άλλος, πάλαι παshής, έπιασεν την κορούν που εφόρεν εξωπραγματικά κοντή φουστούα για να χορέψουν ανάμεσα στα τραπέζια τζιαι να γίνουν ρεζίλι σε ούλλους μας. Τζείνη ετράβαν διακριτικά πίσω, αλλά τζείνος ετράβαν την αδιάκριτα πάνω του.
Τζείνη την ώρα αποφασίσαμε ότι έπρεπε να εξαφανιστούμε με τρόπο αν θα εγλιτώναμεν τους εμετούς! Αποφασίσαμεν ομαδικώς να μεν αφήκουμεν tips.
Συμπερασματικά: Barrock SUCKS MAJOR TIME! Κοροϊδεύκουν τον κόσμο με τη διαφήμιση, όμως ευτυχώς που επήα, ειδεμή ήταν να το έχω καμόν ότι εν επήα τζιαι εμπορούσεν να μου άρεσκεν. Τωρά ξέρω τζιαι εν θα κάμω το λάθος ξανά!
Το μόνο τραούδι που έβαλεν ούλλη νύχτα τζιαι άξιζεν νάκκον ήταν τούτο:
Σίουρα κάτι ξεχάνω, αλλά νυστάζω πολλά. Αν θυμηθεί κάποιος κάτι άλλο, ας μου το θυμίσει.
TwistedTool: “Εννα τους κινήσω αγωγή για καταστροφή του αυχένα μου που το πολλύν headbanging..” τζιαι “Ρε φίλε, την επόμενη φορά που θα έρτουμε δαμαί, φέρε εσύ τες κάττες, να κανονίσω εγώ τες νυχτερίδες που χρειαζόμαστε να σφάξουμε για τες σατανιστικές μας τελετές δαμέσα!”

22 responses to “Barrock : Not as Rock as You Thought”

 1. Η περιγραφη σου εν τέλεια!!!!!Εφυρες με αν τζαι εσυ εβασανίστηκες! Θα ηθελα πάααααρα πολλά να ημουν σε μια γωνια να δω το υφος σου οταν σε ερωτησεν αν είσαστε για το χενς νάιτ! χαχαχαχαχαχχαχαχα
  Λαλείς να σας επήραν για τους στριππερς των κορούδων γιατι κάτι ακουω οτι εν πολλά της μοδας τωρα στο κέντρο του κόσμου…..

 2. Χαχαχαχα κόρη Πρας!!!Εφυρές με εσύ!!!
  Είδα την και 'γω την διαφήμηση προχτές που ήρτα αλλά σε αντίθεση με σένα εν εσκέφτηκα ότι εναν πραγματικό ροκ μπαράκι. Ίσως επειδή είχε παντού διαφημίσεις και άμα το καλοσκεφτείς οι τόποι που πραγματικά αξίζει να πάεις εν εχούν ποττέ διαφημίσεις πούποτε.
  Πάντως αϊ αμ σόου σόρι!Εν πειράζει όμως εδωκέ σου ινσπιρεϊτιον για ποστ!

 3. έκαμες κκέφι όμως γράφοντας. περνά σου να θάφκεις κόσμον ρε μιτσή και δεν σου φαίνεται!

  ο "θεός" να βάλει το χέρι του άμα το (τύπου μπυραρίας μπάμπυλον δεκαετίας του '90) κομμάτι που μας έβαλες εν το καλύττερον που άκουσες τζιαμέ!

 4. χαχαχαχ!
  "αλλά είδα τη φάτσα της τζιαι κάθε ίχνος έμπνευσης έφκηκεν έξω στην κρυάδαν." ειλικρινά εγέλασα πολλά! επία τζαι γω όντως παίζουν γελοιωδέστατα τραγούδια αλλά εν εκάτσαμε εφίαμε επειδή ήταν τέλια παρωδία. απορώ πως τους ήρτε να το βκάλουν barrock να ξεγελούν τον κόσμο

  daffodil lament

 5. Έτσι εν η κύπρος μας. Διαφημίζει κάτι αντερ φολς πρίτενσες. Ενιγουέι αν θέλεις καλό ροκ/μέταλ μπαρ πίεννε Νεβερλαντ.

 6. Δε σε λυπάμαι καθόλου 😛
  Ωραία λοιπόν, αφού είναι έτσι, να φροντίσουμε να το αποφύγουμε.
  Προχτές πάντως πήγαμε στο scarabeo για μπύρες και η μουσική ήταν πολύ καλή στην αρχή. Ωραία, χαλαρή φάση.
  Έχεις κανένα άλλο μπαράκι εδώ Λευκωσία να προτείνεις ?

 7. Ευτυχώς που επήες τζαι είπες μας τα γιατί άνετα εμπορούσεν να την πάθω. Αλλά καλά ήταν να πάθω τζαι καλά έπαθες τζαι εσύ. Όπως λαλεί τζαι η Μαριλού, κανέναν ροκ μπαράκι του χαϊρκού εν ήταν να εδιαφημίζετουν έτσι.
  Πάντως έφυρες με. Πολλά διασκεδαστικό θάψιμο.

 8. Α ρε πατρίδα αθάνατη!
  Περιμένω την επόμενη κριτική. Περνά σου πολλά.
  Εμένα μια φορά πάντως πιο πολλά με κωλόμπαρο μου φαίνεται παρά για μπαρ απλό.

 9. ήταν κωλόμπαρο!!! αποτελείτουν από μεσόκοπους γέρους που εβαστιούνταν προφανως(οικονομικα για τις σωματικές τους αντοχές αμφιβάλλω) και γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν κυπριακή υπηκοότητα και τα λεφτά των παραπάνω τύπων επομένως εμπήκαν στη διαδικασία να χορεύκουν σλόου μαζί τους το baby it's over της παπαρίζου. love νομίζω πως την κριτική σου πρέπει να την προωθήσουμε και έξω από το χώρο του blog επειδή επαραπλανήσαν μας τέλια.μόνο η μαίρη επέρασε καλά που εψιλοπίτωσε για κάποιο περίεργο λόγο.
  P.S 1 αφήσαμε της και 50 σεντ αρρργγγγγκκκκκκ!
  P.S 2 E όοοοι να υποτιμούμαι το serenade αντροπή
  P.S 3 οοοο άρεσε μου πολλά εννα σου γράφω πιο συχνά
  xxxxx

 10. Chateau παιδί μου πάς Άνοιξη/αρχή Καλοκαιριού την ώρα που πάει να νυχτώσει κάθεσαι έξω στον κήπο και πίνεις τα cocktail σου ή τις μπύρες σου..το μπαράκι μέσα είναι άθλιο.

 11. @Πρας: Το ύφος θα σου το κάμω που κοντά! Γαμώ το, εν για strippers που μας επεράσαν, είδες;;;;;; Να πηαίννουμεν πιο συχνά ρεεεεεε 🙂

  @marilou: Εν καλά που λαλείς, αλλά άξιζεν τη δοκιμή για να είμαστεν τέλεια σίουροι!

  @αστροναύτης: Περνά μου, έννεν; 😀 Εν ωραίο το τραγουδάκι, όμως καμιά σχέση με rockάδικο, εννοείται!

  @daffodil lament: Θέλω τα σχόλια σου σαν είσαι logged in, ντα; 🙂 Γιατί εν μας επροειδοποίησες εσύ που την έπαθες πιο γλήορα; Γιατί;; Το 'παρωδία' εν μια λέξη που του ταιρκάζει σίουρα!

  @Pell: Έμαθα την πρόσφατα τζιαι τιμώ την συχνά τη Neverland! Αλλά εσύ είσαι μικρό ακόμα, εν κάμνει να πηαίννεις έτσι τόπους!

  @MarMar: Όπως μάθατε το Scarabeo, θα μάθετε και τα υπόλοιπα. Περίεργο που έβαλαν μουσική εκεί..

  @Def: Χαίρομαι που εβοήθησα κάποιους να γλυτώσουν ρε φίλε! Τζιαι χαίρομαι που το διασκέδασες με τη συμφορά μου, χαλάλιν 😀

  @KANTHAR0S: Πες μου ότι κατάλαβες κιόλας! Είσαι θεός! Ναιθ, είδες πόσο μου άρεσε; Να κοπιάσεις στην Κύπρο να πάμε παρέα χαχαχαχα!

  @Ænima: Σύντομα 🙂

  @Αππωμένη: Όποτε έχω να κάμω κριτικήν, να είσαι σίουρη ότι θα την κάμω! Ελπίζω να μεν αναγκάζομαι συχνά σε έτσι στυλ κριτικές όμως! Χαχα! Για το 'κωλόμπαρο' ισχύει ό,τι είπεν η ανώνυμη μετά που σένα!

  @babe: Όπως ακριβώς τα λαλείς! Σκέφτομαι να τυπώσω το παρόν post, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ τζιαι να τους το στείλω ταχυδρομικώς! Περιμένω τις απόψεις σας! Νομίζω ο αστροναύτης εν υποτίμησε το τραγουδάκι τζιαι σίουρα ούτε εγώ το έκαμα 🙂 Τα 50 λεπτά ήταν τζιαι πολλά τους, indeed! Εννοείται να γράφεις πιο συχνά 🙂

  @Rania: Έτσι ψηλομούττικοι τόποι να μου λείπουν, μισώ τους, νεκατσιώ τους, απεχθάνομαι τους. Τωρά που ξέρω, τέλος! Ελπίζω να σε κάλυψα 🙂

 12. 'Έτσι ψηλομούττικοι τόποι να μου λείπουν, μισώ τους, νεκατσιώ τους' – αρέσκει μου η ευκολία με την οποία βάλεις τα πάντα κάτω που κατηγορίες και κάμνεις τα dismiss έτσι χαλαρά απλά επειδή εν πέφτουν μες την σωστή κατηγορία.

  Όπως και τούτο..'να ρέξεις μπροστά που κάμποσα αυτοκίνητα πολυτελείας αποδεικτικά μικρών βιλλών' – όποιος έχει ακριβό αυτοκίνητο, πάει για ποτό σε 'ψηλομούττικα' στέκια έχει μικρό βίλλο?

  Να μου πείς εν πάω γιατί ένεν ωραίος τόπος, γιατί εν χάλια η μουσική, γιατί έφερε μου μπύρα πάνω σε χαρτομάντηλο, γιατί εκαπνίζαν μες τα μούτρα μου…αλλά να μου πείς εν πάω κάπου γιατί εν 'ψηλομούττικος τόπος' εν παλαβή δικαιολογία όσο παλαβό είναι και το να βάλεις ταπέλες by judging what people wear, what kind of car they drive, που επήαν σχολείο, τι τσάντα κρατούν και τι εν το επίθετο τους! ένεν λίο άδικο?

  sorry..προσπαθώ να μεν κρίνω ποττέ αλλά τούτο το πράμα ενοχλεί με και επειδή είσαι ενας blogger που θεωρώ οτι προβληματίζεσαι και έχεις critical mind για το τι συμβαίνει γυρώ σου (και έχω και λίο το θάρρος σου!) είπα να το πώ! if my comment offends you in any way please feel free να το διαγράψεις!

 13. Αρεσεν μου πολλά που τα είπες έξω που τα δόντια. Αρεσεν μου και το ότι το κατονόμασες. Ετσι πρέπει. Μεν σου πω να το τυπώσεις και να τους το κολλησεις πας την πόρτα.

  Μια διαφωνία έχω: Το serenade εν που τα αγαπημένα μου!!! Τέλειο τραγούδι, το έχω για ringtone.

  @Ράνια: Όι ρε.. θεωρώ το "ψιλομούττικος" εν πολλά καλη δικαιολογία προσωπικά. Γιατι ούτε εγώ αντέχω έτσι τόπους κυρίως λόγω του αττιτιουτ του προσωπικού και των θαμώνων.
  Και βρίσκω το λιγότερο βλακίστικο να πληρώνει μια γυναίκα 500 ευρώ για μια τσεντούα. Όσα τζαι να βαστά ο παπάς ή ο άντρας της. Και για μένα εν υπέρ αρκετός λόγος να την κρίνω…

 14. @kaisi..εγώ πάλε έμαθα οτι εν καλύτερα να μεν κρίνω τις επιλογές του άλλου και ειδικά το πώς θα διαλέξει να ξοδέψει τα λεφτά του/της. Που την στιγμή που εν τα έκλεψες και δουλεύκεις τα ή έχεις μπαμπά που τα σhιονώνει εννά δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για το τι τσάντα εννά κρατάς ή τι αυτοκίνητο θα οδηγάς? Το βλακίστικο κατά την άποψη μου είναι να 'κατηγοριοποιάς' πράματα μες το νού σου και να τα κρίνεις επειδή απλά εν συνάδουν με τις δικές σου επιλογές και τα γούστα σου. (όχι εσένα personally βάλω το 2ο πρόσωπο in general)

 15. Rania μου, ξέρω ότι τα σχόλια σου εν καλοπροαίρετα τζιαι ξέρεις ότι η συμπάθεια εν αμοιβαία, άρα εν νομίζω να σου διαγράψω κάτι δαμέσα. Πάρακατω τωρά. Πρώτα πρώτα το 'βιλλών' που έβαλα εν πληθυντικός της 'βίλλας' και όι του 'βίλλου' (that being 'των βίλλων'), άρα εξεκαθαρίσαμεν το τούτο. Το 'ψηλομούττικον' εν το έφκαλα σα συμπέρασμα ούτε που τα αυτοκίνητα αποκλειστικά, ούτε που ρούχα αποκλειστικά, ούτε που κάτι συγκεκριμένο. Είμαι τύπος που μου μινίσκει η πρώτη εντύπωση, η πρώτη μυρωθκιά, η πρώτη κουβέντα τζιαι ειλικρινά, το πρώτο πράμα που μου έφκαλεν τζείνος ο τόπος ήταν το ΨΗΛΟΜΟΥΤΤΙΚΟΝ! Τα υπόλοιπα απλά εβοηθήσαν στην εδραίωση τούτης της εντύπωσης.

  Η αλήθκεια είναι ότι βάλλω πολλά συχνά διάφορα σε κατηγορίες τζιαι εν καταδικασμένο το καθένα να μείνει στην κατηγορία που το έβαλα, ώσπου να μου αποδείξει ότι έκαμα λάθος τζιαι ότι αξίζει να μπει σε άλλην κατηγορία.

  Περί αυτοκινήτων απλούστατα συμφωνώ ότι η μικρή βίλλα προκαλεί κκκκκόμπλεξ κατωτερότητας τζιαι άμαν κρατείς λεφτά, το αυτοκίνητο εν ένας πολλά εύκολος τρόπος να προσπαθήσεις να το καταπολεμήσεις. Αλλοίμονο σε εμάς που υποφέρουμε ΤΖΙΑΙ από έλλειψη λεφτών, πού να πούμεν τον πόνο μας; Τζιαι για να καταλάβεις, δε τούτο τζιαι τούτο, που τον Ιούνη του 2010..

  Με το δεύτερο σχόλιο σου συμφωνώ, αλλά θέλω να κρίνω πράματα που πιστεύκω ότι αξίζουν να κριθούν, άρα θα το κάμνω δαμέσα τζιαι όποιου αρέσκει. Εν μου άρεσε κάτι, θα το πω, τόσο απλά. Το ότι κρίνω τα επειδή εν συνάδουν με τες δικές μου επιλογές, ελπίζω να σου εξήγησα ότι εν ισχύει..

  Τη γνώμη σου σέβομαι την τζιαι θέλω την. Μεν ξαναέshεις ενδοιασμούς.

  @kaisi: Να πάω να τους το κολλήσω νομίζω πως εν τους αξίζει, άρα αν κάμω κάτι, μάλλον θα είναι μέσω ταχυδρομείου. Το τραγουδάκι είπαμε ότι εν αγαπημένο μας τζιαι μας, αλλά σκέφτου να ήταν το μόνο που άξιζε μέσα σε μια νύχτα σε ένα τόπο που ονομάζεται Barrock τζιαι έshει πεντάλφα στο logo του!

  Ναι, το attitude γενικά τζειμέσα ήταν που τα κύρια 'ψηλομούττικα' συστατικά.

 16. @Ράνια: Σίουρα εν δικαίωμαν του καθενού να κάμνει ότι του γουστάρει με τα λεφτά του, για όνομαν του θεου!!

  Αλλά όλοι μας έχουμεν το δικό μας σύστημα κατηγοριοποίησης πραγμάτων και ανθρώπων.

  Γιαυτό με μερικούς ανθρώπους ταιριάζεις περισσότερο και με άλλους όχι και τόσο.

  Το καλό μου νομίζω είναι ότι παρ' όλο που κατηγοριοποιώ δίνω την ευκαιρία στον άλλο να τον γνωρίσω και να τον ανα-κατηγοριοποιήσω.

 17. @TwistedTool…οκ συμφωνούμε μέσες-άκρες:p
  και εγώ πιστεύκω οτι πρέπει να λαλείς την γνώμη σου.

  Jesus με τα post που έβαλες link! αν οδήγουν mercedes ήταν να σε χτυπήσω που ήταν να σε δώ!!:p

 18. @kaisi..η τελευταία σου πρόταση εν πολλά ωραία! και εγώ μπορεί να έχω τα στερεότυπα μου και να 'κατηγοριοποιώ' μες το νού μου αλλά έχω open mind και διώ το chance.

  βασικά θα γράψω post για να μεν γράφω σεντόνια μες τα blog ta ξένα!

 19. Τζείνη η πρόταση του καϊσουθκιού καλύφκει με τζιαι μένα.. 🙂 Η κατηγοριοποίηση είναι αναπόφευκτη νομίζω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *