This Is You! [1]


Όλοι ξέρουμε ότι λατρεύω τα blogοπαίχνιδα που εμφανίζονται κατά καιρούς και όλοι ξέρουμε ότι πάντα λαμβάνω μέρος για να καταστώ, τελικά, η ψυχή του κάθε παιχνιδιού. Έτσι και αυτή τη φορά, όταν είδα κάποια posts με παιχνιδιάρικο τίτλο, αποφάσισα να αναλάβω δράση. Ορίστε, λοιπόν, πώς φαντάζομαι κάποιους από τους bloggers που συνηθίζω να διαβάζω. Σημειώνουμε ότι η φοβερή μου φαντασία  ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να κάνω κάπου λάθος. Σημειώνουμε επίσης ότι πολλούς από τους παρακάτω τους έχω γνωρίσει, άρα οι περιγραφές που ακολουθούν για αυτούς -μαντέψετε μόνοι σας ποιοί είναι- είναι παντελώς ακριβείς.

Σας πιάνω με τη σειρά που σας εντοπίζω στο blogroll μου τη στιγμή που γράφω -ανάλογα με το πότε postάρατε το τελευταίο σας δημιούργημα δηλαδή. Ναι, είσαστε σχεδόν όλοι μέσα!

Georgia :  Είσαι ένα nerd που φκαίνει που σπίτι του μόνο για να πάει δουλειά, να λάβει μέρος σε κάποιαν αστροπαρακολούθηση ή να κάμει ομιλία περί των μαύρων τρυπών του σύμπαντος. Εν είσαι πολλά κοντή. Στιβαρό -για γυναίκα- σώμα. Πιθανώς να έχεις γαλάζια μάτια. Φορείς γυαλιά. Εν τόσο χοντρά -λόγω της άπειρης μυωπίας- που εν χρειάζεσαι τηλεσκόπιο για να δεις καθαρά τους δαχτύλιους του Κρόνου. Εν βάφεσαι ποττέ τζιαι το δέρμα σου εν πολλά άσπρο, διότι σπάνια το θωρεί ο ήλιος. Φορείς φούστες μέχρι κάτω που το γόνατο. Είσαι τες παραπάνω ώρες σπίτι, παρακολουθείς τα πολιτικά στην τηλεόραση τζιαι στα blogs τζιαι μελετάς διαστημικά θέματα. Τες νύχτες είσαι η κύρια οργανώτρια της παρακρατικής ομάδας που θα καταρρίψει την πολιτική ζωή στο νησί μας και θα φέρει την ολοκληρωτική αναρχία.
Grouta : Είσαι μια μισκίνισσα, ξεραντζιάρα, λόγω των βουρίστρων που έshεις ούλλη μέρα με τα Groutόπαιδα τζιαι το μεγάλο το Groutοπαιδάκι. Τωρά που ηύρες τζιαι δουλειάν, παστινίσκεις τζι’ άλλον. Μαλλιά κατσαρά, πάντα ασυγύριστα, μάλλον μαύρα ή καστανά. Μάτια σκούρα. Ύψος 1.65. Έshεις ένα κόλλημα με τη γλώσσα τζιαι κρυφά προτιμάς να εγράφαμεν με περισπωμένες τζιαι δασείες. Ντάξει, τες υπογεγραμμένες εξεπέρασες τες, καταλάβω το. Το πρόσωπο σου εν ταλαιπωρημένο που τες δυσκολίες που επέρασες ως τωρά, αλλά βρίσκεις τρόπους τζιαι χαμογελάς. Μεν το κάμνεις πολλά συχνά, όμως, διότι φαίνεται τζιαι το χαλασμένο το δόντι σου! Να σου πω τζιαι ένα μυστικό; Ο Μάμμο σύντομα θα ξεκινήσει να στήνει πλεκτάνες με απώτερο σκοπό τη δολοφονία σου! Άρκεψε να θωρείς Family Guy, πέρκει γλυτώσεις!
Prasinada : Είσαι ψηλή τζιαι πάντα στην τρίχα. Αποτριχωμένη μεν, στην τρίχα δε. Εκατάλαβες τι εννοώ; Έshεις τον αέρα της επιτυχημένης επιστημόνισσας των Αμερικών. Τα μαλλιά σου πάντα βαμμένα και χτενισμένα σύμφωνα με τες προσταγές της μοδός. Κοκκινάδι και μανικιούρ επίσης. Ντύσιμο ψευδοσυντηρητικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο και sexy. Τα γυαλιά εγκατέλειψες τα εδώ και καιρό. Ένας οφθαλμίατρος που σου εκόλλαν έκαμε σου δώρο την επέμβαση με το λέιζα, χωρίς να ξέρει ότι μόλις εθώρες καλλύττερα ήταν να δεις ήντα ζαομούτσουνος ήταν τζιαι να τον παραιτήσεις. Με τον υπόλοιπο κόσμο έshεις ένα ύφος ψηλομούττας, ότι τα ξέρεις ούλλα τζιαι είσαι σπαστικά σπαστική με την καθαριότητα. Με την οικογένεια σου, όμως, γίνεσαι η κορούλα της μάμας τζιαι του παπά που εν ξικολλά που πάνω τους. Γι’αυτόν τζιαι επαραίτησες τες shιλιάες που έπιανες στες Αμερικές τζιαι ήρτες ποδά τζιαι δουλεύκεις για 500 ευρά σε μιαν πεζίνα. Τες μέρες της περιόδου σου κυκλοφοράς με πιστόλι, έτοιμη να σκοτώσεις όποιον σε θυμώσει. Εν εχρειάστηκε να το χρησιμοποιήσεις ακόμα. Σημασιόπληκτη, διοργανώνεις συνέχεια παιχνίθκια στα blogs για να είσαι το επίκεντρο. Τι εννοείς μόλις ηύρες ποιός εννα είναι ο πρώτος που θα δολοφονήσεις με το πιστόλι σου;
RoAm : Hipster σχεδόν γιάτρενα εν εξαναείδα τζιαι μπράβο σου που είσαι έτσι. Φυσικά μόνο λλίη που τη μουσική που ακούεις εν όντως καλή. Εν ξέρεις πού παν τα τέσσερα σου, πάντα βουράς τζιαι πάντα ξιάννεις κάτι πίσω. Η τελευταία φορά που είδες αρσενικόν τίτσιρον ήταν.. well, θωρείς συχνά, αλλά μόνο λόγω δουλειάς, άρα αφήνω το ως δαμαί. Δουλειά, μαθήματα, θκιαβάσματα τζιαι ξανά π’ αρκής. Εν έshεις ζωήν. Είσαι ένα zombie ειδικά εκπαιδευμένο σε ιατρικά θέματα, εντεταλμένο να υπηρετεί και να σώζει ζωές ανθρώπων. Sorry για το spoiler της ζωής σου!
Lucrezia : Εξωτερικά είσαι ο ορισμός του μετρίου. Τζιαι που μέσα είσαι μέτρια, αλλά κάμνεις τα πάντα για να μεν το δείχνεις. Γι’ αυτόν ασχολείσαι με θέατρα, ποιήσεις, κινηματογράφους τζιαι λογοτεχνίες. Έμαθες κάμποσα quotes που τον Shakespeare τζιαι σύρνεις τα στες συζητήσεις σου -πάντα με θεατρικόν ύφος- για να φαίνεσαι η έξυπνη της παρέας. Άμαν πάεις κάπου τζιαι εν σε αναγνωρίσουν, θίγεσαι τζιαι αρκέφκεις να απαριθμείς τους ρόλους που έπαιξες σε κυπριακές σειρές τζιαι θέατρα. Η ζωή σου εν έshει τίποτε το μέτριο όμως. Ούλλα εν βουττημένα μες το δράμα τζιαι την υπερβολή. Να σου πω την αλήθκεια, ξέρω ότι έshεις γαλαζοπράσινα μάτια, αλλά εν το λαλώ για να μεν πάρεις πάνω σου!
Invictus : Ο ορισμός του άντρα-sex-symbol. Ψηλός, με ανοιχτές πλάτες, σκούρα μπλε μάτια, μαλλιά πάντα περιποιημένα σε χωρίστρα τζιαι πάντα φρεσκοξυρισμένος. Στην καθημερινότητα σου είσαι ένας cool τύπος τζιαι κυκλοφορείς με jeans τζιαι φανελλούες με geeky σχέδια ή μηνύματα. Μυωπίαν έshεις κάμποσην, αλλά έσασες την τζιαι εσύ για να μεν χρειάζεται να φορείς γυαλιά τζιαι να χαλά το σεξ-απίλ (χόλι κκκκραππ, μόλις έκαμα click ότι τούτη η λέξη εν το εγγλέζικο sex appeal!!) σου. Οι γεναίτζιες βουρούν σε που πίσω, διότι πού αλλού να εύρεις έτσι ωραίον άντραν, με έτσι απίστευτο χιούμορ, ετοιμόλογο, με πολλές γνώσεις επί παντός επιστητού τζιαι ένα link που να τελειώνει σε .jpg έτοιμο πάντα να σου το σύρει στη συζήτηση; Ως υπόδειγμα σωστού συζύγου όμως, εν απλώνεις shέριν σε άλλην γεναίκαν. Τι εννοείς να συγκεκριμενοποιηθώ τζιαι για άλλα άκρα; Τζοιμάσαι θκυο ώρες το εικοσιτετράωρο. Που τες υπόλοιπες, τες οχτώ δουλεύκεις, τες τέσσερεις αφιερώνεις τες στην οικογένεια σου τζιαι τες άλλες ούλλες (μεν με ρωτάς, εν είμαι καλός στα μαθηματικά) κάθεσαι στο κκοπκιούτε τζιαι φακκάς γυρούς στα blogs τζιαι σε διάφορες σελίδες με viral εικόνες τζιαι νεκατσιασμένα πράματα. Έshεις database με ούλλα τα links σε περίεργες ή αστείες ή αηδιαστικές εικόνες που ηύρες σε ούλλη σου τη ζωή, με περιγραφές τζιαι σημειώσεις για το πότε και πού εχρησιμοποιήσες την κάθε μια! Σπίτι σου έshεις ένα δωμάτιο γεμάτο με άχρηστες συσκευές που εγόρασες που τους πιο απίστευτους διαδικτυακούς τόπους.
Αυτομολημένη : Είσαι ένας βόρτος (άμα λαλώ βόρτος, εννοώ 1.50 ύψος τζιαι 165 κιλά) τζιαι όσο τζιαι να βάφεσαι τζιαι να στολίζεσαι τζιαι να προσπαθείς, κανένας αρσενικός εν γυρίζει να σε δει, διότι απλά εν θωρκέσαι. Πίνεις αμέτρητες ποσότητες ποτού, πέρκει ξιάσεις την κατάσταση σου, αλλά το επόμενο πρωί ξαναθυμάσαι την. Είσαι καταθλιπτική τζιαι εν μιλάς σε κανένα πλάσμα, εκτός τζιαι αν το ξέρεις πάρα πολλά καλά τζιαι είσαι σίουρη ότι εν σε περιπαίζει που μέσα του. Είσαι ανισόρροπη τζιαι αλλάσσεις δουλειές κάθε θκυο εφτομάδες, πέρκει εύρεις κάπου να σε ανέχουνται. Να σου πω ένα μυστικό; Είσαι κολλημένη στον πρώην σου τζιαι εν το παραδέχεσαι στον εαυτό σου! Πήαιννε πίσω κοντά του τζιαι θα δεις ότι θα σάσουν ούλλα. Γλήορα όμως, διότι όπου να ‘σαι γίνεσαι 27 τζιαι εκτός που τούτα ούλλα, θα γίνεις τζιαι πατσιοκοτζιάκαρη!
Ina : Είσαι προβληματική. Πάντα έshεις παράπονα που τη ζωή σου τζιαι πάντα φορτώνεις τα σε άλλους. Δε τζιαι νάκκον τες ευθύνες σου. Επειδή είσαι έναν κουκλίν -1.73, γυμνασμένο αλλά ζουμερό σώμα, λευκό δέρμα, μαύρα μαλλιά, γαλάζια μάτια- έντζιαι σημαίνει πως εν κάμνεις λάθη. Τζιαμαί που πάεις να αναγνωρίσεις ένα λάθος σου, έρκεται ο εγωισμός σου τζιαι κάμνει σε ακόμα πιο ιδιότροπη τζιαι άτε να τα σάσεις μετά! Εν σάζουνται. Κυκλοφορείς πάντα με ένα σημειωματάριο τζιαι πέννα τζιαι ζηλεύκω σε, διότι καταφέρνεις να σημειώνεις τες ιδέες σου αμέσως μόλις σου έρκουνται. Φορείς γυαλιά που σε κάμνουν ακόμα πιο κομψή.
SKonte : Είσαι ένας σαραντάρης με κανονικό ύψος για άντρα -1.78 ας πούμε- τζιαι λλία κιλά παραπάνω -καμιάν 90ρκάν ας πούμε- τζιαι τα μαλλιά σου, παρόλο που αρκέψαν να γκριζάρουν πρόσφατα, εν εππέσαν καθόλου. Έφτασες τη χρυσήν εποχήν των κκοπκιούτε τζιαι εμάθαινες πάντα τα τζιαινούρκα προγράμματα, γι’ αυτόν τζιαι τωρά που είσαι αθκιασερός -διότι η επιχείρηση που έστησες πάει καλά τζιαι έshεις ελεύθερο χρόνο κάμποσο- ποσκολιέσαι ούλλη μέρα στο photoshop δημιουργώντας εικόνες για να περιπαίξεις τους καημένους τους πολιτικούς που πασχίζουν να σώσουν την Κύπρο μας. Παρέτα το photoshop, το facebook, το twitter τζιαι το reddit τζιαι πήαιννε στη γεναίκα σου νάκκον!! Επίσης, ετηλεφώνησεν η Ρούλα. Τι εννοείς ποιά Ρούλα; Εν θυμωμένη.

Rania : Όπως τζιαι η φίλη σου η Prasinada, τζιαι εσύ είσαι πάντα στην τρίχα τζιαι πάντα έshεις το ύφος κάποιας που παίζει την έξυπνη, επειδή έζησε στο Λονδίνο τζιαι η Κύπρος φαίνεται της τριτοκοσμική χώρα τζιαι απλά κάμνει μας τη χάρη να μινίσκει στην ίδια χώρα με εμάς. iΡίφιν, οδηγείς το iCar σου, κυκλοφορείς πάντα με τα iPad, iPhone, iPod σου, φορείς iShirts, iJeans τζιαι καπνίζεις iCigs. Είσαι η κρυφή αντιπρόσωπος της Apple στην Κύπρο τζιαι προσπαθείς να την προωθείς όπου μπορείς, ακόμα τζιαι αν δε μπορείς. Στες επίσημες εξόδους σου, φορείς που τζείνα τα καπέλα που έχουν διχτούιν μπροστά, δαντελένια γάντια τζιαι πίνεις πάντα τσάι. Τες τελευταίες θκυο μέρες κρατά σε μια κατάθλιψη, χωρίς να ξέρεις το λόγο. Να σου τον πω; Έκαμες με καταλάθος unfollow στο twitter προχτές! You’re welcome!
Misharos : Είσαι ένας μισκίνης μιτσής με γυαλιά που ούλλη μέρα θκιαβάζει. Κάμνεις διαλείμματα που το θκιάβασμα μόνο για να θκιαβάσεις κάτι άλλο. Είσαι το πιο σπάσμα πλάσμα που είshεν το σχολείο σου τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι συμμαθητές σου μισούν σε, διότι πετάσσεσαι τζιαι λαλείς τες απαντήσεις, χωρίς να αφήκεις κανένα να μιλήσει. Επίσης, μισούν σε διότι πάντα καρφώνεις τζείνον που έσυρεν την πένναν του καθηγητή. Επίσης, μισούν σε διότι ποττέ εν αφήνεις κανένα να αντιγράψει που σένα, παρόλο που τα ξέρεις ούλλα ολόσωστα. Επίσης, μισούν σε διότι άμα συζητούν για απεργίες, εσύ είσαι πάντα εναντίον τζιαι άμα καταφέρουν να οργανωθούν, εσύ είσαι ο απεργοσπάστης. Θέλεις να σπουδάσεις πυρηνικός φυσικός. Εννα σπουδάσεις γιατρός. Ποννα τελειώσεις, εννα έρτεις Κύπρο τζιαι θα γίνεις σκουπθκιάρης. Τα πρωινά που θα φακκάς γυρούς να μαζεύκεις σκουπίθκια, εννα κάμνεις τζιαι graffiti με εμψυχωτικά μηνύματα πάνω στους τοίχους. Εν θα παντρευτείς ποττέ, διότι εν σε κόφτουν οι γεναίτζιες! Τζιαι σταμάτα να παρπατάς πάνω στους τοίχους τζιαι να τρώεις κουνούπια, λαλούμεν.

Asproullis : Επικίνδυνος συνδιασμός metalλά, κκοπκιουτερά σπασίκλα τζιαι ναρκομανή. Η εμφάνιση σου είναι άσ’ τα να πάνε, μακριά μαλλιά, γένια, tattoos τζιαι piercings. Κανονικά τες ώρες που είσαι δουλειά πρέπει να είσαι νάκκον εμφανίσιμος, αλλά πολλές φορές εν σε κόφτει τζιαι πάεις τέλεια γέριμος, όπως εξύπνησες που την προηγούμενη νύχτα. Τζιαι άμα λαλώ για την προηγούμενη νύχτα, ξέρεις πολλά καλά ότι εννοώ άγριο headbanging, σατανιστικές τελετές, τσακωμούς με γείτονες, άφθονη μεθαμφεταμίνη τζιαι απροστάτευτο σεξ με πιθήκους. Μαζεύτου λλίον μάνα μου, πού πάεις με τη ζωή σου; Στο blog, τουλάχιστον, κραθκιέσαι νάκκον τζιαι δείχνεις έναν κάπως πιο συγκροτημένο χαρακτήρα, αλλά μπορείς να ξεγελάς τους άλλους, όι εμένα! Τζιαι μια αποκάλυψη που εν ήθελα να κάμω που την αρκή: στο τάχα φιλανθρωπικό blog του Secret Santa έβαλες με μικροσκοπικά γράμματα ότι το μισό που το ποσό που θα εμαζεύκετουν ήταν να πάει στο δημιουργό του blog, δηλαδή εσένα! Εν αντρέπεσαι!!
Φουρνόφκιος : Παστός τζιαι ψηλός -ναι ρε, ξέρω ότι τα είπες τζιαι μόνος σου τούτα, τστς- δίχως τρίshες, πατωμένος σπυρκά, χωρίς γυαλιά. Εν εθκιάβαζες ποττέ, γι’ αυτό εν φορείς γυαλιά τζιαι γι’ αυτό εν γράφεις ούτε μισή λέξη με τη σωστή της ορθογραφία. Κάμνεις skateboard τζιαι καταστρέφεις τους τοίχους με graffiti τες νύχτες. Είσαι σατανιστής τζιαι προσπαθείς να προσηλυτίσεις τζι’ άλλους μιτσιούς της ηλικίας σου στο σατανισμό, με το να το παίζεις σοβαρός ώρες ώρες.

Τούτο ήταν το πρώτο μέρος. Επειδή εν ήδη αρκετά μεγάλο το post, αφήνω το ως δαμαί τζιαι επιστρέφω με το δεύτερο μέρος τις προσεχείς μέρες. Υπάρχουν ακόμα εφτά bloggers που θα παρουσιαστούν σίουρα προς το παρόν.

Το ότι μετά που έτσι post νιώθω ότι ίσως χρειάζεται να ξεκαθαρίσω περί χιούμορ, σαρκασμού κ.λπ., ντροπιάζει με, οπότε εν λαλώ τίποτε.

, , ,

23 responses to “This Is You! [1]”

 1. Ελπίζω στο επόμενο να είμαι μέσα τζαι να έχω την πλέον σεξουλιάρικη περιγραφή γιατί προς το παρόν είμαι η μόνη που ΚΑΙ προηγήθηκε η παραγγελία φωτογραφίας του ΤΤ, ΚΑΙ είμαι η μόνη που απάντησε και απάντησε ΝΑΙ.
  Εννα σου στείλω τζι ένα mail.

 2. ΧΑΧΑΧΑ! Ρε κλαίω που τα γέλια! Σοβαρά έσιει πααααρα πολλύ καιρό να γελάσω τόσο με ποστ!
  Γοράζω τζιαι φωτογραφίες σου πάνω σε τούντην χαρά.

 3. Δε ξέρω αν πρέπει να πυροβοληθώ που το γέλιο που σύρνω ή να πιάσω το πιστόλι της Πρασινάδας τζιαι να σε κάμω iDead. Άτε, θα σε αφήκω να ζήσεις γιατί με τρώει η περιέργεια να δω τζιαι τες περιγραφές των άλλων μπλόγκερ. Ήσhα τα γαλάζοπράσινα μάθκια ήβρες τα, εξίχασες μόνο να πεις ότι άμαν ματώσω έννα πιτιλίσω τζιαι γαλάζιο γαίμα (γιατί οφ κορς είμαι γαλαζοαίματη) :-p

  Θα σε αφήκω τζιαι με κάτι που λατρέφκεις (nooooottt!!!):
  "Cowards die many times before their deaths;
  The valiant never taste of death but once."
  ~Julius Ceasar, Act II, Scene II.

 4. Χαχαχαχαχα! Εν έσσιει έτσι περιγραφή :D. να 'σαι καλά έφυρες με! Τζίνο με την παρακρατική ομάδα ήταν όλα τα λεφτά! [ακούω το συχνά. προσπαθείτε να μου βάλετε ιδέες;;;;;;].

  Εν τω μεταξύ, πρέπει να γράψω κάτι για την αναρχία – coming soon (να μεν κάμω διαφήμιση αφού γράφω που γράφω το σχόλιο;).

  Δυστυχώς το τηλεσκόπιο έχει μήνες να το χρησιμοποιήσω – και ο καιρός και ο χρόνος μπαίνουν εμπόδιο!

  Γιαλιά εν φορώ σόρρυ :). Τηλεόραση παρακολουθώ μόνο όταν στον καναπέ καρτερά με αγκαλιά, ή όταν τρώω.

  Για περισσότερα στο email σου :).

 5. χαχχαχα πελλοπλασμα :Ρ
  Εν ειμαι ετσι αλλα κατα τζει παω!
  Οπως τζαι να' σχει ομως, να κοντύνω εν γενεται 😉 1,65 ημουν στην Ε' Δημοτικου 😀

 6. Dude!! Γιατί νομίζεις είμουν χαμένος για ένα μήνα…αι γος ντίτοξινγκ…(με αναγκάσανε…)
  Την Rania πρέπει να κανονίσουμε να την βγάλουμε από την μέση…αρκετά με τα iXέσε μας…Long live the droids…όσο για το Σίκρετ Σάντα αφού συμφωνίσαμε για τα λεφτά…μη μου το χαλάς τώρα..

 7. En me peirazei pu me laleis agamiti je anypotheti…. Peirazei me omos pou amfisvitis ti musiki pu akuw! Thelw apodeixeis je onomata ti en nen anoteris klasis!

  Na s pw omos sherumai pu akueis k ali musiki …as pume skeftu na akues britney spears… To blog ishien na to lalun twisted spear…je xereis…parapempei allu…

 8. έδωκες πάνω σε ενα πράμα..οτι σε έκαμα unfollow! ..σε διαβεβαιώ οτι δεν ήταν καταλάθος!

 9. Ξεκινησες ευθυμα και τελειωσες φοϊτσιάρικα κοντά στο τι πραγματι κανω / ασχολουμαι. Η γυναικα μου παραπονιεται ναι.

 10. εμένα άρεσε μου που ούλλους έκαμες τους με γαλάζια ή γαλαζοπράσινα μάθκια… ένιξερα ότι στην Κύπρο έχουμε τόσο hit στα σκανδιναβικά γονίδια.

  μεν ξιάσεις να μας περιγράψεις τζιαι τον εαυτό σου. όξα είσαι ο πρώτος της φωτογραφίας;

 11. αχαχαχαχαχα….να πεθάνω η γυναίκαααα…. απαιχτος… τωρά φτάιω που μου εξάπτεις τη φαντασία τζαι εν να ξεκινήσει να οργιάζει… (:

 12. Χα! Έππεσες λλίον έξω στες τρίσιες τζιαι στα σπυρκά. Γυαλιά εν φορώ αλλά νομίζω χρειάζουμαι.

  Ποττέ εν εθκιαβάζα που τον τζιαιρό που με άφηκεν η μάνα μου μόνο μου. :/ Τωρά που έβαλα(;) νου εν αργά όμως.

  ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;; Αινώμηζα ίτουν καλέι οι ωρθογραφεία μου 😐

 13. Ειμαι μεταξύ να σου πω "θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου" γιατι θα σου κινήσω αγωγή για δυσφημιση! Μετα ομως εσκέφτηκα οτι θα πάρεις τζαι πάνω σου γιατι θα ασχοληθω, ετσι νομιζω απλά θα σε φκάλω που το blog roll μου! :Ρ

 14. @Invictus: I know, right? 😀

  @Moonlight: Εννα είσαι μέσα τζιαι η περιγραφή θα είναι άκρως σεξουλιάρικη.. Ahem. Τζιαι ευχαριστώ περί φωτογραφιών.. 🙂

  @Αχάπαρη: Γελάς επειδή εν σε συνάφερα, καημένη μου.. Καρτέρα νάκκον.. 🙂 Χαίρομαι που εγέλασες, Αχαπαράκι!

  @Lucrezia: Αρέσκει μου πολλά η αντίδραση σου 🙂 Τζιαι ευχαριστώ για το ωραίο quote!

  @Georgia: Άρεσε σου τζιαι σένα; Τέλεια! Για να το ακούεις συχνά, πάει να πει ότι το.. εκπέμπεις 🙂

  @Πππππππποστ: Χαίρομαι!

  @Neraida: Απολογούμαι που σε μπέρδεψα 🙂

  @Grouta: Έτσι ακριβώς είσαι, αλλά εν το κατάλαβες! Also, see Invictus' comment 😀

  @asproullis: Εμ.. εχχχχχχχμμ.. εν έχω ιδέα τι λαλείς για το Secret Santa.. Εν τω μεταξύ, τωρά δικαιούμαστε αποτοξίνωση, ώσπου να έρτει το 9ο της 5ης 😀

  @roam365: Αγαπημένη μου, στο σύμπαν του post, ακούεις bieber, one division (έτσι τους λαλούν τούτους;) τζιαι Παντελίδη 😀

  @Rania: Εννα σκεφτώ και να σου απαντήσω σύντομα στην πρόταση γάμου που μου έκαμες xx

  @SKonte: Ελπίζω τουλάχιστον να το διασκέδασες!

  @Anonymous: Έλα να σε γνωρίσουμε λλίο για να φκάλουμε λλίο μέλιν τζιαι για σένα!

  @Νηπενθές: Ούλλους; Χμμ.. Μάλλον μετράς shειρόττερα που μένα! Περί του εαυτού μου εκόντεψες στο να αποκαλύψεις το σχέδιο που έχω. Εννα σου πω μόνο ότι εν θα απογοητευτείς. Τζιαι αν νομίζεις πως είμαι ο τύπος που περιπαίζει τζιαι ειρωνεύκεται μόνο τους άλλους, φάκκα έναν καλό γυρό μες το blog μου.

  @misirlou: Μεν πεθάνεις τζιαι εννα χάσεις τη συνέχεια, βρε 🙂

  @kaisi: Σήκου τζιαι εννα έρτει να σε χτέρνει η Νίτσα!

  @Φουρνόφκιος: Να κητακσισ τα μμαθκηα σου τσε να βαλισ γειαλοια ραι αν τα χρυαζαισε!

  @Πρασινάδα: Ξεκινώ τωρά να μελετώ για μεθόδους αυτοκτονίας. Εν θέλω να πονήσω πολλά!

  @Rosa Damascena: Χμμ.. Να δω τι μπορώ να κάμω 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *