Re: Misharos – Σκέψεις


Το mishαρούιν έγραψεν ένα κείμενο στο blog του, το οποίο μου έδωκεν αφορμή για ένα μακροσκελές σχόλιο, στο οποίο αναφέρω πράματα που θα ήθελα να υπάρχουν τζιαι δαμέσα.

Πριν το θκιαβάσετε, ο mishαρός εν ένας μιτσής πολλά πιο νούσιμος που το φυσιολογικόν για την ηλικία του νομίζω τζιαι γράφει πράματα πολλά σωστά, που προέρχονται κάποτε από ώριμη σκέψη τζιαι σοβαρόν προβληματισμό. Σιουρευτείτε ότι παρακολουθάτε το Δουκάτον του.

Το αυθεντικό κείμενο του mishαρού, εδώ. Και η απάντηση μου:

Μιλάς για πολλά πράματα τζιαι έχω να πω κάτι για τα παραπάνω, γι’αυτόν παίρνω τα με τη σειρά:

α. Το παράδειγμα με το θέατρον που είδες, μπόρει να φκάλει τζιαι άλλο συμπέρασμα: εσύ σίουρα είσιες κερδίσει τη συνειδητοποίηση ότι τούντο πράμα εν προσφέρει κάτι άλλο εκτός που γέλιο. Οι άλλοι μπορεί να εκερδίσαν απλά τούντο γέλιο που εσύ εν θεωρείς τόσο χρήσιμο.

β. Η πολιτική τζιαι η μάππα είναι σίουρα θκυο ηλίθια θέματα για μακροσκελείς συζητήσεις. Που κάποιο σημείο τζιαι μετά, απλά εν έχουν νόημα. Ρε εψήφισες; Όι. Ντάξει. Ρε ποιοί εδέραν σήμερα; Η Bayern. Α, επαίξαν καλά; Ναι ρε, αλλά τζιαι το Hamburg εν υπήρχεν μες το γήπεδον. Α, οκκέι. ( το παράδειγμα της μάππας εν που το παιχνίδιν μας πριν λλίον που εδέραμεν 5-0 😀 ) Ως τζιαμαί. Τι να πεις πάρακατω; Να αλλάξεις την ιδεολογίαν του άλλου; Οξά την ομάδα του; Αφού ξέρεις ότι τζιαι τα θκυο (οι Κυπραίοι) κληρονομούμεν τα που τους παππούες των παππούων μας!

γ. Ο κόσμος πρέπει να λυπάται τζιαι να κλαίει, διότι εν που τούντα συναισθήματα που κρέμμουνται οι κυβερνήσεις τζιαι όσοι χειρίζουνται το σύστημαν κ.λπ. Τζιαι κάτι άλλο πολλά πιο σημαντικό: ο κόσμος πρέπει να φοάται. Αλλοίμονο αν σε κάποια φάση ξιφοηθεί ο κόσμος, misharούιν..

δ. Μισώ τζιαι γω την τηλεόραση, αλλά προσπαθώ να μου υπενθυμίζω το εξής: εν τζιαι τζείνη ένα μέσο. Όπως εν το internet. Όπως εν ένα μαshαίριν. Το αν εν καλό ή κακό μέσο, εξαρτάται που τη χρήση που θα του κάμει ο καθένας. Τζιαι ναι, η τηλεόραση τείνει να μας κάμει να μεν βρίσκουμεν θετικές χρήσεις της, συμφωνώ.

ε. Τούτον που κάμνεις με τες κορούες κάμνω το τζιαι γω με την αρφή μου. Όμως νομίζω πως έννεν σωστό ρε. Ούλλοι εκάμναμεν αχρείαστα πράματα που ήμασταν μιτσιοί. Αν δεν τα κάμεις τζείνα, εν θα έσιεις το μέτρον σύγκρισης για να καταλάβεις όταν έρτουν στη ζωή σου σημαντικά πράματα. “Αμάνα μου, τούντο Schism των Tool εν έshει λάθος! Τζιαι γω ο παλαβός που άκουα μόνο Justin Bieber ως τωρά!” (ντάξει, εν λλίον αδύνατον το παράδειγμα, αλλά γιου γκετ μάι ππόιντ, έννεν;)

στ. (βάλλει κανένας σας ακόμα το στ. μετά το ε.;) Τούτο με τες οικιακές βοηθούς, βρίσκει με απόλυτα σύμφωνο. Έχουμεν τες, καταστρέφουμεν τες ζωές μας (των παιθκιών μας πιο άμεσα) τζιαι το shειρόττερον είναι ότι τούτη η κατάσταση κάμνει μας να νιώθουμεν ανώτεροι! Εν έshει έτσι πράμαν ρε! Είχα μιαν πελάτισσαν προχτές. Ήρτεν να πιάσει φορτιστήν για το κινητόν της. Επάρκαρεν ακριβώς έξω που το κατάστημαν με την BMW520 της η σκατοκοτζιάκαρη, η λυμένη, η σκαρκά η μαύρη. Αννοίουν οι πόρτες του αυτοκινήτου τζιαι κατεβαίνει που τη μερκάν του οδηγού τζείνη τζιαι που του συνοδηγού μια μαυρού, Σρι Λανκέζα αλόπως. Η κορού μεινίσκει έξω που το μαχαζίν στέκοντα όπως το ρομπότ τζιαι η στετέ έρκεται μέσα. Έθελεν φορτιστήν. Έκαμε μου κάμποσες ιδιοτροπίες διότι ήμουν απότομος τάχα διότι ερώτησα την ήντα κινητόν είσιεν τζιαι εθύμωσα επειδή εν την άφηκα να μου πει ούλλην την ιστορίαν του που τη μέρα που το εγόρασεν ως προχτές που έχασεν τον φορτιστήν. Τέλος πάντων, διώ της τον φορτιστήν μες την τσεντούαν, πληρώνει τζιαι πάει να φύει. Τζιαι θωρώ το απίστευτον ρε: Κατεβαίνει τα θκυο σκαλούθκια, διά τη τσένταν της Σρι Λανκέζας τζιαι πάει τζιαι μπαίνει που τη θέση του οδηγού. Δηλαδή έφερεν τη μαζί της για να της κουβαλήσει τη τσένταν που την πόρτα του καταστήματος ως το αυτοκίνητο ρε μαλάκα. Εν έσιει έτσι πράμαν, λαλούμεν.

ζ. Mishαρούιν μου, τζιαι στην ηλικία σου έσιει παιθκιά που η μόνη τους σκέψη είναι αν θα γαμήσουν τζιαι αν θα δέρει η ομάδα τους. Αν εσένα έννεν τούτες οι προτεραιότητες σου, να πάεις να σε δει κανένας γιατρός ρε. Κάτι εν πάει καλά! (έπιασες την ειρωνεία, ελπίζω)

η. Ο Περδίκης προχτές που ήρτεν να πιάσει μόπαϊλ, ήταν φυσιολογικός τζιαι εν είσιεν έτσι ξέσπασμαν. Αλόπως εν που επεινούσεν τζείνη τη νύχτα ρε, μεν τον κατηγορείς 🙂

θ. Αν δεν είσιεν ουσίαν το ππππππποστ σου, πρέπει να είμαι πολλά ηλίθιος για να αφήνω έτσι σχόλιον! Εμέναν έδωκεν μου food for thought όπως εκατάλαβες τζιαι ευκαριστώ σου για τούτον.

Τζιαι ι. Στη ζωήν έχουν ουσίαν πράματα που νομίζουμεν ότι εν έχουν! Τρανταχτόν παράδειγμα: θα δεις πόσο σημαντικό πράμαν εν η τουαλέττα του σπιθκιού σου όταν πάεις στρατόν! Εγώ έτσι έπαθα πάντως.. Τζιαι σοβαρομιλώ.

Υ.Γ.: Ρε, έγραψα κάμποσα. Εννα τα κάμω τζιαι μιαν ανάρτησην στο blog μου, έτσι για να υπάρχουν τζιαι να με ξιτιμάσουν τζειμέσα όποιοι θέλουν. Ελπίζω να μεν έσιεις πρόβλημαν!

Cheers!


2 responses to “Re: Misharos – Σκέψεις”

 1. α. είπα τα και ποτζεί στον misharo..το γέλιο εν πολλά αναγκαίο στην ζωή μας..όπως και τα πράματα που μας κάμνουν entertain.. σκέφτου πόσο boring ενάν η ζωή μας if we never got to laugh

  β. it would be a dangerous situation αν οι νέοι εν ενδιαφέρουνταν για την πολιτική. γράφεις απόλυτα μερικές φορές. εν ΄κληρονομούμε' τις πολιτικές πεποιθήσεις μας που τους παππούδες μας..ok maybe some do..αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που διαβάζουν, παρακολούν τις εξελίξεις, προβληματίζουντε και έχουν άποψη.

  γ. εν νομίζω να φοάται ο κόσμος..not in the sense που το εγράψες..μπορεί να κοιμάται ίσως αλλά να φοάται εν νομίζω..

  δ. συμφωνώ..it's all about how you use it. είπα το και του misharou..we cannot be dismissive of everything.

  ε. έχασα το initial point δαμέ..

  στ. έγραψα τα ποτζεί βαρκούμαι να τα ξαναπώ – don't judge people γιατί εν είσαι ποττέ στην θέση τους. we can agree to disagree αλλά by judging them it doesn't make us better than whatever or whomever we are judging.

  ζ. και τι εν κακό να ζεί την ηλικία του? νομίζεις μετά τις σπουδές εννά έχει ξανά το περιθώριο να σκέφτεται μόνο ποιάν εννά γαμήσει και αν θα δέρει η ομάδα του? ντάξει εννοείται οτι ένεν μόνο τούτα που έπρεπε να προβληματίζουν ενα νέο άνθρωπο αλλά εν και βλάφτει να ζήσει την φάση του πρίν να αρχίζουν τα 'ζόρια'.

  sorry για το σεντόνι..

 2. Ράνια.
  α. υπάρχουν όμως γέλια τζιαι γέλια. Γέλια που έχουν σημασία τζιαι γέλια που δεν εχουν. Εν είπα να μεν γελούμε καθόλου, μη κακον :p
  β. οι νεοι ασχολουνται με την πολιτική σε μεγάλο ποσοστό, αλλά με το λάθος τρόπο. Απλά αναπαράγουν ιδέες χωρίς να σκεφτονται, λεν πραματα απλα επειδή έτσι λέει η παράταξη στην οποίαν ανήκουν, τζιαι ακολουθούν σαν τα αρνάκια. Τζιαι πιστευκω κληρονομούμε τούτα τα πράματα. Δες ή ρώτα γνωστούς σου που ανήκουν σε ένα κόμμα τζιαι δες αν ανήκαν στο ίδιο κόμμα οι παπαδες τζιαι οι παππουδες τους. Σε ποσοστό 95% πιστεύκω έτσι ένει. Τζιαι με τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Γιατι η πλύση εγκεφάλου σε τέτοια πράματα αρχίζει σε μικρήν ηλικία τζιαι στη συνέχεια το μυαλό βρίσκει το δύσκολο να τα αποβάλει.
  γ. Χωρίς φόβο δεν λειτουργά ένα κράτος, μια επιχείρηση ή οτιδηποτε που να έσιει έναν ιεραρχικό σύστημα. Ο φόβος πολλές φορές εν τζιαι ξυπνητήρι.
  δ. Σίγουρα αλλά κάποια πράματα εν καλύτερα που κάποια άλλα(π.χ. βιβλία που την τηλεόραση)
  ε. Λέμε για τα παιδιά σήμερα που κάθουνται ούλλη μέρα στην τηλεόραση τζιαι στα ηλεκτρονικα παιχνίδια.
  στ. Σε τουτον το ποιντ νομίζω εν εκατάλαβες καλά τι ήθελα να πω, ή εν το εδιατύπωσα εγώ σωστά.
  ζ. Εν κακό εν κακό, αν θα ζω την ηλικία μου έτσι όπως οι παραπάνω. Εν πράματα που τα θεωρώ ανούσια τζιαι οτι δεν προσφέρουν τίποτε στον άθρωπο. Χάννεται η σχέση αντρα-γυναίκας τζιαι ουλλοι βλεπουν τους αλλους σεξουαλικά. Όσο για τη μάππα, εν εχω να κερδισω απολυτως τιποτε αν ασχολουμαι αλλα καταλαβαίνω γιατί οι αθρώποι ασχολούνται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *