You Gotta Like to Move it Move it!


Πριν προχωρήσεις το θκιάβασμα, απάντα μου σε τούντην ερώτηση: Ξέρεις περί τίνος πρόκειται να γράψω; Αν ναι, συνέχισε στην επόμενη παράγραφο. Αν όι, θκιάβασε δαμαί τζιαι δαμαί τζιαι δαμαί τζιαι δαμαί τζιαι δαμαί τζιαι μετά στράφου πίσω να συνεχίσεις πάρακατω.

Όπως είχα υποσχεθεί, επήα σήμερα.

Οι εντυπώσεις μου; Είshεν παραπάνω κόσμο που προχτές την Τρίτη τζιαι, όπως μου επιβεβαίωσεν το καϊσούιν μετά, είshεν τζιαι αρκετά νέα πρόσωπα. Πολλά θετικό τούτο. Παιδάκια, είσαστεν άψογοι. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν τζιαι γω το Σάββατο!

Ο κ. Θεοπέμπτου άφηκεν ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση μου: “
εγώ πάλε αγωνιώ πολλά .. φοούμαι ότι εν θα έρτουν το Σάββατο χορευτές !” τζιαι έχω απάντηση. Ακόμα τζιαι όσοι είδα εγώ θκυο μέρες σε πρόβες να έρτουν, η φάση θα είναι επιτυχημένη νομίζω. Τζιαι η επιτυχία εν έγκειται στον αριθμό των ανθρώπων που θα χορέψουν, ούτε στον αριθμό των λαθών που εννα γίνουν. Εννοείται πως εν τζιαι τα θκυο σημαντικά, αλλά το βασικόττερον είναι άλλο, νομίζω: το να περάσει ο καθένας που τούτους καλά τζιαι να χαρεί τζιαι ο κόσμος που εννα μας (πειράζει που βάλλω τζιαι τον εαυτό μου;) δει. Ξέρω ότι τα ξέρετε, απλά σημειώνω τα τζιαι δαμαί για να τα δουν τούτοι ούλλοι που αγχώνουνται άμπα τζιαι κάμουν λάθος τζιαι φοούνται. Σήμερα ο καθένας έκαμνε λαθούθκια, αλλά το σύνολο εφαίνετουν άπαιχτο. Ξέρω ότι συμφωνεί τζιαι το καϊσούιν με τούτο.

Όπως είχα πει, εστέκουμουν με η γνωστή φανέλλα στη γνωστή γωνιά τζιαι εθαύμαζα σας. Είδετε με πολλοί, αλλά εν ήρτετε ούλλοι να σας γνωρίσω. Ίσως επειδή αντραπήκετε, ίσως επειδή ενεκατσιάσετε, ίσως επειδή εθεωρήσετε ότι ήταν υπερβολικό σαν κίνηση. Μερικοί όμως εδιαφωνήσαν τζιαι ήρταν για γνωριμία!

Πρώτον πρώτον το καϊσούιν! Έshει ορέξεις τζιαι για άλλες παρόμοιες πελλάρες ρε κοπέλια, εγλέπεστον! Θέλω να λάβω μέρος τζιαι γω στο επόμενο, όι μόνο σαν συμμετέχοντας, αλλά τζιαι σα δημιουργός! Έβαλα το νου μου να δουλεύκει, πέρκει σκεφτεί τίποτε!

Μετά ήρτεν η Ænima (γυρίζει σου που τα γράφω πιντωμένα; :D), η οποία εν έκατσεν πολλά διότι επεριμέναν οι φίλες τζιαι ο χορός. Τζείνα που είπα πιο πάνω για τα λάθη τζιαι τες πελλάρες εν τζιαι για σένα! Φρόντισε να περάσεις καλά τζιαι άηστες βλακειούες!

Μετά εδώκαν πάνω μας τρεις κορούες, τες οποίες αναγνώρισα αμέσως, παρόλο που εν τες είχα ξαναδεί. Ήταν οι Πράσινες, η Πρασινομήτωρ, η Xippasmeni τζιαι η Pellameni. Αμάνα μου ήντα πλάσματα. Αν έshεις πένθος, μόνο ποννα τες δεις, εννα το ξιάσεις νομίζω. Με ΕΤΣΙ χαμόγελον τζιαι οι τρεις τους τζιαι με μια φίλη που αφήκαμε στο παρασκήνιο διότι ήταν κανονικός άνθρωπος τζιαι εν έshει blog 😀 Φήμες λένε ότι ακούστηκαν κουβέντες για τ.κ. ππάρτιν τζιαι ζιβάνες.. Do you copy, Πρας; Όβερ!

Μετά ήρτεν τζιαι η Νεράιδα. Τα φτερά της είπεν ότι τα είshεν ξιάσει, αλλά εφορούσεν τζιαι τζείνη ένα μεγάλο χαμόγελο, που εδικαιολογούσεν άκρως το nickname της!

Σε τζείνη τη φάση εφάνηκα νάκκον γάρος τζιαι έφυα διότι έβλεπα τον κύριο Θεοπέμπτου να φεύκει τζιαι ήθελα να τον προλάβω. Τον εσυνεχάρην για τη διοργάνωση τζιαι τη βοήθεια που παρέχει για την όλη φάση τζιαι σαν πραγματικός αλτρουιστής αρνήθηκεν ότι προσφέρει μεγάλο μέρος της προσπάθειας! Αναγνώρισεν με που τη φανέλλα, παρόλο που εν ήξερα αν με θκιαβάζει (έτυχε παλιά να με θκιαβάσει αν θυμούμαι σωστά, αλλά εν είχα ιδέα για τωρά) τζιαι αντράπηκα νάκκον!

Της κορούας που χορογραφεί τη φάση αντράπηκα να της μιλήσω, διότι εν την ξέρω καν internetικά. Ήθελα να της πω συγχαρητήρια, οπότε αν το θκιαβάζεις τούτο, φοβερή χορογράφε, μπράβο σου 🙂

Εστράφηκα στες κορούες τζιαι είπαμεν κάμποσες πελλαρούες. Τελικά όι μόνο η Κύπρος, αλλά τζιαι ο κόσμος εν αρκετά μιτσής..

Όταν εμείναμεν ξανά μόνοι μας με το καϊσούιν, εκόντεψεν μας ακόμα μια όμορφη κορού. Ήταν η Raindrops, την οποία, δυστυχώς, εν ήξερα από πριν τζιαι εγνώρισα μόλις εχτές στο twitter! Θα παρακολουθώ στενότερα now on!

Ξέρω ότι ήσασταν τζιάλλοι τζιαι ξέρω ότι σίουρα είδετε με. Έτσι πράμαν έντζιαι χώννεται, άλλωστε! Εσάς που εν εγνώρισα σήμερα ελπίζω να σας πετύχω πούποτε αλλού.

Εσάς που εγνώρισα, ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα τζιαι ευκαριστώ που εν εφοηθήκετε τζιαι εκοντέψετε μου 🙂

Το Σάββατο εννα είμαι πνευματικά κοντά σας, αν κάμνει καμιά διαφορά για κάποιον. Ελπίζω να περάσετε πόμπα τζιαι να το καταευχαριστηθείτε! Τζιαι να κανονίσουμεν σύντομα το επόμενο καμιάν Κυριακή που θα μπορούμεν τζιαι εμείς οι εργαζόμενοι!

,

29 responses to “You Gotta Like to Move it Move it!”

 1. αχαχααχαχα μπορεί να νεκατσιάσαν χαχαχαχαχα!
  Αφού είπαμε δαμέ http://hang-overed.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html ποιο εν το επόμενο εγχείρημα. Εκουρτήστηκε και το Καϊσούδι και ες γουι ολ νόου, είναι να μεν κουρτιστεί το Καϊσούδι για κάτι.
  Για την οικογένεια πρασινωτού είμαι σίουρη, εν σαν τα στρουμφάκια αλλά σε πράσινα και αν πίασεις την μαγική τους ουσία μπορείς να κάμεις ότιδηποτε.
  Μάναμου τι καλά που επεράσετε!!!!

 2. Μπορεί λόγω δουλειάς να μεν μπορείς να πάεις το Σάββατο, αλλα το οτι παεις στες προβες έστω τζαι αν δεν χοροπηδάς πάνω κάτω, εν συμπαράσταση τζαι εν αρκετό. Θα είμαι τζαι εγω νοερά τζαμέ τζαι θα περιμένω μετα εντυπώσεις.

  Είδες τζαι τα 3/5 της Πρασινο-οικογένειας! Είδες αντα κοπέλες είμαστε;;;;!!!! Τζαι ακόμα εγω εν ήμουν τζαμέ :Ρ

  Για τα τ.κ-ζιβανία πάρτυ είμαι μέσα εννοείται…φτανει να με περιμένετε να έρτω τα χριστουγεννα! 🙂

 3. Τσιλιγκ γλιγκ γλογκ ! Νεραϊδόσκονη να γεμίσει το blog σου.
  Η αλήθκεια ένει ότι εφοήθηκα σε λίον! Ευτυχώς που έκαμα τα μαγικά μου τζιαι επήρα θάρρος χιχιχι

  Εχάρηκα πάρα πάρα πολλά που σας εγνώρισα! Οι Πρασινάδες εγεμίσαν με ελπίδα ( φταίει το χρώμα λαλείς; ). Εν όμορφο να συναντάς άτομα που είναι χαμογελαστά τζιαι θυμίζουν σου ότι εν έτσι που έπρεπε να είμαστεν ούλλοι κάθε μέρα!
  Της Πρασινομήτωρ μόνον ο θρόνος της έλειπε 🙂

  Το καϊσούδιν εν όνομα τζιαι πράμα!!!

  Τη χορογράφο μας εθαύμασά την!!! Εν γεμάτη κέφι τζιαι όρεξη! Εν γεννημένη για χορεύτρια!

  Όσο για τις πρόβες τζιαι το Σάββατο, νιώθω ότι εννά ανεβάσουμεν παράσταση!!! Πρέπει όπωσδήποτε να κανονίσουμε επόμενο event! Εν τζιαι γίνεται αλλιώς! Εκαλόμαθα 🙂

  Νεράιδα

 4. Όλα τα λεφτά η περιγραφή σου ρε! Ρησπέχτα! Έκαμες μας τζαι χαμογελούμε 🙂 Τζαι τούτον εν πολλά σπουδαίο

  @Νεράιδα
  Μεν τον φοάσαι τζι εν καλόν πλάσμαν κατά βάθος :Ρ

 5. καλημέρα!

  ευχαριστώ που μας διάς τον σφυγμό που την συγκέντρωση.
  αν τα καταφέρω ίσως πάω να δω την εκδήλωση…

  συνέχισε να κάμνεις δημόσιες εμφανίσεις τζαι ενα ξηφοηθεί ο κόσμος τζαι ενά σου μιλά, ΤΕΡΑΣ (του αυτοσαρκασμού και του γέλοτος)….

  αυτό που παίρνω εγώ είναι η θετική νότα, ότι όταν θέλουμε κάτι τζαι κάμουμε το με την ψυσιή μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα…

 6. Επήα που λέτε αγαπητοί και εκαρτέρουν να δω τον Vincent που το Beauty and the Beast. Κοιτάζω ποτζί κοιτάζω ποδά τίποτε, ξανακοιτάζω πάλε τίποτε. Ε είχε ένα φυσιολογικότατο παιδί τζιαμέ στη γωνιά που φορούσε και την φανέλα που είπε ο Twisted και είπα να πλησιάσω. So… όλα τα περί «εν εφοηθήκετε τζιαι εκοντέψετε μου» εν πελλάρες cross my heart.
  Η αλήθεια είναι ότι εν έκατσα πολλά επειδή επιάσαν με οι ντροπές μου το πώς πλησίασα και χαιρέτισα εσένα και το Kaisoudin εν μεγάλη κουβέντα. Ελπίζω όμως πόψε να οπλιστώ με παραπάνω θάρρος και χαιρετίσω και άλλους.
  Τέλεια εμπειρία υποσχέθηκα του εαυτού μου ότι θα κάμω και πρόβες και σήμερα το απόγευμα πριν την τελική πρόβα να τα μάθω καλά. Εστεναχωρέθηκα που έχασα όλες τις προηγούμενες. Τα λέμε απόψε.

 7. on a serious note, μπράβο σε όλους σας, και πρωτίστως στο Καϊσίν (οξά εν Καΐshιν;) για την πρωτοβουλία, ανεύρεση ενορχηστρωτών και τάκα-τάκα-μπαμ-μπαμ υλοποίηση του οράματος κάποιου μπλόγκερ (Ερυκίνης) που άνετly εμπορούσε να παιχθεί πελλός και να παραμείνει filed under «Δε βαριέ»…

  power to the blogs!

  υ.γ. η σελίδα σου φακκά μου ΠΑΡΑ πολλά γιατί κάμνει 9243856 ώρες να ανοίξει, τζιαι ώσπου να μου καηλίσει να σχολιάσω εγράψαν αλλο shίλια πλάσματα. Είμαι τζι εγώ σίουρη ότι μια χαρά κοπέλλιν είσαι, τζιαι τα περί νεκατσιάσματος κτλ εν διογκωμένη αυτοϋποτίμηση. Chill.

 8. Παίδες, μπράβο για τις κινήσεις σας γενικά. Αμμαν έχω καμπόσα να πω ελλαλώ τίποτε. Βλέπω σας που μακριά όμως.

 9. Ρε φίλε εγώ εν επήρα είδηση για το μίττινγκ που ήταν να λάβει χώραν!!!! Γι'αυτό εδιερωτούμουν στης Πρασινάδας τι ελάλες!!!!!

  Εγώ εν σε είδα καλά παντως, αλλά εν είδα τζαι κανέναν φοϊτσιάρικο τύπο, οπότε μεν κάμνεις σαν την κορούν την έφηβη τζαι θα θυμώσω!!!!

 10. χαιρετίζω κι εγώ την βλογγομήγυρην… εγώ αντράπηκα σας (είμαι αντροπιάρα μεν νομίζεις), εθαύμασα σας που μακριά αλλά έπρεπε να φύω, είχα δουλίτσα

  άρεσεν μου τζι εμέναν η ατμόσφαιρα πολλά!!
  🙂
  εννάν ωραία αύριο

 11. Twist χάρηκα για τη γνωριμία! Θέλει θάρρος να κάνει κάποιος αυτό που έκανες εσύ, μπράβο σου!
  Θέλω τζίντην φανέλα σου να τη βάλω απόψε, έχω ραντεβού με Ænima(γυρίζει σου εσένα τωρά που τα γράφω πιντωμένα; 😀 [είμαι τούβλο στα pc αλλά ευτυχώς είμαι ƘοΨοNοÚρÃ] )
  🙂

 12. Σιγα μεν εχαναμε ευκαιρία να σε γνωρίσουμε ρε Τουιστεντ!!
  Εκαμαμε πολλή χαρα που σας είδαμε τζαι εσένα , τζαι το καισούδιν ξε την Νεραιδα!!

  Εννα σας δούμε τζαι πόψε;;; ατε ελατε ολοι πόψε!!!!

 13. Εννα απαντήσω στα σχόλια σας μόλις πάω σπίτι! Είμαι δουλειά τωρά!

  Πόψε εν θα μπορέσω να έρτω, δυστυχώς.. Να περάσετε καλά τζιαι να γνωριστείτε τζιάλλοι! 🙂

 14. @marilou: Εν τούτο που φοούμαι. Έφτασεν τζιαι εκουρτίστηκεν, ποιός μας σώζει! Αν κρίνω που τα δεδομένα όμως, ενναν θετικό το αποτέλεσμα 🙂

  @Rania: Χαίρομαι, αγαπητή! Άτε, αύριο εννα περιμένω τα δικά σας posts για να μου μεταφέρετε εμένα την ατμόσφαιρα, αφού εν θα μπόρω να παρευρεθώ!

  @Πρας: Είπα να συμμετάσχω όσο μπορώ, διότι εν κάτι που υποστηρίζω! Η οικογένεια σας μάλλον εν άπαιχτη, παρόλο που έshετε αμφιβόλου ποιότητος συγγένειες (kiddin').. 😀 Χριστούγεννα sounds perfect to me! 🙂

  @Νεράιδα: Κκούχχου κκούχχου, έπνιξες μας με τη νεραϊδόσκονη, αγαπητή! 😀 Θωρείτε ρε; Ένα πλάσμα που λαλεί την αλήθκεια: εφοήθηκεν με! Συμφωνώ απόλυτα με τα υπόλοιπα! Απλά εν παίζουνται ούλλοι τους! Stay tuned, ήδη κάτι παίζει όπως είπαμεν για next event!

  @Invictus: Ευκαριστώ πολλά ρε φίλε, τιμούν με έτσι σχόλια! Χαίρομαι! Για το άλλο, μιλούμε για πολλύν βάθος 😀

  @Nonis: Να προσπαθήσεις να πάεις ρε φίλε, αξίζει τζιαι με το παραπάνω. Τέρας; Κάμνεις με τζιαι κοκκινίζω ρε, σταμάτα τα κοπλιμέττα! Συμφωνώ τζιαι ευκαριστώ για το tip που έπεψες, θα δημοσιευτεί πάραυτα!

  @Ænima: Έλα, πε αλήθκεια! Εφοάσουν, αλλά εκατάλαβες το καϊσούιν τζιαι εκόντεψες! 😀 Ευχαριστώ για την κίνηση, εν που εσάς που εξαρτάτουν αν θα είshεν αποτέλεσμα η δική μου κίνηση τζιαι εχάρηκα που το ετολμήσετε! Ελπίζω να περάσατε πόμπα πόψε! Θέλω νεότερα για το πώς εξελίσσονται οι πρόβες!

  @Sike: Indeed μπράβο τους ούλλους! Για τη σελίδα, έχω το υπ'όψιν. Θα προχωρήσω σε αλλαγές (όι πολλά μεγάλες) πρώτα για την Πρασινομήτορα που μου το είπεν πολλά ευγενικά τζιαι γλυκά εψές τζιαι μετά για σένα τζιαι τους υπόλοιπους που με ψιλοξιτιμάζουν για το 'βάρος' της σελίδας. Διογκωμένος αυτοσαρκασμός θα επροτιμούσα να το αποκαλώ, παρόλο που στάνταρ έshει κομμάθκια αυτοϋποτίμησης.

  @evros: αστροναύτη μου, εσύ 😀

  @Theopemptou: Εγώ πάλαι όι! Εννα δείξει αύριο τζιαι ελπίζω να έχω εγώ το δίκαιον! Συγχαρητήρια τζιαι που δαμαί! 🙂

  @Πρασινομήτωρ: Ήταν τιμή μου που εγνώρισα τζιαι τες τρεις σας, αλλά παραπάνω εσένα! Με έτσι μάναν, πώς να φκουν σκάρτες κόρες, σιόρ! Τα σέβη μου!

  @Moonlight: Έμαθα ότι εγνωρίστηκες με κάποιο πρόσωπο τζιαι ότι ήσουν νάκκον αντροπιάρα, οπότε εν θα σου θυμώσω. Αν δεν είshες ιδέαν τζιόλας, εν πειράζει! Ελπίζω να σε πετύχω σε κάποιαν άλλη φάση πάντως! Μεν θυμώσεις, ντα 🙂

  @Neerie: Τζιαι μεις είμαστεν αντροπιάρηες, εγώ σίουρα πάντως, αλλά εκάμαμεν την προσπάθεια μας! Εγύρευκα να δω καμιάν με μουστάτζιν, αλλά εν σε ξεχώρισα χεχε.. Ελπίζω να τα καταφέρουμεν μιαν άλλη φορά τζιαι με σένα πάντως!

  @Raindrops: Τζιαι εγώ εχάρηκα ιδιαίτερα τζιαι ευχαριστώ που αποφάσισες να κάμεις την κίνηση τελικά! Τη φανέλλα εν εκαταφέραμεν να την κανονίσουμε.. Έπρεπε να ανταλλάξουμεν τζιαι τηλέφωνα, ίσως να εγίνετουν κάτι αν μου ελάλες το πρωί πριν πάω δουλειά! Εμένα να μου γυρίσει; Αφού ξέρω να τα πιντώνω τζιαι γω! Ænima, γυρίζει σου;; 😀

  @Xip: Τζιαι εγώ εχάρηκα πολλά τζιαι ελπίζω να τα ξαναπούμεν! Περιμένω νεώτερα για πόψε!

  @everyone: κανονίστε να περάσετε πόμπα αύριο τζιαι να τους πελλάνουμεν ούλλους. Ελπίζω να γνωριστείτε τζιάλλοι τζιαι να γίνουμεν μια παρέα αν εν δυνατό! Ευχαριστώ όσους εκοντέψαν εψές, ήταν τιμή μου 🙂

 15. Τωρά εκατάφερα να μπω ιντερνετ αν και ετρώουμουν ούλλη μέρα να δώ τι θα γράψεις..

  Μεν τον ακούτε, μια χαρά παιδί ειναι!

  Εχάρηκα πάρα πάρα πάρα πολλά που σας εγνώρισα όλους!!!

  Ειστε όλοι μια δύναμη! Οταν μιλουσα με τον ΤΤ ηταν η πρώτη φορα που ειδα πως φαινρτε το όλο θεαμα απ' εξω και σας δινω το λόγο της τιμής μου ΕΝ ΑΨΟΓΟ! Τα μικρολαθάκια που παραπονιουνται μερικοι ότι κάνουν διαλύονται στο πλήθος!

  CU αυριο!!!

 16. Twisted άδε άδε εμαθάααα!!!! και την χορογραφία και το πίντωμα! και εν εφοήθηκα μεν τα ξαναλέμε

 17. @kaisi: Τζιαι εμείς εχαρήκαμεν, πελλόπλασμα! Έτσι όπως τα λες είναι!

  @Ænima: Έτσι μπράβο, τωρά είσαι πόμπα! 😀

 18. Ούφου, τωρά που διάβασα όλα τα σχόλια ενευρίασα που εκόλωσα να κοντέψω. Σας είδα όλους μαζεμένους τζαι ετσάκρουν που την περιέργεια αλλά καλά να πάθω 🙁 Ευτυχώς σήμερα ήμουν λλιότερο αντροπιάρα και γνώρισα 4 βλογγερς, μάνα μου ρε εχάρηκα! Υπόσχομαι αν σε πετύχω κάπου, να έρτω να σου μιλήσω 🙂

  Μάγγισα του Πορτομπέλο

 19. Μάγισσα, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Βέβαια, εγώ έχασα που εν σε γνώρισα, αλλά ελπίζω να τύχει κάπου αλλού 🙂

  Ποιούς εγνώρισες;;!

  Καλά να περάσετε αύριο!

 20. Ο κύριος Θεοπέμπτου αν δεν τα κάμουμε ούλλα καλά αύριο έννα μας βάλει τιμωρία!

  ΤΤ, εν είμαι αντροπιάρα ολάν, απλά εφοούμουν ότι θα νοιώσω περίεργα να μάθω ποιος εν ποιος, να βάλω πρόσωπα δηλαδή σε ό,τι ξέρω για σας, τζαι ένοιωθα ότι εισβάλλω εγώ στην ιδιωτικότητα σας. Εχώνεψα το πλέον νομίζω..

  Τζαι ήμουν μια που τζίνες που εγνώρισε η Μάγισσα σήμερα! Nice to meet everybody!

 21. Κανονίστε να ικανοποιήσετε τον κ. Θεοπέμπτου σήμερα, μεν μας πάρει τζιαι να μας σηκώσει!

  Άτε, αναμένω την τεράστια συγκέντρωση με αγωνία!

  @Moonlight, άμαν εκαταφέρετε να γνωριστείτε έστω τζιαι εψές, πάλαι καλά είναι!

 22. Καταρχήν να πω ότι επεράσαμεν τέλεια και νομίζω ότι το διασκεδάσαμε όλοι!! Για να απαντήσω την ερώτηση σου,οι 4 που γνώρισα ήταν moonlight, xippasmeni, pellameni, kaisoudi :)Θα ήταν ωραία να κανονίζαμε συνάντηση!!

  Μάγισσα Πορτομπέλο

 23. Μάγισσα μου, χαίρομαι που επεράσετε όμορφα! Με όσες εκατάφερα να επικοινωνήσω σήμερα το ίδιο μου είπαν τζιαι τούτο εν το πιο θετικό!

  Για τη συνάντηση εννοείται ότι είμαι μέσα. Περιμένουμε να δούμε και τι ετοιμάζει ο κ. Επίτροπος, αλλιώς κανονίζουμεν το εμείς!

 24. Twist ετράβουν τη Μάγισσα να έρθουμε τη μέρα που σε γνώρισα και επιάσαν την οι αντροπάες της {έννεν έτσι} 🙂 αλλά τα καταφέραμε σχεδόν την άλλη μέρα. Πρέπει να πω πως όλες οι συμπλόγκερς είναι πολύ γλυκιές κοπέλλες!!
  Για την εκδήλωση τα είπαμε ήδη! Περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

 25. @Raindrops μου, εν πειράζει, φτάνει που τα καταφέρατε σήμερα τζιαι εγνωριστήκετε! Εν τούτο που επρόσεξα, ότι είσαστεν ούλλες πολλά γλυτζιές τζιαι παραξενεύκουμαι 😀

  Εννα κανονίσουμεν τίποτε σύντομα να ξαναβρεθούμεν κάθοντα, χωρίς χορούς τζιαι δρώματα; 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *